inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím vůz Škoda

Kategorie: Havarovaná auta

Koupím jakkoliv bouraný vůz Škoda nebo jiné značky z koncernu.Cena dohodou dle stavu.
Koupím vůz Škoda
Podobné inzeráty
Škoda Octavia III-3 RS 2.0 TDI 135kw
Havarovaný vůz Škoda Octavia III-3 RS 2.0 TDI 135kw. Rok výroby 10.2014, najeto 224 000km. Barva černá magická metalíza. Velké rádio Columbus s navigací, barevný maxidot, zkosený multifunkční volant, samostmívací, elektricky sklopná zrcátka, vyhřívané přední sedačky, tažné zařízení, dvojité dno kufru, zadní parkovací senzory, atp. Před 2000km nové turbo, rozvody udělané před 30 000km. Nosník je rovný, poškozený pouze vrchní podélník, hrnec je v pořádku. Ohnutá špička prahu. V prahu není vlna, zbytek prahu je v pořádku, A sloupek v pořádku. Žádné velké karosářské zásahy. Pravý blatník je v pořádku, pravý xenon v pořádku, celá pravá strana je v pořádku včetně masky, chladiče v pořádku, výztuha se zdá být taktéž v pořádku, chladičová stěna je prasklá, kapota se dá opravit. Vůz startuje, na vlek najede. Vůz je bez STK a je k němu pouze 1 klíč. Volejte Po-Pá 8:00-17:00, Sobota 8:00-12:00, případně SMS či email.
škoda rapid spaceback - 1,6tdi - 66kW - odpočet DPH
Prodám havarovaný škoda rapid spaceback 1,6tdi - 66kW, r.v. 2014, najeto 227.000km. Havarovaný pravý zadní kolo - viz. foto Airbagy - O.K. Vůz je v dobrém a bezproblémovém technickém stavu - plně funkční a pojízdné. K vozidlu 2x orig. klíč manuální 5 stupňová převodovka ABS ESP klimatizace Tempomat alu kola 15" + letní pneu 185/60/R15 6 x airbag ISOFIX kožený multifunkční volant mlhovky přední elektrická okna přední + zadní elektrická zrcátka přední sedačky vyhřívaný parkovací senzory zadní sunset packet centrální zamykání na DO radio: originál škoda loketní opěrka zadní stěrač k vidění - PODĚBRADY Možný odpočet DPH !!! Nebo koupím díly na opravu v barvě.
Octavia 3
Zdravim, mam tu octavii III 1.6tdi 81kw do provozu 2016. najeto 250xxx, ale ma dost problemu jde mi o to nez to zacnu opravovat/rozebirat na dily jestli by nekdo nechtel celek? Prozatimni informace: Bíla metaliza, digi klima, multifunkce plus budiky z RS, radio s navi, bezove kozene sedacky/vyhrev maji ale kontekory nekdo odstrihnul), zkoseny volant s multifunkci Funkncni vady: Z motoru jsou sundany vstriky a cerpadlo(zatim nevim proc)Neni ridici jednotka motoru(kod jednotky pro koupi zjistuji), celni okno od kaminku - pavouk, neni baterie, svetla nejsou(je zde jeden bixenon s jednotkou, ale auto vypada ze ma mit normalni halogeny), kapota promackla, naraznik prasecky nalakovanej(jestli se tomu tak da rikat) nevypada ze by byla nejak bourana( nosniky chladicovka vse v poradku airbagy nejsou vilitnute. Nejspis stala na spalkach proto jsou prahy uplne nadherne promacknute. ( me bylo polovina veci zatajena takze nez abych prodelal majlant na dotahu tak jsem ji vzal) Mohu pridat kompletni motor taky 1.6tdi 81kw(CRK) komplet nastrojeny(samozrejme za priplatek a jeste tu mam na tento vuz r19 pekne smerove kola ???? Foto poslu zajemci ktery by je chtel k vozu ????Nutny vlastni odtah. cena je ciste vuz 85(sleva rychle jednani) motor 35 kola 15 pri odberu vseho necham velkou slevu.(kola bych si klidne nechal :) ¨Ps: fotka budiku neni za jizdy! vuz je nepojizdny akorat je tam nakodovany staging takze fotka pri protoceni rucicek. Radicka je 4x4 ale aute neni 4x4! :D Posledni foto je KOd nahradniho motoru ktery mam k vozu. stejny jako CXX,CXXB, CRK octavia Rs, octavia , octavia 3, octavia III
Peugeot 301 r.v.2017 1.6 HDi 111 000 km 73 kW ČR 1.Majitel
Prodáme: Peugeot 301 1.6 HDi 73 kW r.v.2017 111 000 km vůz byl zakoupen nový ČR + 1.Majitel ODPOČET DPH MOŽNÝ CENA JE UVEDENA VČETNĚ DPH 21 % 109 000 .- Kč vč.DPH 90 083 .- Kč bez DPH --VŮZ JE HAVAROVANÝ NA ZADNÍ ČÁST-PLNĚ POJÍZDNÝ-NÁPRAVY-STŘECHA-VŠECHNY AIRBAGY OK-ZADNÍ VÍKO OK-DOBŘE OPRAVITELNÉ-- Před havárií pěkný zachovalý vůz S VELMI SPOLEHLIVÝM ÚSPORNÝM MOTOREM 1.6 HDi-SPOTŘEBA OKOLO 4L/100 KM DLE ZPŮSOBU JÍZDY Zakoupeno nové v ČR+1.MAJITEL+SERVISNÍ KNIHA+2 KLÍČE OD VOZU-JASNÝ PŮVOD A STAV UJETÝCH KM Výbava: klimatizace 4xairbag 2xel.okna centrál na dálku LED denní svícení servo ASR,ABS bluetooth palubní počítač mlhovky tempomat el.zrcátka zadní parkovací senzory atd.atd. Podrobnější výbava: autorádio, USB, bluetooth, centrál dálkový, imobilizér, el. přední okna, el. zrcátka, vyhřívaná zrcátka, tónovaná skla, mlhovky, LED denní svícení, man. klimatizace, isofix, podélný posuv sedadel, nastavitelný volant, airbag řidiče, 4x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce, palubní počítač, parkovací senzory zadní, venkovní teploměr, senzor opotřebení brzdových destiček, ABS, protiprokluzový systém kol (ASR), posilovač řízení, manuální převodovka, 5 rychlostních stupňů, tempomat, přední pohon SLEDUJTE CELOU NAŠÍ NABÍDKU KAŽDÝ TÝDEN NOVÉ VOZY ZA ZAJÍMAVÉ CENY
Volkswagen Passat b8 alltrack
Prodám havarovaný vůz Passat 2.0tdi 177kw bílé perleťové barvy.Rok výroby 2016 najeto 165tis. Koupený v ČR. Plně pojizdný, hladiče plný. Pěkná výbava. Poškozena přední čas a lehce zadní bok. Nebo koupim veškeré díly na tento vůz!!!
Škoda Octavia III RS 2.0 TDI 135kw 4x4 DSG 168tkm Challenge
Havarovaný vůz Škoda Octavia III-3 RS 2.0 TDI 135kw 4x4 Challenge s automatickou převodovkou DSG. Rok výroby 10.2016, najeto 168 000km, barva zelená. Edice CHALLENGE, adaptivní DCC podvozek, WEBASTO, bezklíčové ovládání KESSY, velké rádio s navigací Columbus, barevný maxidot, adaptivní tempomat, radar, samostmívací elektricky sklopná zrcátka, zkosený volant, řazení F1 pod volantem, vyhřívané přední sedačky, xenony, přední i zadní parkovací senzory, atp. V minulosti již lakovaný přední nárazník, vůz je ve velmi pěkném stavu, co se týče exteriéru tak i interiéru. K vozu pouze 1x klíč. Havarovaná přední část vozu, vystřelené airbagy, nosníky do strany, viz. foto. Vozidlo lze nastartovat, na vlek najede, po place pojízdné. Po dohodě možnost dovozu po celé ČR. Volat Po-Pá 8-17h, Sobota 8-12h.