inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím vše možné v inzerátu .

Kategorie: Ostatní

Koupím dětský zahradní domek/hrad s klouzačkou max 4k.
Klouzačku min 2m. max 2k
Trámky/latě prkna. Na pergolu.
Trapézový plech .
Zámkovou dlažbu .
Cement.
Koupím vše možné v inzerátu .
Podobné inzeráty
O2 Datamanie karta - 100 GB za 300 Kč měsíčně, ČTĚTE
ČTĚTE CELÝ TEXT, PROSÍM. (KDO NEČTE A NEODPOVÍ NA OTÁZKY NÍŽE, BUDE MÍT CENU O 100 KČ VYŠŠÍ) NABÍZÍM AKTIVOVANOU I NEAKTIVOVANOU S KREDITEM. UVÁDĚJTE, PROSÍM, ROVNOU: 1. KOLIK KARET CHCETE 2. JESTLI CHCETE NOVÉ (732) NEBO POUŽITÉ (432 KČ) 3. JESTLI SI KARTU PŘEVEZMETE OSOBNĚ V PRAZE NEBO JI BUDETE CHTÍT ZASLAT. INZERÁT JE AKTUÁLNÍ DO SMAZÁNÍ. KARTU LZE AKTIVOVAT DO KONCE ROKU 2023. GARANTUJI FUNKČNOST ZÁRUKOU VRÁCENÍ PENĚZ (lze vyzkoušet při převzetí). PŘEVZETÍ MOŽNÉ V PRAZE nebo zaslání poštou kamkoliv. NEVOLEJTE, prosím. PIŠTE, PROSÍM, E-MAIL. Tel. kontakt možný POUZE přes WhatsApp nebo Viber (ideálně zprávou). Používám sám datovou kartu - na SMS nemohu odpovědět, při hovoru mi přerušíte připojení k internetu. Tel. kontakt (s výjimkou WhatsApp/Viber) jen po dohodě e-mailem. Děkuji za pochopení. (Budu ale rád, když uvedete tel. číslo, zejm. pokud chcete osobní převzetí.) V případě osobního převzetí prosím o dodržení domluveného času. Nabízím již vyprodanou kartu O2 Datamanie, s níž máte každý měsíc 100 GB dat. Nabízím jak již použitou kartu (tj. již bez předplaceného prvního měsíce za cenu uvedenou u inzerátu) - dostupný 1 kus (chcete-li více karet, tak mohu nabídnout jen nepoužité), tak zbrusu novou, nepoužitou kartou, na které je první měsíc již zaplacen (aktivuje se vložením do telefonu, bez závazku či registrace) - příplatek za tuto kartu činí cenu předplatného, tj. 300 Kč, po konci prvního měsíce je třeba (jen v případě zájmu o využívání dat, není to nutné - jen pak nefungují data) dobít 300 Kč pro aktivaci dalšího balíčku. Je možné nechat i několik měsíců nedobitou a dobít, až zase budete potřebovat data. Kartu nutné aktivovat do konce roku 2023. Volání stojí 15 Kč za den (ať už voláte 1 vteřinu nebo několik hodin). Tedy: použitá: cena v inzerátu Nepoužitá: cena v inzerátu +300 Kč Předání v Praze 10 možné zdarma, jinak zaslání poštou na náklady kupujícího. Platba buď předem nebo na dobírku (v tom případě je ale třeba předem uhradit alespoň poštovné, které je u této možnosti nejdražší.) Mám více kusů. Tel. číslo náhodné (karty jsou zcela nerozbalené, ani já nevím, jaké mají číslo.) Rád poradím, s čím bude potřeba. Sám tuto kartu využívám už 2 roky na veškeré surfování a jsem maximálně spokojen, vím, že nabídka funguje, proto jsem pořídil další. Rád nabídnu i více kusů firmám. Možná množstevní sleva. Osobní předání možné v Praze 10.
KOUPÍM plynové PB lahve bomby 10kg 5kg 2kg 1Kg propan-butan
Máte doma nepotřebné PB lahve po úklidu nebo staré plynové bomby s prošlou revizí starší než 15 let, které už nechtějí vyměnit? Nevyhazujte je! Zavolejte a dojedu si pro ně. Vyplatím hotově. Koupím PB lahve na propanbutan. Ceny dle stáří, stavu, vzdálenosti a množství: 10kg koupím za 200-800Kč/kus 5kg koupím za 200-500Kč/kus 2kg koupím za 50-200Kč/kus 1kg koupím do 100Kč 10kg a 5kg musí mít bezpodmínečně ventil, ztracená zátka nevadí.
KOUPÍM Plastová přepravka na ovoce, na zeleninu KOUPÍM
Koupím přepravky na ovoce, na zeleninu, VELKÉ, množství 1000 ks a víc, pouze za zajímavou cenu, odvoz kamionem, platba hotově. Koupím i po kusech. PO kusech, jen od Rychnova nad Kněžnou do 50 km. Prosím nepište, že 20 ks Plzeň, Aš atd. Díky :-)
Pečivo
Koupím jakékoliv množství pečiva koupím staré brambory koupím zbytky z domácností koupím plíny obilí všechno za nějakou rozumnou cenu prosím pište SMS
KOUPÍM - Zámek zadlabací mezipokojový typ 24050
Koupím výše uvedený zámek - pravý i levý.Výrobce byl BRANO a později HOBES.Koupím i použitý pokud bude plně funkční.Koupím i více kusů.Platí stále. PIŠTE PROSÍM NA MAIL: cerveny.alpex@ Na telefonu jsem minimálně.
koupim jakykoliv telefon s androidem 6 a vice
koupim jakykoliv telefon s androidem 6 a vice, muze byt i praskle sklo , podminkou je ale to, aby se dal display precis....dam za neho 6 0 0 .....fznacka, velikost, stari atd je mi jedno..muj telefon v inzeratu je vymysleny , piste na emeil , poslu Vam cislo...