inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím toi toi wc

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,koupím toi toi wc a podobné,za nabídky děkuji.
Koupím toi toi wc
Podobné inzeráty
MOBILNÍ TOALETA, WC, TOI TOI , ZÁCHOD,NOVÁ NIKDY NEPOUŽITA
Prodám WC, TOI TOI, ZÁCHOD, NIKDY NEPOUŽITOU novou toaletu, kadibudka, přenosné wc, přenosná toaleta, chemické wc, vecko: - inovativní řešení - vyjímatelná fekální nádrž - nemáte FINANČNÍ NÁKLADY s likvidací odpadu; - není zn. TOI TOI; - větrací otvory; - výška 2230 mm; - šířka 1060 mm; - hloubka 1060 mm; - váha 77 kg; Možnost odpočtu DPH!!! CENA 14999,-Kč + DPH; Možnost dokoupení: Pisoár 1499,-Kč + DPH Umyvadlo + zásobník na vodu 1499,-Kč + DPH Převzetí Frýdek - Místek, nebo zaslání přepravní službou po celé ČR.
MOBILNÉ WC, TOALETA, TOI TOI , ZÁCHOD,wc chemická , latryna
Prodám 25 použitých přenosných záchodů. toi toi ve velmi dobrém stavu, bez poškození. Každá toaleta má pisoár v ceně. umyvadlo za příplatek 2500kc možnost zaslání minimálně 10 položek
Koupím mobilní toaletu WC.
Koupím toi toi wc.Pouze v pěkném stavu.Může být bez fekální nádrže.Chci ji použít jako suché WC.
Wc
Koupím mobilní wc nebo toi Toi bez papírů
WC sanitární kontejner, NOVÝ a ZATEPLENÝ
Nabízím k prodeji NOVOU ZATEPLENOU mobilní sanitární buňka/kontejner. Tento malý mobilní kontejner nabízí 2 samostatné kabiny (např. pánské a dámské WC). Buňka má sendvičové panely s tepelným jádrem PUR. Upozorňiji, že SE JEDNÁ O LUKRATIVNĚJŠÍ A HYGIENIČTĚJŠÍ ŘEŠENÍ pro zabezpečení WC např. na pracovišti pro zaměstnance nebo v místech, kde je shromažďuje veřejnost. NUTNÝ přívod vody a napojení na kanalizaci! NEJEDNÁ SE o plastovou TOI TOI! Kontejner samozřejmě disponuje elektroinstalací. Buňka je rozdělena na 2 samostatné kabiny, kdy každá kabina má vlastní WC, umyvadlo a sanitární okno. Rozměry kontejneru: Délka: 2,2 metrů Šířka: 1,2 metrů Výška: 2,4 metrů Váha: 400kg Zároveň mohu nabídnout i druhý typ za stejnou cenu, kdy se ale jedná kontejner, který má WC, umyvadlo, sprchovou vaničku se zástěnovou a průtokový ohřívač, který je mimo sprchový kout. Kontejnery mají otvory pro VZV vidlice a oky pro háky - bezproblémová manipulace. Cena kontejneru je bez DPH a bez dopravy. Dopravu mohu zprostředkovat a bezproblémově za Vás zabezpečit. V případě dotazů mě prosím kontaktujte. :) Aktuální doba dodání 8 týdnů.
Sanitární kontejner se sprchou, NOVÝ a ZATEPLENÝ
Nabízím zcela NOVOU ZATEPLENOU mobilní sanitární buňka/kontejner. Tento malý kontejner disponuje kabinou, kde najdete sprchu se zástěnou, průtokový ohřívač, který je umístěn mimo sprchu (pro Vaši bezpečnost), WC a umyvadlem. Buňka má sendvičové panely s tepelným jádrem PUR. Je zde samozřejmě i sanitární okno. Upozorňiji, že SE JEDNÁ O LUKRATIVNĚJŠÍ A HYGIENIČTĚJŠÍ ŘEŠENÍ pro zabezpečení hygieny např. na pracovišti pro zaměstnance. POZOR, NUTNÝ přívod vody a napojení na kanalizaci! NEJEDNÁ SE o plastovou TOI TOI! Kontejner samozřejmě disponuje elektroinstalací a zásuvkou. Rozměry kontejneru: Délka: 2,2 metrů Šířka: 1,3 metrů Výška: 2,4 metrů Váha: 400kg Zároveň mohu nabídnout i druhý typ za stejnou cenu, kdy se ale jedná o kontejner, který má 2 samostatné kabiny, kdy každá z kabin má vlastní záchod a umyvadlo. Kontejnery mají otvory pro VZV vidlice a oky pro háky - bezproblémová manipulace. Cena kontejneru je bez DPH a bez dopravy. Dopravu mohu zprostředkovat a bezproblémově za Vás zabezpečit. V případě dotazů mě prosím kontaktujte. :) Aktuální doba dodání 8 týdnů.