inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupim šuplikový kontejner

Kategorie: Ostatní nábytek

Koupím šuplikový kontejner pod psaci stul.
Plechovy viz foto (ikea)
děkuji za nabidky
červený
Oranžový
žlutý
Černy
Šedy
Koupim šuplikový kontejner
Podobné inzeráty
šuplíkový kontejner, šuplíkový box, zásuvkový box
šuplíkový kontejner, šuplíkový box, zásuvkový box, kancelářský kontejner, kontejner se zásuvkami k psacímu stol, volejte pro domluvu
Šuplíkový kontejner, šuplíkový box, úložný box
Prodám 4 boxy, materiál dřevotříska. Dva jsou na kolečkách, dva bez koleček, stohovatelné. U jednoho boxu se musí odvrtat zámeček, nejsou k němu klíče. Vše nechám za basu Plzně!
Pronájem kancelářského nábytku
Pronajmeme dlouhodobě kancelářský nábytek,.. stůl kancelářský levý/pravý HOBIS, kontejner 3 nebo 5 šuplíkový, zasedací stůl, židle kancelářská CALYPSO-4 ks, židle zasedací a pod. Možnost výběru sestavy dle požadavku, k dispozici ihned, cena dohodou, platba převodem.
Prodam stul se supliky, obyvakova stena, knihovna, skrin
Prodam komlet zarizeni obyvaciho pokoje. Rohovy stul, suplikovy kontejner k psacimu stolu, knihovnu a obyvakovou stenu. Nejlepe komplet, ale lze i po jednotlivych vecech. Nabytek novy pred cca 25 lety, kupovano nove, nikdy nepremistovano. Stav az na horni stranu stolu vyborny. Cena za komplet 9.000, jednotlive stul s kontejnerem 3.000, velka stena 5.000, mala stena 2.000. Nutno odstehovat svymi silami, nachazi se v prizemi v RD.
2x kontejner na kolečkách
prodám i samostatně, cena 990,- kontejner bez klíče, 1.100,- kontejner s klíčem. Ze zrušené kanceláře, spíše drobnější kosmetické vady - viz foto, jinak bez vad. 3x zásuvka, imitace dřeva, kontejnery jsou zamykací (u jednoho chybí klíč). Rozměry: šířka 42 cm, hloubka 56 cm, výška 57 cm. Zboží dávám do rezervace až po konkrétní dohodě. Osobní vyzvednutí - Praha 11, Jižní Město, Šalounova ulice. Po Praze mohu i dovézt - dopravu hradí kupující. Toto zboží poštou ani jinou dopravní společností neposílám. Podívejte se na mé další inzeráty.
MAYER kontejner 32R8 18 pod psací stůl
Prodám zelený kontejner pod psací stůl. Ve výborném stavu. U dolního šuplíku drobné promáčknutí od kolečkové židle. Dokoupený předěl do hlubokého šuplíku.