inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím štěně pinče nebo pražského krysaříka

Kategorie: Psi

Dobrý den poptávám štěňátko pinče nebo pražského krysaříka za rozumnou cenu.Děkuji za nabídky.Renata
Koupím štěně pinče nebo pražského krysaříka
Podobné inzeráty
koupim štěně Německého pinče
Koupím štěně Německého pinče . Cena do 4.000 .
2 pejsci Pražského krysaříka k odběru IHNED
Prodám 2 pejsky Pražského krysaříka narozené 16.10.2022. Pejsci jsou bez PP. Mají veškerá očkování, čip,EU pas a odčervení. Jsou čistotní a zvyklí na veškerou manipulaci. Nemají problém ani s většími hospodářskými zvířaty. Hledáme pro ně rodinu, která jim poskytne lásku a skvělou péči. Máma i táta jsou u nás k vidění. Cena je 8.000,- Kč za každého pejska. K ODBĚRU IHNED!
Krysařík nebo krizenec
Dobrý den, s předstihem poptávám štěňátko fenku pražského krysarika nebo i Kříženečka krysarika s malým plemenem, např. jorksyr nebo čivava. V dospělosti max 3 kg. Štěňátko by jsme chtěli na léto, abysme na něj během dovolené měli čas, proto poptávané s předstihem.
Pražský krysařík
Hledáme čokoládovou nevěstu Pražkého krysaříka pro našeho zkušeného 1,5ročniho též Pražského krysaříka s váhou 2,5kg(bez PP).Pro zájem více info po telefonu.
Hledám pejska krysaříka na krytí
Sháním na krytí drobnějšího pejska pražského krysaříka (cca 2 kg) pro svou fenku. Nejlépe jižní Čechy, ale nebráníme se dojet i dále. Prosím o odpovědi s fotkou a váhou pejska na email: krysarik888@ děkuji
Prodám Štěňátka Trpasličího pinče
Chovná stanice prodá štěňátka Trpasličího pinče s PP čipovana očkovaná odčervená odběr možný ihned po výstavně úspěšných rodičích volný už jen pejsek info po telefonu nebo email na SMS nereagují!!!