inzerce, prodej, prodám, bazar

KOUPÍM STARÉ STAVEBNÍ PLÁNY

Kategorie: Ostatní

Poptávám ke koupi ORIGINÁLY - staré / historické stavební rysy, výkresy, plány, plánky, projekty do roku 1989. Děkuji za nabídky.
KOUPÍM STARÉ STAVEBNÍ PLÁNY
Podobné inzeráty
POPTÁVKA - staré stavební plány, výkresy
Poptávám ke koupi ORIGINÁLY - staré / historické stavební rysy, výkresy, plány, plánky, projekty do roku 1989. Děkuji za nabídky.
Plány na dům Beta 1
Prodám staré plány na stavbu RD. sběrateli.
Pronajmu stavebni bunka, stavebni bouda, sklad
Od 1.4.23 Pronajmu stavební buňku vhodná na začátek stavby, pro uschování nářadí , stavební materiál atd…. Rozměry: délka 4,4 m x šířka 2 m x výška 2 m. Uzamykatelná, dřevěná podlaha, ponk se svěrákem,police a uchyty, regal, věšák na bundy, světlo + elektrika a mimo buňku je v zadní části bouda na úschovu lopat, koleček, atd bouda je taktéž na zámek. Buňka je připevněna na rámu pro nosič kontejneru. Dopravuzařídím levně.. Slova. Stavebni bunka,stavebni bouda,uschovna na nářadí.
Stavební koza skládací, výsuvná
Stavební (lešenářská) koza vám napomáhá při výkonu práce v malých výškách. Často slouží jako základ pro pracovní stoly. Stavební kozy jsou lehké a skladné, otočné nohy nezabírají mnoho místa při přepravě. Je možno je využít jak při práci venku, tak i uvnitř budovy. Stavební koza je určena pro práce ve výškách v rozsahu 100 až 180 cm. Maximální nosnost jedné kozy je 150 kg. Cena je uvedena za 1 ks.
Výkresová dokumentace pro schodiště 1:1 s CNC frézováním
Truhlářským firmám a kutilům, kterým se nevyplatí investovat do drahých rýsovacích CAD programů, nabízíme vypracování výkresové dokumentace včetně šablon 1:1 pro libovolné schodiště s opracováním na CNC obráběcím centru HOLZ-HER. S projektováním schodišť máme mnoholeté zkušenosti. Naše firma se projektováním a výrobou schodišť zabývá již od roku 1989. K tvorbě výkresové dokumentace na schodiště používáme schodišťový software SEMA, profesionální CAD na 2D a 3D projektování ZWCad a 3D modelovací CAD SolidWorks. Výkresová dokumentace obsahuje: - Půdorys - Bokorysy - Pohledy ve 3D - Kusovník - Nářezový plán šprdlinek - Šablony veškerých komponent 1:1 Podle výkresové dokumentace lze velmi snadno přenést dané rozměry na připravené polotovary, a ušetřit tak mnoho času. Velkou výhodou je také přesnost tohoto postupu. Termín dodání výkresové dokumentace je 3-5 dnů. Tiskneme na role papíru o šířce až 1050 mm. Postup: zašlete nám emailem Váš záměr stavebního otvoru včetně nějakého základního popisu schodiště my Vám zpracujeme půdorys a 3D náhled po odsouhlasení Vám zašleme na dobírku kompletní dokumentaci včetně šablon 1:1 Pro další informace kontaktujte pana Libora Opršála na telefonu 461 526 140 nebo emailem libor.oprsal@ Ceník výkresových dokumentací: Cena od 6000,- + DPH Obloukové a nestandardní schodiště a fotorealistické vizualizace jsou naceněny individuálně. Na přání vytvoříme i fotorealistickou vizualizaci schodiště. Schodiště Vám můžeme vyfrézovat na 5-ti osém CNC, více zde: Cena za CNC frézování schodiště je od 17 000,-Kč + DPH výkresy pro schodiště, výkresová dokumentace pro schody, výkresy na schody, šablony na schody, šablony na schodiště, šablony 1:1, výkresy na schodiště, projekt na schody, projektová dokumentace na schody, výrobní dokumentace na schodiště, plány na schody, plány 1:1, CNC, schody, schodiště, projekt 3D vizualizace, pila, bruska, fréza, egalizačka, hoblovačka, dřevo, dýha, truhlářství, dřevoobráběcí stroje, odsávání, olepovačka hran, frézka, soustruh Cena: V textu Jméno: Petr Havlíček Mail: vyroba@ Telefon:
Prospekty, plány měst, průvodce.
Prodám prospekty a průvodce po zajímavých lokalitách v ČR, hrady, zámky, příroda, tipy na výlety na kolech i pěšky, vydané v posledních 5 létech, vše nové, váha 16 kg za 2.500,- Kč Dále prodám mapy, plány měst, celkem 280 ks za 2.500,- Kč. Při zájmu o obě položky sleva 1.000,-. Kč