inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupim Řád Františka Josefa I., rytířský kříž V. třída

Kategorie: Umělecké předměty

Koupim Řád Františka Josefa I., rytířský kříž V. třída (včetně etui a závěsné stuhy /pokud možno válečné/), cena podle provedení (s puncem AG, AU, případně bez puncovního značení), stavu opotřebení a kvality zpracování zhotovitelskou firmou (Vincent Mayer’s Söhne, Rozet & Fischmeister, Rothe & Neffe, A.E.Köchert, Bachruch Budapest, G.A. Scheid, Karl Böhm, Heinrich Ulbrichts Witwe, Wilhelm Kunz)od cca 16.000,- CZK. O výši ceny jsem ochoten se dohodnout podle stavu v jakém předmět je a dle čitelnosti puncovních značek.

V případě, pokud bude nabídka na koupi vyšší třídy řádu (důstojník - .; velitelský-komtur-komodor- .; anebo veliteľský s hviezdou - .; popřípadě veľkokríž - .), jsem ochotný se o ceně dohodnout.

Preferuji osobní předání "z ruky do ruky", v Kolíně.
Koupim Řád Františka Josefa I., rytířský kříž V. třída
Podobné inzeráty
Kříž náprsní
Náprsní kříž pro pravoslavného a řeckokatolického kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami. K zdobení tohoto kříže byly použity polodrahokamy, obraz ukřižování je vytvořen na keramické vložce. Náprsní kříž se prodává s řetízkem a krabičkou.
Kříž náprsní
Náprsní kříž pro pravoslavného a řeckokatolického kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami. Náprsní kříž se prodává s řetízkem a krabičkou.
Svatý Ježíš Kristus kříž dřevěný2 socha soška figura figurka
Prodám. Svatý, Ježíš, kříž2. Dřevěný kříž cca 63 x 30 cm. Ježís Kristus cca 30 x 22 cm, síla (tloušťka) cca 4,5 cm. Soška patinovaná (barvená) sádra. Socha - levá ruka částečně poškozena (chybí sádra, je vidět vnitřní drát). Drobné oděrky stářím. Kříž je opatřen očkem k zavěšení. Odhadem kolem roku 1900 - 1920. Cena: 1.790,-Kč Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem. busta, bista, bysta
Obraz Františka Michla
Prodám originální obraz Františka Michla - krajina. Velikost obrazu s ramem 115 cm x 65 cm, bez rámu 103 cm x 52 cm. Pouze osobní předání.
Jakl František-vrba u Chrudimky
Nabídka menšího-decentního obrázku od známého a ceněného malíře Františka Jakla. Malíř žil a tvořil ve Hlinsku-Koutech. Motivem jeho maleb se stal kraj Hlinecka, Žďárských vrchů, různých zákoutí řeky Chrudimky a domků osad a vesniček lemovaných právě touto řekou. Byl i rodinným přítelem Františka Kavána a též namaloval jeho původní chalupu se dvěma dalšími chalupami a to Novotných a Sotonových ve vesničce Vítanov u Hlinska. Č. inz.132590794.Tento obraz již není aktuální, byl prodán. Rozměr tohoto obrázku, malby na kartonu je menších rozměrů a nabízím jej za velice přijatelnou cenu. Rozměry 32,5 x 24,5 cm. Cenu nabídněte od 1.490 kč. Určitě se domluvíme.
velký obraz olej na plátně, od Františka Remeše
Originál obraz ,od akademického malíře Františka Remeše, Velikost obrazu230x188cm.