inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím pejska menšího vzrůstu

Kategorie: Psi

Dobrý den, sháním pejska menšího vzrůstu, jsem matka samoživitelka tak na psa za 10.000kc nemám ????. ale doufám že se tu někdo najde. Za nabídky předem moc děkuji.
Koupím pejska menšího vzrůstu
Podobné inzeráty
nedaruje někdo pejska?
Dobrý den, pro mou babičku, která mě požádala o pomoc, sháním pejska menšího vzrůstu. Babička bydlí na vesnici v baráčku a má větší zahradu. Sice pejsky měla, má zkušenosti, ale nezvládla by v jejich letech převychovat staforda, jestli se chápeme. Představuji si pro ní nějakého malého pejska, který si rád poleží, bude rád za teplo domova a nebude vyžadovat kilometrové procházky. Bude mu stačit vyvenčení na zahradě. občas nějaká kratší procházka..zkrátka nějakého gaučáka, který tyto podmínky ocení a bude spokojený. Mohu se zaručit, že o pejska bude dobře postaráno a babička Vám bude posílat foto, jak se pejsek má. Jestli o někom víte, kdo by daroval pejska, tak se mi ozvěte na čísle 842822. Děkuji.
Zateplená vesta pro pejska
Nabízím krásnou zateplenou vestu pro pejska.Bohužel jsme neodhadly velikost????.Je spíše na pejska menšího vzrůstu. Délka - 46cm Obvod - 26x2 Má nastavitelné popruhy a je vhodná i do deště. Cenu nabídněte.
Daruje někdo pejska?
Dobry den, měla bych zájem o pejska či fenku nebo pejska na tom nezáleží chtěli bychom pejska do bytu na mazlení. Je někdo takový? kdo by daroval pejska do dobrých rukou. Číslo je neplatné. Pište prosím na email. Děkuji ????
Hledám štěně menšího vzrůstu
Dobrý den měla bych zájem o štěňátko menšího vzrůstu byla bych rada kdyby někdo daroval nebo někdo prodal za rozumnou cennu. Hledám štene už strašně dlouho tak doufám ze se mi někdo ozve, PROSÍM VOLEJTE JEN TY CO PRODÁVAJÍ STENATA NEVOLEJTE POKUD TAKÉ SHÁNÍTE STENE DĚKUJI
Daruji německý ovčák 10 let a křížence menšího vzrůstu
Daruji nevecky ovčák a křížence menšího vzrůstu z rodinných důvodu
Kdo daruje štěňátko menšího vzrůstu
Nemusí být cistokreny stačí mi kříženec menšího vzrustu