inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím pánskou péřovou bundu z Decathlonu MT 100-L

Kategorie: Turistika, horolezectví

Koupím pánskou turistickou péřovou bundu z Decathlonu MT 100-velikost L-Forclaz. Nebo od sir joseph BUNDA MINIMIS 250 MAN. Péřovka. Prosím SMS nebo mail, zavolám zpět. Platí do smazání inzerátu.
Koupím pánskou péřovou bundu z Decathlonu MT 100-L
Podobné inzeráty
čelovka Kalenji Onnight 210 (Decathlon)
Nabízím k prodeji čelovku z Decathlonu, byla používána jednu sezónu na běžkách. Napájení 3x AAA baterie, tři režimy svícení (nízká/vysoká úroveň, blikání). Současná cena v Decathlonu 430 Kč, nabízím za 330 Kč a to včetně nákladů na dopravu. (doporučená zásilka ČP nebo Zásilkovna) Díky za váš zájem!
Simond Alpinism Light dámské alpinistické boty vel.37
Prodám dámské pohory vel. 37, univerzální třísezónní boty vhodné na technické lezení ve skalním a smíšeném terénu. Membrána HDry® zajišťuje nepromokavost a prodyšnost, podešev Vibram. Kompatibilní s poloautomatickými mačkami. Více info na webu Decathlonu. Ačkoliv byly boty využity párkrát, mají svůj příběh, který utrpěla pravá bota - narušen svršek, opraveno voděodolnou gore-tex záplatou MCNETT GTX (viz web Rock Pointu) Proto cenu nabídněte. Bota je zcela funkční, testovaná několikrát v dešti a ve sněhu na ledovci. Prodávám z důvodů, které jsou spíše pro venezuelskou telenovelu s názvem Amor Loco ???????? Více info mail/tel. Jinak jsem s botama moc spokojená a neprodávala bych je ???? (Včera jsem se dokopala k tomu koupit si jiné, aby byl klid v duši) ____ Doporučuji vyzkoušet v Decathlonu. Délka stélky 23,5cm (mám velikost 36/37) Pořizovací cena 4499Kč Cenu navrhněte Osobní předání, vyzkoušení Liberec či poslání přes Zásilkovnu. Pokud jste z Liberce, můžeme botu otestovat v nějaké kaluži, prší tu dost ????
Péřová bunda Direct Alpine
Prodám péřovou bundu. Super stav. Měl jsem ji na sobě 3 krát. Mám ji cca 3 roky. Zbytečně mi leží ve skříni. Původní cena 6 500kč. Velikost M
Sir Joseph Spire
Prodám novou péřovou bundu Sir Joseph Spire vel.L.Cena 6000,-+Zásilkovna Týn nad Vltavou
PRODÁM DÁMSKOU PÉŘOVOU BUNDU
- Krásná, velmi LEHKÁ bunda (250g 90/10 husí peří) - Všechny švy jsou uvnitř zakryté, aby se zabránilo pronikání chladu. - Pohodlná podšívka a kapsy pro pohodlí. - Protiskluzové protahovací manžety chrání před větrem a sněhem. - Tato bunda je ideální pro výlety do hor ale je tak stylová, že ji budete chtít nosit každý den. - Vnější materiál je velmi odolný a extrémně lehký.
Bunda
Prodám péřovou bundu Atol značka Sirjosef,starý typ,světle modrá velikost xl,na jednom místě zasita cca 5cm viz foto.Cena 1000 Kč, vyčištěná.Dale k prodeji, zimní bunda značky Hannah ,vel XL, nepoužitá,neprana,puv.cena 3000,k prodeji za .