inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké

Kategorie: Umělecké předměty


Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké předměty. Pouze signované.
NE militária, NE chalupářské předměty.
Sběratelka.
Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké
Podobné inzeráty
Kresby - Slovensko
Predám rôzne kresby kreslené ceruzkami a pastelkami. Formát kresieb je A3. Video z kreslenia a ďalšie kresby nájdete na Youtubovom kanáli a Instagrame: „PB - My Creations“. Kreslím aj na OBJEDNÁVKU. Kresby posielam na dobierku keďže som zo SLOVENSKA. Kresby: Audi A7, Aston Martin Vanquish, Peugeot 308 GTI, IronMan, Simpsonovci, Volkswagen Polo WRC, Aston Martin DBS, Ferrari LaFerrari, Mercedes S, Tesla X, Tom a Jerry, Bugatti Veyron, Deadpool, Captain America, Hyundai i30N, Daenerys Targareyn z Game of Thrones, Peugeot RCZ (formát A2), Mercedes G6x6 a G (formát A2), Coco, Volvo FH16, MilkMochaBear.
kresby Praha - Karlův most, Orloj, chrám sv.Vít...
Dobrý den, nabízím kresby Praha - Mostecké věže, Karlův most, Orloj, chrám sv. Víta, Zámocké schody, Praha 100 věžatá, Sv. Mikuláš Malá Strana, Sv. Václav, Pražský hrad, Staroměst. náměstí, Divadlo, Zámocké schody Autor: Vlado Ondo technika: kresba měkkou tužkou 2B cena originál kresby (čistý rozměr cca 21x32 cm) 990,- Kč k cene plus poštovné Posílam Zasilkovnou 1 kresba (cena do 1 kg): dobírka 150 Kč platba na účet 100 Kč Balení v lesklé průsvitní fólii, podložené tvrdým kartónem a to celé ještě v tvrdých kartónových deskách (posílal jsem kresby bez problemů i do USA) kompletní ponuka kreseb na stránke:
Kamenné kostelní sochy svatých (imitace kamene)
Prodám 2 sochy ze skleněného vlákna - imitace bílého kamene. Svatý František a Ježíš Kristus. Výška 160-170cm. Hmotnost jedné sochy je zhruba 25kg. Cena nové sochy včetně lodní dopravy je 60.000 Kč, vyrobeno a dovezeno z USA (zakoupeno na marianland . com). Ideální jako dekorace na zahradu či jako zajímavá rekvizita. Cena za jednotlivou sochu 24 tis. Kč.
Bronzová socha býka - Miguel Fernando Lopez
Autor: Miguel Fernando Lopez (Milo) Druh výtvarného umenia: sochárstvo Materiál: patinovaný bronz, mramor Výška: 19 cm Dĺžka: 30 cm Hĺbka: 12 cm Hmotnosť: 4,9 kg Autorom tejto bronzovej sochy je portugalský umelec Miguel Fernando Lopez, ktorý sa narodil v roku 1955 v Lisabone a je známejší pod pseudonymom Milo, veľký miestny hrdina Lisabonu. Študoval umenie na Lisabonskej univerzite. V jeho sochárskej tvorbe prevažujú ženské akty a sochy zvierat. Bronzová socha býka na mramorovej základni je dokonalou ukážkou moderného umenia. Napriek redukcii detailov autor zachoval anatómiu zvieraťa v jeho plnej sile a kráse. Umelecké diela dokážu odľahčiť inak fádne zariadenie bytu, domu alebo kancelárie. Dokonca aj jednoduchý a minimalistický štýl zariadenia môže profitovať z niekoľkých efektných dekoratívnych prvkov. Socha, alebo iné umelecké dielo už nie je len dekoratívnym prvkom, ale aj vyjadrením individuálneho štýlu či vkusu človeka. Tvorba umelca vyjadruje jeho subjektívne videnie, vnímanie a pretváranie sveta okolo do konkrétneho umeleckého diela. Prezrite si celú ponuku, možno v nej nájdete ten pravý kúsok, ktorý oživí Váš interiér. Mám účet vo fio banke. Možnosť platiť v českých korunách. Poštovné do celej ČR 300 Kč.
obraz - MLADÁ DÍVKA, akt, Jakub Obrovský 1942
obraz - MLADÁ DÍVKA, akt, nádherná velká originální grafika, sign. tužkou mistr Jakub Obrovský 1942, nově rámováno, pasparta, sklo, ve výřezu 21x31cm, celý obraz 38x48cm, výborný stav, skvělá investice... (zdání bílé čáry na obrazu a jiné odlesky jsou jen odrazy ve skle - neschopnost autora fotografií...)... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Jakub Obrovský Narodil se 23. 12. 1882 v Bystrci u Brna a zemřel 31. 3. 1949 v Praze. Malíř figuralista, grafik, sochař, spisovatel. V letech 1897 – 1901 byl žákem umělecko-průmyslové školy v Praze u E. K. Lišky, St. Suchardy. V letech 1901 – 1905 studoval na akademii výtvarných umění u Maxe Pirnera. Zde se roku 1919 stal profesorem a ve druhé polovině 30. let rektorem. Jako malíř tvořil v akademicko-symbolistním směru, zaměřoval se na dekorativní nástěnnou malbu, ženské figurální motivy. Sochařství se začal intenzivně věnovat až později. Tvořil ženské sochy, sochy sportovců, ale i sochy s antickými motivy. Je spoluautorem prvních československých poštovních známek.
Umělecké dílo - cesta vesmírem
Dobrý den, chtěl bych vám představit umělecké dílo, které můžete mít doma, jedná se o profesionální práci studentů umělecké školy, proto tomu odpovídá cena, takže se nás nebojte kontaktovat.