inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím mladšího koníka na rekreaci

Kategorie: Koně

Dobry den, sháním pro sebe koníka na rekreační ježdění a jako rodinného parťáka. Věkově do 10 let, na plemeni nezáleží ale raději bych nějakého vyššího 160cm kvh a výš. Muže byt neobsednutý nebo nepřiježděný a drobné zdravotní problémy také nevadí. ( Nic závažnějšího). Nejlépe západ Čech.
Něco o mně: Je mi 20, jsem pokročilý jezdec. Znám i western i anglii.
Pokud o nějakém takovém víte, odpovězte na inzerát a ja se Vám ozvu.
Děkuji
Koupím mladšího koníka na rekreaci
Podobné inzeráty
Koupím koně hledám
Dobrý den. Hledám do rodiny dalšího koníka, valacha/kobylku. Dělal/a by společnost velké a malé, obě bezproblémové klisny. Koníka kterého hledám by měl být klidný na vyjížďky i pro nezkušené jezdce a pro těžšího jezdce - na občasné svezení. (Vím že těžší jezdec není nikdy nejlepší, přesto hledám koníka který by měl lepší předpoklad i pro těžšího jezdce). Jinak bych s koněm pracovala já, lehký jezdec. Přiježďování na jízdárně, práce ze země, vyjížďky, procházky. Správná práce, osvalení koníka... Ustájení pastevní, do budoucna styl paddock paradise, popřípadě pokud by koník potřeboval tak na noc box. Na koupi nespěchám. Hledám parťáka, který k nám zapadne a budeme to opravdu cítit srdcem, že je to on/ona. Věk koně? Nerozhoduje ale Uvítám nižší věk. Nerada bych úplného důchodce. Popřípadě mám zkušenosti hlavně s mladými koňmi. Ale potřebuju klidnějšího koníka, I pro težšího jezdce jak jsem už psala. Cenově přijatelně, nehledám sportovního koně.. Prosím pište na email : zemanovaalbi@ Těším se.
Koupím koníka
Koupím koníka pro mou 7letou dceru. Hledáme koníka,který bude klidný,nebudem se bát vyjet spolu do terénu a občas si i něco zkocime na jízdárně. Nemáme velké ambice,doma máme 2klisny ČT a jednu malou ponicku,ze které dcerka vyrostla,ale ta zůstane pro její mladší sestřičku. Koník který k nám jednou přijde,už zůstane do konce Výška kolem 130cm,hlavně tedy klidný,dcerka umí základy a pro koníka by se rozdala. Věk kolem 12let plus mínus.
Hledám parťáka pro šikovnou slečnu
Do rodinné stáje hledám parťáka pro třináctiletou slečnu. Máme 1,5 ha pastvin, 3 koně, denně dohled, koně stále venku, dva velké přístřešky, individuální přístup. Slečna měří 160 cm, važí 42 kg a je lehce pokročilá. Pracujeme především na pohodě a ochotě koně pracovat ze země i ze sedla, naši koně nejsou přetěžovaní, na práci se těší. Pravidelně jezdí fyzio, kovář.. Koník by byl využíván max 4x týdně pod sedlo, jinak procházky, nebo práce ze země. Slečna nemá závodní ambice, ale je šikovná - zvládne základy drezury, parkuru - kůň k takovému využití ale není podmínkou, jde ji především o kamaráda se kterým bude moc pracovat a občas se svézt. Za poslední dva roky má u nás ve stáji k dispozici druhého koně, první byla klisna typu pony kterou jsme společeně obsedli a přijezdili k základům - poté se vrátila do svěho původního domova a bude působit nějaký čas v chovu. Druhá klisna je teplokrevná - 13 let, cca 170 KVH - spolehlivá učitelka, bohužel přišla již ze zdravotním omezením a časem půjde jako adeptka na náhradní maminu osiřelým hříbatům. Poptávám koníka nezkaženého ( klidně remontu ), kterému se bude moc slečna pod zkušeným dohledem věnovat. Je úplně jedno věk, velikost, barva, jde nám spíše o charakter koně. Nevadí ani lehká zdravotní omezení. Forma dohody s majitelem není podstatná, rádi se přizpůsobíme ke spokojenosti obou stran. Můžeme nabídnout částečný pronájem formou zvýhodněného ustájení a využívat koníka jen smluvené dny v týdnu, nebo plný pronájem a veškeré náklady budeme hradit my ( ustájení, vet., kovář....), nebo i ustájení s možností ježdení koníka ve vaši nepřítomnosti. Případně není problém koníka vzít na dobu určitou ( např. do podzimu, nebo na rok třeba formou výcviku, nebo " pohlídání " ). Nebráníme se ani postupného odkupu koně, jediné čemu bych chtěla předejít je kupovat koně bez možnosti ho vyzkoušet po delší dobu u nás ve stáji ( minimálně 3 měsíce ). Více informací poskytnu ráda emailem, nebo po telefonu.
Hledám charakterního koníka
Koupím koníka pro 10letou dceru. Výška cca 150cm. Zdravého, nelekavého a klidného koníka pro mírně pokročilého jezdce. Na vyjížďky do přírody a hobby parkur. Ustájen by byl v rodinné stáji 24/7 ve společnosti koní. Předem děkuji za nabídky.
Pronájem s odvozem do vlastní stáje
Dobrý den, Předběžně poptávám koníka 160 +, věk neni rozhodujici, poptávám ho do pronájmu s pozdějším možným odkupem. Koník může být i temperamentní. Koním se věnuji od dětství, ale pak přišlo těhotenství a koníka jsem musela prodat a ted sháním tuto variantu. Konik by byl využíván na lehkou jizdarenskou práci, převážně však na vyjížďky. Ustajen může být v boxe s vlastnim pedokem či v aktivni stáji ( neustalí pohyb kvuli jídlu, vode - přístup na čipy) klidne po urazu na nějaké doleceni a nasladnou rekreaci, či kobylu za hříbě. Děkuji tel neplatny , nabídky na email případě zájmu se ozvu.
Sháníme kamaráda
Zdravím, rádi by jsme našly kamaráda pro naší kobylku do výběhu. Valacha nebo kobylu, věkově do cca 15 let ale ani starší nevadí. Hledáme koníka na občasnou rekreaci. Máme ustájení 24/7 s přístřeškem, velké pastviny. Seno nonstop. Hledáme koníka a majitele který by umožnil prodej na splátky. Již jsme tak koně kupovaly, vše podloženo smlouvou. Děkuji moc za nabídky Kontakt prsím přes email, telefon neplatný