inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím Marťana do auta / veterána

Kategorie: Veteráni

Koupím Marťana do auta - na barvě nezáleží
Koupím Marťana do auta / veterána
Podobné inzeráty
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Staré žárovky na veterána
Prodám 2 staré žárovky na veterána. Žárovky nalezeny v původních krabičkách. Nevím na jaké auta žárovky jsou. Cena dohodou.
Citroen GS Kombi 1979 43kW 1214cm3 Citroën GX
Prodám velice zachovalého veterána jak po stránce mechanické a karosářské v naprostém pořádku. Co se týká mechanické části je hotové: nové náplně komplet, filtry, koule, rozdělovač, benzínová pumpa, manžety, startér, bandaska LHM, zadní část výfuku, čepy, pístnice. Po karosářské stránce je auto v super stavu! Možnost ukázat na zvedáku, popřípadě pro vážného zájemce mám více fotek. Auto je v provozuschopném stavu, hydraulika funguje jak má. Ideální pro někoho kdo chce původní auto s historií nebo pro někoho kdo chce nablýskaného veterána protože tohle je nejlepší základ. Abych jen auto nechválil tak na předních sedákách jsou dvě chyby, pošlu zájemci. Dohoda možná ale pouze u auta.
Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem
Prodám originální Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem. Stav viz foto.
Prodám sklo světlo na veterána, možná TATRA, PRAGA, AERO
Prodám sklo světlo na veterána, možná TATRA,PRAGA, AERO. Může se jednat o mlhovku, značeno ,,,0 2´´ viz. foto. Stav viz. přiložené fotom zaručuji, že se jedná o dobový originál. Při platbě předem na účet u FIO banky zasíláme i na Slovensko, platby jsou u této banky zpoplatněny jen jako vnitrostátní převod. Na dobírku nezasíláme, osobní odběr je možný. Vyklizení garáže.
Prodám sklo světlo na veterána značeno AUTOPAL
Prodám sklo světlo na veterána značeno AUTOPAL. Stav viz. přiložené fotom zaručuji, že se jedná o dobový originál. Při platbě předem na účet u FIO banky zasíláme i na Slovensko, platby jsou u této banky zpoplatněny jen jako vnitrostátní převod. Na dobírku nezasíláme, osobní odběr je možný. Vyklizení garáže.