inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím Korg SQ-64

Kategorie: Ostatní

Sháním sekvencer Korg SQ-64. Předem díky za vaše nabídky!
Koupím Korg SQ-64
Podobné inzeráty
Klávesový kufr KORG HC-KRONOS2 88 LS (LK1)
Prodám nepoužívaný klávesový kufr značky KORG HC-KRONOS2 88 LS. Vady: popraskaný, viz fotky. Cena je pevná. Cena v obchodě 12350,- Kč má cena za tento kus 3800kč. Parametry Barva: Černá Vhodné pro: Korg Kronos 2-88 LS Vnitřní šířka: 1450 mm Vnitřní hloubka: 375 mm Vnitřní výška: 150 mm Hmotnost: 12,5 kg Osobní odběr Karlovy Vary ( pro vážné zájemce, po domluvě Praha/Mladá Boleslav), nebo pošlu po GLS ( 147kč platba předem a 200 kč dobírka)
KOUPÍM plynové PB lahve bomby 10kg 5kg 2kg 1Kg propan-butan
Máte doma nepotřebné PB lahve po úklidu nebo staré plynové bomby s prošlou revizí starší než 15 let, které už nechtějí vyměnit? Nevyhazujte je! Zavolejte a dojedu si pro ně. Vyplatím hotově. Koupím PB lahve na propanbutan. Ceny dle stáří, stavu, vzdálenosti a množství: 10kg koupím za 200-800Kč/kus 5kg koupím za 200-500Kč/kus 2kg koupím za 50-200Kč/kus 1kg koupím do 100Kč 10kg a 5kg musí mít bezpodmínečně ventil, ztracená zátka nevadí.
Hledám staré syntezátory a audio studiovou techniku
Pro sběratelské účely hledám syntezátory, zvukové moduly, páskové echo, pružinový reverb, a studiové efekty vyrobené v 70-tých a 80-tých letech, od výrobců jako Arp, Akai, Crumar, Roland řady JX/SH/Jupiter, Korg MS, Monopoly, Moog, Rhodes, Oberheim, Yamaha CS, Dynacord a podobné. Nemám zájem o varhany a plastové samohrajky. Děkuji za nabídnutí.
Korg Kaossilator PRO
Nabízím k prodeji tuto mašinku, je z druhé ruky a jeví již známky opotřebení, nicméně ji nic nechybí a je plně funkční... Cena je včetně adaptéru! Preferuji osobní předání, ale dokážu i poslat Zásilkovnou příp. Českou poštou... Vše je o domluvě! Stejně tak se nebráním i zajímavé výměně s případným doplatkem... #syntezátor #sampler #efekt #looper
České návody na hudební nástroje, moduly, mixy aj
Nabízím k prodeji levně české návody na hudební nástroje, moduly, mixy aj. YAMAHA, KORG, ROLAND a jiné.
Korg ladička kytar
Ladička na kytary Zaslání možné od 30kc