inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím knihu Václava Ilčíka Kluci z Poledníku

Kategorie: Ostatní

Koupím tuto knihu Kluci z Poledníku 1973 - 1975.. Jedná se o knihu vydanou k 50. výročí Poledníku.
Koupím knihu Václava Ilčíka Kluci z Poledníku
Podobné inzeráty
Nový svitící globus v češtině + lampička - vyrobeno v Itálii
Prodám nádherný nový globus, který je zároveň krásná lampička. Popisky jsou v češtině. Výška : 36 cm Co je vidět? Hranice států Významná města Síť poledníků a rovnoběžek Hlavní mořské proudy ... ... Podstavec je z tmavě hnědého plastu, půlpoledník z tmavě hnědého transparentního plastu. Dá se použít i jako samostatná stolní lampa. Vyměnitelná žárovka (nutno koupit - stojí cca 50 Kč). Délka kabelu s vypínačem cca 130 cm. Vyrobeno v Itálii (žádná Čína ;-). Původní cena: 799 Kč Mohu zaslat přes Zásilkovnu.
Kniha Vaclava Klause
Prodam knihu Vaclava Klause Evropska integrace bez iluzi. Jednou prectena, jako nova. Osobni predani v Praze, Brne nebo v nejblizsim okoli. Muzu zaslat i postou.
Různé knihy, většina česky, staré i nové
Seznam s roky vydání, autory a cenami + fotky všech knih: Osobní vyzvednutí Brno, Blansko nebo pošleme Zásilkovnou (+69 kč) nebo poštou (+40 kč). Co je v seznamu, to stále máme. Josef Mánes Děti kapitána Granta (Podivuhodné cesty) Divoký koník Ryn Past na dobrodruha Syn Vlkův Vzduch zadarmo Paní Parkingtonová Silná ako smrť Třikrát Steve Carella a spol. Niet inej cesty Nataša Gollová: Roztomilé děvče Hospoda Jamajka Večne spievajú lesy Rebeka Zo smrtnej hory fúka Nastaly Dažde 1, 2 Eugénie Grandetová Zlatý človek Domov a svet Kristína Vavrincova 1, 2 Peniaze Vabank Bludička a oheň Potkan Kráľ Mesačné údolie Robin Milostný dopis klínovým písmem Grandhotel Jiřina Jirásková Tajnosti herecké a historky rozverné Schusterův Biblický dějepis Starého i Nového zákona pro obecné školy Přemyslovská epopej IV král básník Václav II. Laďka Kozderková: Lady Muzikál Lenosti... buď pozdravena! Halina Pawlowská: Až se mě dcera zeptá S hlavou v oblacích (v pejru) Vzpomínky na Austrálii Láska v Provenci Zítra začnu nový život Pravda o případu Harryho Queberta Dáma z Růže Čtveráci Doktore, bacha na ženský Život té druhé Dům v Bretani Bůh chrání milence Anička skřítek a Slaměný Hubert Zamrzlá loď kapitána Flinta Klouček Smítko Rumcajs Kluci, holky a stodůlky 1 Kluci, holky a stodůlky 2 Malý lord Velké trápení Srdce písněmi dotýkané Krajina plná znamení Jabloně Ten čas je tu (výbor z proletářské poezie Práce s dřevem pro lidové školy umění Naše ryby O lásce a přátelství Ruda z Ostravy BESCELER!!! Minerály: barevný průvodce Staré pověsti české Silas a černá kobylka Jak dostat tatínka do polepšovny Jiskra života Poloviční bratr Anna Kareninová II Milenci a manželé Hlasy mých otců Chrám matky boží v paříži Vždycky jedna noc Láska, román Kam běží modrá liška (Pohádkové vyprávění z Malé Strany) Bez práce nejsou koláče Malý špalíček pohádek Dvojí tvář požehnání Na západ od Apačského průsmyku Kniha o hřbitově Jednou je málo Díky za každé nové ráno Králův generál Francouzský sen Z neznámých důvodů Přelet smrtihlava Pátá hora Ptáci v trní Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Blázni umírají Margareta Greenfield 2, Sága rodu Phenwicků Villette Goya čili trpká cesta poznání Moderní komedie Sága rodu Forsytů Co by to bylo, kdyby to byla láska Sága rodu Forsytů Kniha I, II, III: Vlatník, V pasti, K pronajmutí Piano Známky života Rembrandt: Tragédie prvního moderního člověka Benátky v zimě Zelená touha
Prodáme rodinnou hrobku
Prodáme rodinnou hrobku na Vinohradském hřbitově (v Praze). Místo je v oddílu 14, kousek od kaple sv. Václava, hrobu Václava a Olgy Havlových. Hrobka je "rohová" na velmi prestižním místě. Celková velikost (10,56 m2, špičkový Švédský granit). Hrobka je prázdná a připravena k prodeji a předání novému majiteli. Cena odpovídá umístění a stavu hrobky. Cena 495000 je samozřejmě k jednání!!!
Prodej kostela svatého Václava v Roudníkách, ev.č. T0004
Ev.č. T0004 Připravil jsem pro Vás jednu netradiční, zato velice zajímavou nemovitost na prodej. Touto nemovitostí je kostel svatého Václava v Roudníkách s přilehlým hřbitovem. Kostel pochází z druhé poloviny 14. století a byl vybudován v románském stylu, nyní je však gotický. V 70. letech 20. století byl kostel rekonstruován a zhruba o 20 let později prohlášen za kulturní památku. Celý kostel obklopuje hřbitov, který má rozlohu 2.682m2 a město Chabařovice zaštiťuje jeho správu na základě nájemní smlouvy s majiteli. Tento vesnický kostel prošel velmi zajímavým a bohatým stavebním vývojem. První zmínka o něm pochází z roku 1352. Nejedná se však o rok jeho výstavby. Z této nejstarší fáze se zachovala loď. Dnešní vrcholně gotický presbytář se sakristií pochází až z poslední čtvrtiny 14. století. Hmotu kostela dotvořila pozdně gotická věž z první čtvrtiny 16. století. Vstup do kostela se nachází na západě, tedy v rámci věže. Jím se vstoupí do podvěží, z něhož vede široký vstup do lodi, ze které je krásný pohled na hlavní oltář. Monumentální kamenný oltář byl dílem sochaře Hörnigka ze saské Pirny a do kostela byl vestavěn v roce 1607. Oltář je situován v presbytáři, který je oddělen od lodi vysokým triumfálním obloukem. Při dříve zmíněné rekonstrukci v 70. letech 20. století byly přemístěny varhany z roku 1882 z kostela svatého Martina ze zaniklé vesnice Tuchomyšli. Varhany byly renovovány nynějšími majiteli a jsou stále dobře naladěné, jak můžete slyšet ve videoprohlídce. Na západě kostela dominuje k lodi přisazená mohutná hranolová věž. Presbytář s trojbokým závěrem je od obdélné lodi odsazen. K presbytáři, zpevněném na nárožích a na severní straně opěrnými pilíři, z jižní strany přiléhá přízemní sakristie. Loď i presbytář kryje sedlová střecha. Věž je pak ukončena stanovou střechou a sakristie vysokou střechou pultovou. Majitelé koupili tento kostel před devíti lety od trmické farnosti a od té doby se o kostel náležitě starali a pořádali zde různé náboženské akce, především tedy bohoslužby. Postupem času nynějším majitelům ubývalo sil, až se nakonec rozhodli pro vyhledání nového majitele. Někoho, kdo by se o kostel staral se stejnou vervou, jako se vždy starali oni. Trocha historie, více fotografií a informací o kostelu na vás čeká na těchto stránkách: V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat Cena: včetně provize RK a právního servisu, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
ROD  A  DĚTSTVÍ  VÁCLAVA  BROŽÍKA  NA  PLZEŇSKU
Napsal Frant. X. Bucha 1965 Upravila Helena Papežová 2000 Pro Společnost malíře Václava Brožíka vydalo nakladatelství KONIÁŠ, Plzeň, 2000 ISBN 80-901379-7-0 1. vydání. Černobílé fotografie a ilustrace. Počet číslovaných stran: 47 Tvrdá vazba. Rozměry cca 15,5 x 21,5 cm Kniha je jako nová. Přiložené fotografie jsou autentické. Na požádání lze vyfotografovat více fotografií i sdělit více detailů. Poštovné (doporučeně) činí 64 ,- Kč. V případě zakoupení více předmětů slučuji poštovné dle váhy. Preferuji platbu na účet