inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím knihu J. Flanagan

Kategorie: Pro mládež

Koupím Otroky ze Sokora -4. díl ze série Bratrstvo od J Flanagana, telefon
Koupím knihu J. Flanagan
Podobné inzeráty
Hraničářův učeň (6)- Čaroděj na severu
John Flanagan Kniha je jako nová, jednou přečtená Vazba- měkká Strany- 306 Věk- od 10let Prosím zájemce o zaslání SMS nebo emailu. O způsobu dopravy se domluvím se zájemcem.
Bitva na Hackhamské pláni, John Flanagan
Prodám 2. díl ze série Hraničářův učeň: První roky - Bitva na Hackhamské pláni od Johana Flanagana. Stav: jako nová (nečteno) Vazba: pevná Cena: 270,- + zásilkovna / balíkovna Na první straně je malé razítko (viz foto). Anotace: Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány. Ví, že jediný chybný krok může mít nedozírné následky, protože v bitvě na Hackhamské pláni se bude rozhodovat o osudu celého království.
Prodám knihu Byla jsem Arabela
Prodám knihu Byla jsem Arabela od Jana Nagyová a Jan Bauer z roku 1993.
První opravdový polibek/Kasie Westová
Prodám knihu První opravdový polibek,P.S. Líbíš se mi, Láska a jiné úkoly od Kasie Westové. Cena za každou knihu 150 Kč. Možné koupit i jednotlivě. Cena za koupi všech 400 Kč.
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar
Prodám novou knihu Jestřáb kronikářem - Jaroslav Foglar/ULOŽENKA - nová, nečtená a v originál. folii- TOP stav. Cena 6999 Kč. Osobně Praha, nebo Zásilkovnou po platbě předem. Inzerát platí do smazání !!! Kniha je koncipovaná jako pamětní kronika přináší jedinečný výbor autentických zápisů, fotografií, dokumentů, kreseb a komentářů ze sedmi desítek svazků Foglarem vedených a dochovaných kronik z let 1924-1985 i z autorova osobního archivu. NAKLADATEL: Gutenberg JAZYK: čeština POČET STRAN: 240 VAZBA: pevná vazba ROZMĚR: 250x332mm HMOTNOST: 1787 g DATUM VYDÁNÍ: 26.11.2012
Prodám novou knihu Tábor zelené příšery - Jaroslav Foglar
Prodám novou a nečtenou knihu Tábor zelené příšery od Jaroslava Foglara.Stav 100 % - TOP stav. Cena 999 Kč + 79 Kč Zásilkovna, nebo osobně Praha. Inzerát platí do smazání !!!