inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím Kentaur Naxos

Kategorie: Koně

Dobrý den, koupím skočku kentaur naxos. Komora 2, posedlí 17-17,5, v tmavě hnědé barvě. Cenově do 20k. Děkuji za nabídky.
Koupím Kentaur Naxos
Podobné inzeráty
Kožené chapsy Kentaur
Dobrý den, nabízím k prodeji kožené minichapsy značky Kentaur. Chapsy jsou v krásném stavu, udržované, mně bohužel velikostně nesedly. Šířka okolo 36 cm, na vyšší lýtko.
Skokové sedlo Kentaur Triton
Predávam skokové sedlo Kentaur Triton v tmavohnedej farbe s krémovým prešitím. Sedlo bolo používané 4 roky, kupované v roku 2019, ako nové. Vo veľmi zachovanom stave (stav 9/10), jazdené juniorom, pravidelne čistené a mazané. Sedlo predávam nakoľko môjmu novému koňovi bohužiaľ nesedi :( Komora je 2 a veľkosť posedlia je 17,5.
Koupim
Koupim Zdravím, koupím koníka jako společníka kobylku nebo Valaška, na plemeni nezáleží . nějaká lehčí vada nevadí. Nabídky prosim na email anezkabed@ Dekuji
Valach A 1/1
Nabízím k prodeji 11-letého valacha A 1/1, dva a půl roku po závodní kariéře. Zdravý, pracovitý, bezproblémový na ošetřování, mazel, na jízdárně 100% hodný, venku ale pouze pro zkušeného jezdce. Není nijak zákeřný, nevyhazuje, neuskakuje, neleká se, ale občas mu přepne a prostě běží nebo se začne nervovat, když nemůže. Vlivem obrovské zamilovanosti a tlaku zvenčí jsem jej narychlo koupila, nicméně potřebuji koně na klidné rekreační vyjížďky a to on opravdu není, mě to na jízdárně nebaví a mám už moc věk na takové dostihové srandičky.. Ideální pro nadšeného hobbíka. Cena 55.000,-, v případě rychlé domluvy možná rozumná sleva. Po dohodě možno k němu prodat i čerstvě napasované sedlo Kentaur Apollon, 17,5 posedlí. V případě dotazů prosím volat, pokud bych nemohla vzít, zavolám zpět. Na WA mohu případně zaslat video.
Valach-rezervace
Prodám desetiletého valacha plemene anglického plnokrevníka. V kvh cca 165 cm, sportovně veden rok. Zúčastnil se parkuru ZM a military ZK. Má úžasný charakter, je hodný, mazlivý, spolehlivý a na veškerá vyšetření a přepravu bezproblémový. Kovaný na všechny 4, krve udělané, zdravý. S koňmi nekonfliktní, dekovaný. Má na míru pasované sedlo,při zájmu prodám(Kentaur Midos, nové). Volejte prosím po 14h, videa na vyžádání.
Koupím
Koupím Shetland pony kobylku , pouze bílou bez růžových odznaků. od 3 do 10 let s khv 90 cm. Hodnou,zdravou neschvacenou - (velké pastviny). Respektující el.ohradnik. Do chovu, občas do sulky a na občasné svezení dětí. Nabízíme velkou pastvinu, s přístřeškem, celoročně seno,liz. Do společnosti 2 koní. Nejlépe Středočeský kraj ale není podmínkou