inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím dříví na odvozním místě a nebo na stojato

Kategorie: Ostatní

Koupím dříví na stojato a nebo na odvozním místě. Provádíme služby v lese, těžba, přibližování, úklid klestu, zalesňování.
Služby nabízíme po celé ČR.
Koupím dříví na odvozním místě a nebo na stojato
Podobné inzeráty
Wrapky palivové dřevo- akce BŘÍZA
AKCE BŘÍZA ! Jedná se o objednávky potvrzené mezi 1.2.2023 - 15. 2. 23❗️ Objednejte štípané palivove dříví za cenu 14 490 ,- Kč za plnou sklápěčku vč. DPH a dopravy ❗️ -> Tato cena s dopravou je fixní pro Českokrumlovsko. Vzdálenější lokality Jihočeského kraje jsou možné - cena dle domluvy ❗️ Pozn. : 9 březových- sypanych - prostorových metrů - volně ložených na sklápěčce - řezaného a šťipaného dříví v délkách 27 - 50 cm dle zadání - Jedna se o kvalitní březové dříví z podzimnich těžeb 2022. Dodání přímo na adresu do terénních podmínek vhodných pro malou silniční sklapecku. ☎️ Objednávejte telefonicky nebo SMS : +420 809 547 nebo emailem : urbanec.m@ Dále prodáváme stále smrkové štípané dříví za cenu 1200 Kč/ prms včetně DPH, s příměsí souši.
Nabízím štípané palivové dříví  tvrdé i měkké
Nabízím štípané palivové dříví tvrdé Měkké Smrk: 1100kč za prostorový metr sypaný 2000 Kč rovnaný metr Tvrdé Buk / jasan 1700 kč za prostorový metr sypaný 2500 Kč rovnaný metr Možnost dopravy dříví, palivo, topení, levně, prodám, dříví C
Koupím dřevo na stojato
Dobrý den, koupím dřevo na stojato a vytěžím si sám. Může být nahnilé, suché, rozpraskané je to jedno mám to na palivo udělám si i polomy a vývraty. Minimální odkup 60m3 Okolí Příbram, Milevsko, Sedlčany Cena za kubík 600
Koupím dřevo na stojato
Koupím dřevo na stojato z vašeho lesa. Platba při nakládce. Zajímají mě i jednotlivé stromy polomy i vývraty. Možné i následné zalesnění a vyřízení dotaci. Na všem je možné se domluvit.
dřevo na stojato
Sháním dřevo na stojato...Formou samovýroby
Koupím stromy, kulatinu, kurovce, vytezim
Koupim stromy kulatinu jak již vytěžené, tak i na stojato. Jsem soukromá osoba. Je to pro vlastní potřebu. Může být i kůrovcem napadené dříví. Může být i menší množství k těžbě.