inzerce, prodej, prodám, bazar

koupim disky viz foto rozmery v schematech

Kategorie: Veteráni

aero tatra zetka praga skoda wikov
koupim disky viz foto rozmery v schematech
Podobné inzeráty
ELEKTRICKÉ ZAPOJENÍ OS. AUT. VE SCHEMATECH, 1975
Prodám knihu ELEKTRICKÉ ZAPOJENÍ OS. AUT. VE SCHEMATECH, 1975, pěkná. DACIA, FIAT, FORD, RENAULT, SAAB, SIMCA, TRABANT, VOLHA, WARTBURG, ZASTAVA. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
Koupim disky na Škoda 1201
Dobrý den Koupím plechové paprskové disky viz foto na Škoda 1201 Sedan rozměru 4,00 x 15 nebo 4,00E x 15. Počet 1 ks - 5 ks, jsem vděčný i za Jeden kus ve špatném stavu, cenu respektuji. kdyby je někdo měl na nějakém samodělu nebo samochodu, vyměním je za stejný rozměr nepaprskových (Š Octavia), nově natřených, pneumatiku přezuji. Děkuji octavia, felicia, spartak
D-rad R 04, R05, R 06, R09 koupím dily
Koupím veškeré díly na d-rad 500 ccm sv 04,05,06,09, motory 04, 05,06 i r 09, řídítka, páčky, rámy, části rámu, rozrezane rámy apod., přední vidlici, brzdové štíty, blatníky,stojany, sedlo, zadní nosič, malý i velký kryty řetězu, stupačky, kastliky, znaky na nádrž,výrobní štítek, sedlo, kola, středy kol,blatníky, karburátor SUM 02 300, SUM k2 500, koupím i poškozené či predelane díly, případně koupím pěkné repliky dílů. Pripadne mohu nabídnou k prodeji či výměně i nějaké moje replikove díly.
Koupím na Zundapp
k350 k500 ks500 k800 přední a zadní blatník, nosič. Na k800 koupím válec, horní dekl, kryt rozvodů, nebo celý motor Na ks750 koupím rám moto a sidecaru, blatník side, nosič. Na ks 600 koupím tachometr Weigel do 160km, olejový tlumič pérování vidlice, spodní vahadla, nebo celou vidlici. Možná výměna za jiné origo díly.
Ogar 4 poválečný - přední vidlice
Koupím chybějící díly na dokompletování přední vidlice na Ogar 4 poválečný. Koupím i díly v lepším stavu než jsou ty mé na fotografiích. Případně koupím celou pěknou vidlici. Na tento motocykl koupím i rám, zadní blatník, tachometr... Výměna za díly na jiné moto možná.
Ogar 4 poválečný KOUPÍM nádrž
Koupím za Vaši cenu úzkou nádrž v původním,pěkném stavu na moto Ogar 4 poválečná.Rád koupím,možná vyýměna za mou,viz foto s mým doplatkem.