inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupim bednu

Kategorie: Ostatní

Koupim dřevěnou bednu s-120-150,d-150-200,v100-150 .míry v cm
Koupim bednu
Podobné inzeráty
Prodam  bednu do ramen traktoru
Prodam nesenou bednu do ramen traktoru, rozměr 195 x 85 cm.
Prodám plechovou bednu
Prodám plechovou bednu mírně poškozena
Bedna na obili, nesená bedna za traktor
Prodám železnou bednu, sloužila jako sýpka na obili. Výška 155, šířka 101, hloubka 50cm. V horní části otvíratelná na pant. Lze vsak použít jako nesenou bednu za traktůrek, traktor.
Prodám plechovou festovní bednu,V=76 cm,Š=41 cm,H=64 cm
Prodám plechovou festovní bednu,V=76 cm,Š=41 cm,H=64 cm,cena 1.900 kč,nejlépe volat na tel.,mail:romanzatloukal27@,děkuji,Zatloukal
NABÍDKA PROP.HADIČEK A VODOV.BATERIÍ, CELÁ BEDNA PRO INSTAL
Nabízím celou bednu propojovacích hadiček k vodovodním bateriím různých délek za 500 Kč za celou krabici, dále nabízím značkové vodovodní baterie kvalitních výrobců od GROHE, KLUDI a jim další podobný, nečištěno, vše pečlivě pečlivě vybrané, bez poškození, vodovodní baterie na vyžádání, nabídka se průběžně mění, momentálně cca 30-40 Kg vodovodních baterií na výběr, aktuální foto vodovodních baterií zašlu na email v příloze, cena baterie domluvou, nejméně však 500 za kus, domluvou nebo nabídněte, odhad cca 500Kč za bednu hadiček, nabídka je časově omezená, pro další informace/foto pište na email nebo volejte na telefon, spíše kdo má zájem volat co nejdříve, telefon platí, neschovávám se za vymyšlený telefon jako mnoho jiných prodejců, třeba i z důvodů podvodu a podobně, děkuji za pochopení.
Prodám bednu na prase
Prodám dřevěnou bednu na prase. Pevná, výsuvné rukojeti, velká nosnost. Cena 350 Kč. tEL.