inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím 3 slepice wyandot/ orpington

Kategorie: Drůbež

Koupím 3 slepice wyandotky velké stříbrné černě lemované nebo orpingtonky bílé.
Cenu respektuji.
Děkuji za nabídky
Koupím 3 slepice wyandot/ orpington
Podobné inzeráty
Wyandot kohout
Prodám loňské kohouty wyandot
Koupím slepice / kohouty
Koupím staré slepice po snasce a kohouty . Cena slepice 30,- ks cena kohouta 100,- ks
Slepice nosnice
Prodám lonské slepice 6.2022, lihnute pod kvočnou. Už snašeji vajička od zaří I přes celou zimu nadherně nesou. Důvod prodeje-potřebuji zmenšit chov mám jich hodně. Brahmanky-350kč Slepice nostna -270kč Tel.číslo
Kurník pro 2-4 slepice
Nabízím zánovní kurník pro 2-4 slepice. Kurník je z hoblovaných desek, má plechovou střechu s velkým přesahem, aby dobře kryl stěny před povětrností a měl dlouhou životnost. Má dvě hnízda a bidýlko. Stojí na vyvýšených nohách. Kurník je k přespávání slepic na noc a na snášení vajec, ale není na celodenní pobyt slepic v kurníku. Přes den musí být slepice puštěny ven do výběhu. Doprava v rámci Moravy případně Čech možná.
Mladý pár slepice Buff Sussex
Nabízím mladý pár kohout a slepice Buff Sussex vylíhnuté loni pod kvočnou. Kohoutek pojímá a slepice snáší. Osobní odběr Chomutov, cena 400Kč za oba.
Pojízdný kurník rozměr 80 x 200 cm Vsetín
Prodám kvalitní pojízdný kurník, řešeno tak, že ke slepicím nebudete muset vstávat, zavírat je a otvírat. Můžete klidně na 10 dnů pryč. Slepice můžete chovat i dálkově. Nemusíte řešit plot. Vhodné pro 4-5 kusů zakrslých slepic, nebo pro 3-4 zdrobnělé slepice, nebo 3 klasické slepice. Kvalitní svařovaná konstrukce 3- 5 mm silná. Je to natřeno kvalitní barvou. Latě jsou natřené kvalitní lazurou. Toto vás přežije Celkový rozměr 80 x 200 cm. Rozměr domečku 80 x 70 cm. Je tam bidýlko a linoleum pro snadné čištění. Kvalitní pozinkovaný plech na střechu. Masivní kolečka. Osobní převzetí ve Vsetíně. Cena 12 000 Kč.