inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím 2 lístky na Arctic Monkeys

Kategorie: Umělecké předměty

Je mi jedno, jestli Berlín, Linz, Paříž nebo Amsterdam. Cena dohodou. Preferuju stání.

Díky :)
Koupím 2 lístky na Arctic Monkeys
Podobné inzeráty
KOUPÍM sochy z pískovce
Velmi rád koupím staré sochy, materiál pískovec nebo jiný kámen ve špatném stavu, ideálně porostlé mechem, špinavé, koupím také jen torza nebo části soch, kříže, ornamenty apd. Děkuji předem za nabídky emailem nebo telefonicky. Dopravu a si samozřejmě zajistím, celá ČR.
Vintage dřevěná polička, motiv kytičky fialek.
Dřevěná polička na zavěšení na stěnu. Má 3 přihrádky, dá se využít na ubrousky, lžičky, vařečky a jiné drobnosti nebo jen jako dekorace. Ručně malované motivy kytiček fialek s lístky, červené linky. Materiál dřevo, překližka. Spodní dřevěná podstava má prasklinu, která již zřejmě byla v dřevěném materiálu před výrobou, je retušovaná malbou, nálezový stav. Krásná ruční práce. Stav, vzhled a rozměry viz fotografie. Zasílám přes zásilkovnu po připsání platby na bankovní účet, rozměr zásilky 50x40x30 cm do 5 kg, cena za dopravu a balné na výdejní místo 85,- Kč, na adresu domů 115,-Kč. Na dobírku nezasílám. (213)
Brousítko na tužky
Brousítko s 10 lístky smirkového papíru na dobrušování tuhy, ale také obrušování znečištěných papírových těrek. Nepoužité.
Andělínek Valentýnek
Andělínek Valentýnek Vyrobeno ze sádry a poté ručně dekorováno. Součástí Valentýnka jsou tři lístky a beruška. Sádrová dekorace vhodná do interiéru. Rozměry: 12.5x4.5 cm. Valentýnek bílý (sádra) 130 Kč. Valentýnek jednobarevný (akryl) 140 Kč. Valentýnek nástřik se strukturou vzhledu kamene 170 Kč. Valentýnek patina (stříbro/zlato) 190 Kč. Valentýnek malovaný od 135 Kč. do 200 Kč. Ruční práce, každý kus je originál. Po domluvě mohu předat na trase Hradec Králové / Česká Skalice.
Andělína Josefína
Andělína Josefína Vyrobeno ze sádry a poté ručně dekorováno. Součástí Josefíny jsou dva lístky a beruška. Bytová dekorace vhodná do interiéru. Rozměry: 9x5,5x4 cm. Josefína bílá 130 Kč. (sádra) Josefína jednobarevná (akryl) 140 Kč. Josefína nástřik se strukturou vzhledu kamene 180 Kč. Josefína patina (stříbro/zlato) 220 Kč. Josefína malovaná (komplet) 340 Kč. Ruční práce, každý kus je originál. Po domluvě mohu předat na trase Hradec Králové / Česká Skalice.
Macramé s listy wallhanging
Originální macrame drhané z biobavlny. Na japonské javorové větvi. Dřevěné korálky, s lístky. Délka větve 48 cm, výška i se zavěšením 65 cm.