inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupelnové umyvadlo

Kategorie: Ostatní

Prodám použité koupelnové umyvadlo 55x42 cm
Koupelnové umyvadlo
Podobné inzeráty
Umyvadlo
Prodám koupelnové hranaté umyvadlo, vhodné do koupelnové skříňky. Umyvadlo je perfektním stavu, bez škrábanců a jakéhokoli jiného poškození. Rozměry 810 x 465 mm.
Koupelnové zrcadlo, skříňka a umyvadlo Geberit Smyle Square
Dobrý den, prosím koupelnové zrcadlo s LED páskem, skříňku - možnost dokoupit i umyvadlo viz vizualizace. - barva béžová krémová. Rozměr zrcadla včetně skříňky 220x105cm
Scruby a koupelnové bomby
Příjmám objednávky na koupelnové bomby a scruby. Scrub 100,- Jahoda, levandule, kávový s kokosovým olejem. Není problém vyslyšet vaše přání a vyrobit i dle vašich požadavků stejně, tak i koupelnové bomby. Koupelnová bomba záleží od velikosti
koupelnové zrcadlo
Prodám koupelnové zrcadlo kupované před 2 roky zde: Jedná se o typ přímo v odkazu - čili 90cmx65cm v designu SEOUL. Navíc jsou k tomuto typu přikoupeny digitální hodiny a ochrana proti vlhkosti. Nyní je již několik LEDek v páscích nefunkčních z důvodu původního továrního použití nějakých nekvalitních pásků. Nejspíš by byla vhodná výměna pásků za nové. Zdroj k led páskům je bezproblémový. Na digitálních hodinách je možné zvolit režim pouze hodin, nebo střídání hodin s datumem. Prodávám z důvodu změny koncepce v koupelně.
Zahradní výlevka - umyvadlo - prodáno
Prodám hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Vady povrchu viz. foto. Je potřeba opravit, aby nedocházelo k oxidaci hliníku. Fotky bílého přidány z důvodu nafocených rozměrů. Preferuji osobní odběr. Doprava 300,- Při platbě na dobírku doprava 300,- zaplacená předem na účet, z důvodu několika nevyzvednutí. Inzerát platí do smazání Při dotazu uvádějte číslo umyvadla. Výlevka, umyvadlo, patina, retro, litinové umyvadlo, zahradní umyvadlo.
Umyvadlo z koupelny Gustava Husáka
Prodám nepoškozené menší umývadlo od firmy Dittmar -Urbach z dob ČSSR. Umyvadlo je z koupelny Gustava Husáka. Jeho osobní umyvadlo kde si Gusta čistil zuby !!! Případnému zájemci řeknu odkud pochází. Umyvadlo je jen zaprášené. Delší dobu uloženo v garáži.