inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupelnové doplňky,držák na kartáčky a zubní pastu

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji koupelnové doplňky - držák na kartáčky a zubní pastu.
Poštovné dle tarifu České pošty, nebo Zásilkovny. Je možné osobní převzetí.
Koupelnové doplňky,držák na kartáčky a zubní pastu
Podobné inzeráty
koupelnové doplňky
Prodám koupelnové doplňky, držák na toaletní papír, dvojháček, držák se skleničkou na zubní pastu a kartáčky. Vše jako nové. Cena 600 Kč. Při platbě předem možno zaslat ČP.
Akreditovaný kurz Zubní instrumentářka Praha
Zubní středisko u Karoliny, s.r.o. pořádá akreditovaný kvalifikační kurz Zubní instrumentářka akreditovaný Ministerstvem zdravotnictví ČR č. j.: MZDR 22105/2022-8/ONP. Akreditovaný kurz Zubní instrumentářka probíhá na našem Zubním středisku u Karoliny v Ostravě a na Zubní klinice Clinic+ v Praze pod vedením našich letitých zubních lékařů, zkušených zdravotních sester a dentální hygienistky. Kvalifikační kurz Zubní instrumentářky trvá po dobu 6 měsíců, který je následně zakončen úspěšným složením závěrečné zkoušky a vydáním Certifikátu k výkonu povolání Zubní instrumentářka.
pohárky na zubní kartáčky s držáky na zeď
prodám nové skleněné pohárky na zubní kartáčky/pastu s držákem na zeď 2x výška pohárku 9,5 cm osobní odběr Ždánice/Kyjov/Brno/Blansko nebo možno zaslat
Koupelnove doplnky 6 ks
Sada 6 ks koupelovych doplnku - dvojramenny drzak na rucniky, hranaty drzak na rucnik, drzak na pastu a kartacky, drzak na toaletni papir, police, WC stetka.
Nevadent dětské zubní kartáčky na baterie
Dětské zubní kartáčky Nevadent na 2 úzké tužkové baterie, vhodné na trénink před elektrickým kartáčkem, kupované v Lidlu. Oba v cestovním obalu a jeden kus s náhradní hlavicí. Cena za kus. Na místě uzávěru pro výměnu baterií se objevili malé prasklinky, ale na nic to nemá vliv, uvádím pro pořádek. Jako návštěvní kartáčky k babičce poslouží :)
Koupelnový nástěnný držák na zubní kartáčky HACEKA
Nabízím vysoce kavalitní nástěnný držák do koupelny na zubní kartáčky. Značka: HACEKA Řada: Kosmas TEC Provedení: matná nerez Záruka: 10let Vyrobeno a zakoupeno: Holandsko Stav: NOVÉ Web: p/8101367/Tumbler+holder