inzerce, prodej, prodám, bazar

Kotvy pro tepelnou izolaci

Kategorie: Stavební materiál

Prodám zbylé teleskopické kotvy pro tepelnou izolaci. Délka kotvy a šrouby na fotkách. Včetně torxu 30 cm. Kotev 79 ks Šroubů 76 ks
Kotvy pro tepelnou izolaci
Podobné inzeráty
Jutadach 135, difuzní fólie, střešní fólie
Prodám 2 ks balíků Jutadach 135 (75 m2 v balíku), zbylo mi z nerealizované rekonstrukce stavby. Cena je 2.450 Kč za jeden balík. Za oba balíky 4.900 Kč. V DEK stavebninách původně kolem 3.500 Kč za jeden balík. Jedná se o třívrstvou pojistnou hydroizolační membránu, která se skládá z difuzního filmu a dvou vrstev netkané polypropylenové textilie. Je vhodná pro použiti jako univerzální kontaktní nebo nekontaktní podstřešní difuzní membrána v šikmých střešních systémech. Lze ji použit přímo na plně difuzní bedněni nebo na tepelnou izolaci. Skladba zajišťuje dobrou vodotěsnost při dešti. Odvádí vodní páry z konstrukce ven, vytváří uzavřený systém pro tepelnou izolaci, která je chráněna před deštěm, sněhem, prachem a vlhkosti. Je vhodná pro instalaci v šikmých střešních systémech skládaných pálených, betonových, vláknocementových, keramických a břidlicových krytin. Lze použit i na vertikální konstrukce stěn jako větrozábranu. Nepodléhá hnilobě, plísni a pod. Je zdravotně nezávadná a plně recyklovatelná.
Nehořlavé lamelové desky z kamenné vlny pro tepelnou izolaci
Mám 94,8m2 -STROPROCK G (FASROCK G) tl.100mm 0,2x1m + 9,4m2 tl.150mm Lamelové desky z kamenné vlny s úpravou nástřikem jsou určené pro tepelnou izolaci stropů. Lamely s převážne kolmou orientací vláken k povrchu desky mají na lícové straně po obvodu zkosené hrany o 10 mm pod úhlem 45°. Oblast použití: - stropy sklepů a garáží Aplikace: Lamelové desky STROPROCK G jsou celoplošně lepené na dostatečně nosný, soudržný, pevný, suchý a zralý podklad. Podklad je nutno předem ošetřit hloubkovou (kontaktní) penetrací v závislosti na jeho skutečném stavu. Celoplošné lepení se provádí kontaktním lepidlem na bázi cementu (typ lepidla je nutno konzultovat s daným výrobcem). Desky je možné mechanicky přikotvit. Na čistý a suchý povrch izolačních desek lze rovněž aplikovat (vždy po odzkoušení) prodyšnou silikátovou barvu a to válečkem nebo nástřikem. Desky kladené pravidelně vedle sebe na střih nebo na vazbu vytvářejí prostorový efekt jemné bosáže. Základní vlastnosti: Lamelové desky STROPROCK G z nehořlavé kamenné vlny zvyšují požární bezpečnost stropů. Jsou nehořlavé, mají nejvyšší třídu reakce na oheň A1, nezpůsobují vznik hořících kapek ani částic. Mají výborné tepelněizolační vlasnosti. Šetří náklady na vytápění i chlazení. Lamelové desky STROPROCK G jsou opatřeny povrchovou úpravou bílým nástřikem. Díky tomu povrchy stropů garáží a sklepů vypadají esteticky. Lamely STRPROCK G jsou vyráběné v rozměru 200 x 1 000 mm.
Prodám difuzní fólii Bramac TOP RU Resistant
Bramac TOP RU Resistant je speciální podstřešní folie s vynikajícímy difuzními vlastnostmi určená i  pro konstrukce střech s požadavky na vodotěsné podstřeší. Vnější vrstvy jsou vyrobeny z netkané textilie z PP vláken. Folie Bramac TOP RU Resistant je opatřena výztužnou sítí a integrovanou lepící páskou z etylenvinylacetátu se separační folií pro dokonale těsné spojení pásů. Fólie je nutnou součástí střešního systému BRAMAC 7°, který řeší pokládku krytiny u střech s nízkým sklonem (již od 7°). Při dodržení technologie pokládky se dá uplatnit od sklonu 12° na celoplošné bednění. Unikátní technologie výroby zajišťuje odolnost fólie Bramac TOP RU RESISTANT proti impregnaci dřeva, používané na střešních latích. Fólie je opatřřená dvěmi speciálními lepicími pruhy zajišťující homogenní spoj a výztužnou sítí z PE vláken. Použití: • volně na krokve • na mezikrokevní tepelnou izolaci • na bednění • na nadkrokevní tepelnou izolaci Jedná se o zbytek role, konkrétně jde o 30m2.
Chemická kotva 410ml
Nabízím chemické kotvy 410 ml. Cena za jednu kotvu 157 Kč. Celkem mám k prodeji 36 kotev. Expirace kotev je 12/2023 Kotvy si můžete vyzvednout osobně ve Staříči nebo je mohu zaslat kurýrním přepravcem. Popis - Dvousložkový systém chemické kotvy na bázi polyesterového epoxidu bez styrénu. Používá se na upevnění těžkých a důležitých prvků na plné podloží nebo podloží s dutými místy. Při aplikaci odpovídajícího množství do otvoru umožňuje přikotvit různé montážní prvky jako jsou závitové tyče, háky nebo šrouby na které se dají následně zavěsit prvky s nejvyšším zatížením. Chemickou kotvu lze je používat i ve venkovních prostorech, kde je vystavena vlhkosti, mrazu a slunci. Chemická kotva vytváří těsné spojení, které zabraňuje pronikání vody do otvoru a chrání tak před erozí a průniku vody. Má zvýšenou odolnost proti chemikáliím. Na kartuši je potřeba vytlačovací pistol (lis na tmel) na kartuše o průměru 63mm.
Průvlakové kotvy 40ks
Průvlakové kotvy 40ks - 5.1. - 09:30 2 krabičky po 20ks, rozměr 10x100, netknuté.
Pevnostní kotvy, závitníky
Prodám pevnostní kotvy a závitníky. Závitníky M24. Kotvy M12, M8-2ks, PFG M12 - 2ks, PFG M16 - 4 ks, M16 - 17ks. Osobní předání možné na Praze 4 - Braník. Tel , e-mail vrbovagaraze@