inzerce, prodej, prodám, bazar

Kotvící lišta

Kategorie: Ostatní

Prodám kotvící lištu pro stříšku na vchod, délka 1500 mm, PC 5500,-, nyní 4000,-, na trase Beroun-Praha 5 dovezu,
Kotvící lišta
Podobné inzeráty
3x3m nužkový stan - PROFI, kompletně uzavíratelný - TOP
Prodám nůžkový stan v bílé nebo zelené barvě - jiné rozměry různé barvy (všechny bočnice - kompletně uzavíratelný ze všech stran, střecha, kolíky a taška) v rozměru 3x3m (3990,-), 3x4,5m (5990,-) nebo 3x6m (8990-ocel, 14990 - hliník), NEPOUŽITÝ A NEROZBALENÝ + záruka. Extrémně odolné, profesionální provedení. Vhodné do nepříznivých podmínek. Jedná se o vyšší kvalitu než lze běžně v ČR dostat. -Materiál rámu: ocel, komaxit jekl 40x40 mm -Systém skládání: nůžkový -Materiál střecha: 1080D PVC Coated Oxford Fabric -Materiál bočnice: 210D Oxford Fabric (1x plná, 2x s okny, 1x na zip) -Materiál transportního vaku/tašky na stan: 800D -Celková hmotnost balení: 28 kg V balení dále: 8x kotvící kolík 4x kotvící šňůra Odešlu na dobírku PPL nebo osobně v HK popřípadě PCE. Více kusů k dispozici: 3x3 (zelena, bíla, hněda a žluta), 3x4,5 (hněda), 3x6 (zelena a bíla). PROSIM nejlépe kontaktní formulář, popřípadě volat. Není nejlevnější, ale je nejkvalitnější! prodejní stan, party stan, svatební stan, oslava, narozeniny, pergola, garáž, sklad, zahradní domek, přístřešek, zastřešení, nad bazén, vířivka
Kotvicí patky na sloupky (značky, plot...)
Hliníkové kotvicí patky dvou typů. Oba s vnitřním průměrem 60 mm. 1. typ (kruhový podstavec): 22 ks, lakované, nové 2. typ (čtvercový podstavec): cca 140 ks Cena dohodou dle množství a možnosti převzetí (možno zaslat i přepravní společností).
3x6m ALU/hliník stan hexagon - PROFI, kompletně uzavíratelný
Prodám nůžkový stan v bílé barvě (všechny bočnice - kompletně uzavíratelný ze všech stran, střecha, kolíky a taška) v rozměru 3x6m, NEPOUŽITÝ A NEROZBALENÝ + záruka. Extrémně odolné, profesionální provedení. Vhodne do nepříznivých podmínek. -Materiál rámu: hliník, nohy hexagon 40/33.6 mm -Systém skládání: nůžkový -Materiál střecha: 1080D PVC Coated Oxford Fabric -Materiál bočnice: 420D Oxford Fabric (1x plná, 2x s okny, 1x na zip) -Materiál transportního vaku/tašky na stan: 1680D -Celková hmotnost balení: 47 kg V balení dále: 8x kotvící kolík 4x kotvící šňůra Odešlu na dobírku PPL nebo osobně v HK popřípadě PCE. Více kusů k dispozici: 3x3, 3x4,5, 3x6. PROSIM nejlépe kontaktní formulář, popřípadě volat. prodejní stan, party stan, svatební stan, oslava, narozeniny, pergola, garáž, sklad, zahradní domek, přístřešek, zastřešení, nad bazén, vířivka
Kajutová laminátová loď s Flybridge - hausboat diesel 91 kW
Jedná se o kajutovou loď 9x3 m, s možností kormidlování i z vrchní paluby. El. WC, Teakový nábytek, teplá voda, mikrovlnka, vařič, kávovar, TV, Android rádio, topení, klimatizace, 12/230 V, koupací plata, nerezový žebřík do vody, tažné oka na vlečení lyžaře zapsáno v TP, kočárový přístřešek z pogumovaného materiálu snadný na údržbu - nepromokavý, nemusí se impregnovat, naftový 6. válcový úsporný motor po velkém servisu. Jachta je typizovaná pro 12 lidí a je přihlášena na SPS Praha, s platnou technickou kontrolou do roku 2027! Velká výhoda je v případě nepříznivého počasí, plout se zavřenou kajutou, která je zamykací, tak že se dovnitř nikdo bez násilí nedostane, jakou u plachtového typu. Loď má 3D echolot Simrad s vykreslováním reálného dna, monitor je na obou palubách a lze vše ovládat dálkově. Možností připojení předního hloubkoměru a radaru, toto samotné stalo 130 tis. K lodi dám různé věci jako nový lodní šroub, biminu, veškeré povinné příslušenství potřebné pro provozování. Na lodi se pohodlně vyspí 5 lidí a je vhodná na trávení volného času jako na hausbótu, se kterým si zajedete kde chcete. Možnost vyzkoušet na Vltavě v Praze na Císařské louce, jedná se o nejlepší kotvící místo v Praze, kde je k dispozici vlastní portálový jeřáb, který loď vytáhne na manipulační vozík a uloží v hlídaném areálu přes zimu, kde je možno si udělat údržbu a opravy. Je zde břehová přípojka, voda a sociální zázemí, parkoviště pro kotvící. Možno přenechat i nájem kotviště, nyní zaplaceno do konce 2022. Preferuji však prodej bez kotviště.
Kotvící trn průměr 10 cm
Prodám Kotvící trny průměr 10 cm - použití pro dřevěné sloupky ohrady. Výrobce Lesoservis Cena: 300,- kč /ks
Kotvící spony Vitavia - pro skleníky/40 ks/NOVÉ
Prodám NOVÉ, nerozbalené náhradní kotvící spony pro skleníky VITAVIA . Výrobce - VITAVIA GARDEN - Velká Británie K dispozici mám 2 nerozbalená balení po 20ti ks Cena 6 kč za sponu při nákupu 1 balení - cena 5 Kč/ks, při nákupu 2 balení - cena 4 Kč/ks. Vhodné pro tyto modely: VITAVIA IDA VITAVIA URANUS VITAVIA VENUS VITAVIA SIRIUS Upřednostňuji osobní odběr, při zasílání bude připočteno poštovné (cca 69-79 Kč - míněno při platbě předem)