inzerce, prodej, prodám, bazar

Kotníkové TENISKY obuv boty zn. SPORT Star, 39-40

Kategorie: Boty

Nabízím pohodlné dámské kotníkové látkové tenisky, vycházkové boty bílé černé (zebra) barvy ve vel.39-40 (uvedena vel. 40, ale raději na 39) od zn. SPORT Star. Svěží, nápadité, originální a tak trochu extravagantní. Stav viz. foto, nové. Zásilkovna 85 Kč, balíkovna 70 Kč.
výška platformy - cca 2,5 cm.
délka stélky - cca 25,5 cm.
kotníkové provedení
výrazné logo značky na boku boty
odolný plátěný svršek
klasické šněrování s kovovými očky
podešev: pryž.
Koukněte i na mé další nabídky, ušetřete na poštovném.
Kotníkové TENISKY obuv boty zn. SPORT Star, 39-40
Podobné inzeráty
Dámské pracovní boty, bezpečnostní obuv s kovovou špičkou 36
Polobotka pracovní TARGA N S1 Prodám 5x nošené ochranné pracovní boty s kovovou špičkou a vyztuženou patou, ideální do práce do skladů. Velikost 36 Stav jako nové ! Původní cena cca 1200,- s DPH Polobotka TARGA S1 Značka: Lemaitre Zaměření: Lemaitre Sporty Popis: Komfortní pracovní obuv z Francie sportovního designu. Semišová kůže s odvětrávacími otvory, podšívka Cambrelle. Bezpečnostní kaple, parabolická podešev z dvouvrstvého polyuretanu. Kůže bez hydrofobní úpravy. Letní obuv, vhodná pro práce na střechách, montážníh halách. Vhodná i jako vycházková a sportovní obuv. vyhledávání : skladová obuv, obuv do hal, obuv do skladů, boty do skladu, boty do hal, pracovní obuv, pracovní boty, ochranná obuv, ochranné boty, bezpečnostní boty, bezpečnostní obuv
Pracovní obuv Grinder S3 45
Stylová kotníková pracovní obuv v kategorii S3. Elegantní celokožený svršek z nubuku. Oranžové doplňky dodávají pracovní obuvi kouzlo moderního vzhledu. Obuv má ochranu proti okopu ve špici a poutko pro snadné nazouvání. Podešev je PU/guma. Mezi výhody patří ultralehká kompozitová (nekovová) špice, která má stejné ochranné vlastnosti jako kovová a kevlarová stélka. Tato ochranná pracovní obuv je tedy lehčí, než běžná obuv a chrání stejně dobře! Jedna bota ve vel. 45 NORMA: EN 20345 (Obuv splňuje požadavky stanovené evropskou normou ČSN EN ISO 20345 o základních a dodatečných požadavcích na bezpečnostní obuv. Bezpečnostní obuv je vybavena tužinkami na ochranu prstů, konstruovanými k ochraně proti nárazu energií nejméně 200 J a proti stlačení tlakem nejméně 15 kN.)
Prodám dámské boty
Prodám zánovní dámské boty zleva 1..vínové kotníkové vel.41 300,-Kč 2.Fialové kotníkové vel.42 350,-Kč. 3.Růžové kotníkové vel.42 cena 350,-Kč.4.Hnědé kotníkové vel.41 cena 300 Kč.5.černé kotníkové kozačky ve.41 cena 350 Kč Plus poštovné 100 Kč Prodej ze zdravotních důvodů.
Ortopedické kožené tenisky Looke Nicolla, vel. 37
Prodám ručně vyráběné zdravotní boty francouzské značky Looke, model Nicolla v bílé barvě a velikosti 37. Tenisky jsou ve velmi dobrém stavu, jen místy obarvené od riflí, určitě půjde vyčistit. Běžná prodejní cena 2. 190 Kč. Modní obuv ozvláštněna zajímavým vzorem, který ji dodává na prodyšnosti. Kvalitní kůže je již u značky Looke zárukou a pryžová podešev dává botě absolutní komfort. Jednoduše sladíte jak k sukni tak ke kalhotům. Dámské tenisky Looke z pevné kůže, které jsou vhodné i do teplejšího počasí. Boty vyrobeny z kvalitní kůže se vzorovaným perforovaným svrškem, jenž je skvělý pomocník právě při ochlazování Vašich chodidel v teplém jarním i letním dni. Obuv na první pohled vyniká originální podrážkou ve stylu černo bílých čar. O Vaše pohodlí se postará měkčená stélka, která se přizpůsobuje chodidlu. Boty Vás proto neomrzí ani po delší procházce či celém dnu v práci. Jednoduše je sladíte s každým letním a jarním outfitem. Francouzská značka Looke se vyznačuje spojením kvalitní kůže a klade vysoký důraz na pohodlí při chůzi. Výrobě každého modelu předchází volba správné kůže, která je brána od osvědčených dodavatelů. V případě tenisek je často vybírána pevnější kůže, jelikož se jedná o celoroční druh obuvi. Jako další stejně důležitý materiál jsou podešve, výplně, zipy či tkaničky. Každý malý kousek skládanky je rozhodující pro finální využití. Obuv je postavena na odolných podešvích v různých designech a výškách. Většina vnitřků tenisek je vybavena koženou měkčenou stélkou, která zajišťuje maximální pohodlí při chůzi a přizpůsobuje se chodidlu. - Standardní šíře G - Výrazná pryžová podešev - Měkčená stélka Osobní odběr Zlín nebo pošta po platbě předem. KONTAKT PROSÍM MEJLEM
Tenisky kotníkové - Big Star (kožené), vel. 42
(č.42) Asi jen 2x nošené - jak nové - kotníkové tenisky Big Star (koupeno před 3 roky), zip po straně ozdobný. V případě dopravy např.zasilkovna.
Nové kvalitní kožené tenisky A Day's March (41)
Prodám nové kvalitní kožené tenisky/sneakers značky A Day's March v černé barvě (tripple black). Prodaná velikost je 40, ale sedí jako 41tky. A Day's March je méně známá švédská pánská značka, která dělá mnohem kvalitnější oblečení a obuv oproti klasickým "obchodovým" nebo designérským značkám díky tomu, že prodávají přímo koncovému zákazníkovi. Tenisky jsou - ručně dělané z Italské tělací kůže (calf leather) - podrážka je Margom sole což je standard u kvalitních/luxusních tenisek, které se pohybují cenově kolem 300-400e+. Podrazka je přisita! a ne lepená jako u klasických levnějších tenisek jako Converse/Vans kde se Vám po čase začne separovat podrážka. - Vyrobeno v Portugalsku. - celý vnitřek je také z kůže - Nahradní šňůrky a látková taška na tenisky - tenisky jsou pánské, ale podle mě mohou být i dámské/unisex Taková obuv s těmito vlastnostmi se prodávají pod designérskými značkami za min. 300-400e jako Alexander McQueen, Common Projects atd. Skvělá volba pro minimalistický styl tenisek a hledáš něco kvalitnějšího než H&M, Zara, Reserved, COS, Arket nebo Uniqlo. Povodní cena byla 165e. Kontakt mailem. Postovny přes zasilkovnu v ceně.