inzerce, prodej, prodám, bazar

kosmetický taburet, židlička s opěrkou

Kategorie: Židle

Dobrý den, prodám kosmetický taburet, židličku s opěrkou, bílou. Možnost předání ve Zruči nad Sázavou, v Praze, v Průhonicích, případně na D1 na čerpacích stanicích směr od Prahy na Brno max. na 66 km po 14. hodině.
kosmetický taburet, židlička s opěrkou
Podobné inzeráty
Kosmetický taburet, židlička bez opěrky.
Dobrý den, prodám kosmetický taburet, židličku bez opěrky, bílou. Možnost předání ve Zruči nad Sázavou, v Praze, v Průhonicích, případně na D1 na čerpacích stanicích směr od Prahy na Brno max. na 66 km po 14. hodině.
Kosmetická židle na kolečkách s opěrkou SilverFox
Kosmetický a kadeřnický taburet na kolečkách s opěrkou se stylovým ergonomickým designem. Má výškově nastavitelný sed, chromovou stabilní konstrukci a polstrování z umělé kůže pro komfortní pohodlí při práci. Vlastnosti: - nastavitelná výška a sklon sedadla - nastavitelná opěrka zad - ergonomický design - chromovaná stabilní pětipaprsková konstrukce - snadné čištění - plynová báze Osobně předání v Plzní.
Taburet s úložným prostorem z KIKA
NEVOLAT, pouze SMS!!! Prosím jen vážné zájemce!!! Taburet s úložným prostorem z KIKA. Krásná barva. Ideální stav. Zakoupeno v KIKA Důvod prodeje je stěhováni. Pouze osobní odběr na Praze 7.
Mini pohovka / taburet v perfektním stavu 90x30cm
NEVOLAT, pouze SMS!!! Prosím jen vážné zájemce!!! Mini pohovka / taburet v perfektním stavu 90x30cm Zakoupeno v KIKA Důvod prodeje je stěhováni. Pouze osobní odběr na Praze 7.
Jídelní židle Thonet 2ks
konstrukce židlí jsou pevné, židle (Thonet) i taburet jsou nově potaženy kvalitní látkou. Cena je za 2 židle, taburet k prodeji zvlášť 600,-kč
Taburet
Taburet ze šedesátých let - v průběhu užívání přečalouněný. Osobní odběr Orlová - okr. Karviná.