inzerce, prodej, prodám, bazar

Kosmetická taštička - 2 kusy

Kategorie: Ostatní

1) Kosmetická taštička se dvěma kapsami, obě na zip. Taštička je jemné krémové barvy. Jedna z kapes je s růžovým pruhem (dekorativní látka).

Rozměry:
délka dna: 18 cm
šířka dna: 8 cm
výška: 17.5 cm.

Taštička je v pěkném stavu.

2) Kosmetická taštička - jedna kapsa na zip. Taštička je ze silnější látky, spodní rohy má vyztužené materiálem, který imituje koženku (krémová barva). Taštička má bordovou barvu.

Taštička má rozměry:
délka dna: 21.5 cm
šířka dna: 9 cm
výška: 19 cm.

Taštička má běžná opotřebení - na jedné straně je ošoupaný roh "koženky", viz foto. Věřím ale že ještě někomu poslouží.

Cena je uvedena za oba dva kusy.

Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Kosmetická taštička - 2 kusy
Podobné inzeráty
Lancome bílá textilní kosmetická taštička etue
Lancome textilní kosmetická taštička etue Super textilní taštička na kosmetiku, doklady, nabíječku... Prostorná, měkká, trendy šířka 24,5 cm výška 14 cm Nová a originál, barva bílá a tmavě růžová.
Pouzdro/taštička, pouzdro na brýle, peněženka –NOVÉ
Pouzdro/taštička, pouzdro na brýle, peněženka –NOVÉ Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A: PRODANÉ -Pytlík B: Pouzdro/taštička jednorožec –NOVÉ Materiál softsheel, na zip, 21x14cm. Cena 75č. C : Dětské pevné pouzdro na brýle DECATHLON QUECHUA –NOVÉ Původní cena: 129kč Cena nyní: 99kč Polotvrdý materiál ochrání brýle před nárazy, poškrábáním skel a zlomením stranic. Hmotnost pouze 43 g. 16x6x7cm, barva modrá D: Peněženka/taštička hodiny zn. F&F –NOVÁ Původní cena: 209kč Cena nyní: 65kč. S visačkou, 10x2,5cm. Poštovné: ČP: obyčejné psaní -32kč(bez dokladu, kromě pouzdra na brýle) nebo doporučené psaní -66kč nebo Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
Zpět na výpis Kosmetická taštička průhledná
Plastová kosmetická taštička s originálním potiskem značky Carmex, rozměry 15,5 x 17,5 cm, šířka boční části 4 cm.V dobrém stavu.
Kosmetická taštička Avon
Kosmetická taštička zelená od Avonu s uchem. Nikdy nevyužívaná, jen mi tu leží. Uvnitř je zrcátko (šmouhy, je vidět i z fotky) a kapsička. Rozměry: šířka 15 x 16 cm, výška 17 cm. Barva světle zelená (nejvíce odpovídají barvě poslední dvě fotky). Osobní předání viz můj profil (Praha, Kladno, Hradec Králové, Vamberk, Dobruška, Trutnov). Jinak je možné osobní převzetí v Týništi nad Orlicí.
Kosmetická taštička Victoria's Secret
Nová kosmetická taštička Victoria's Secret, z jedné strany průhledná. Osobní předání Praha Náměstí republiky nebo mohu zaslat poštou/zásilkovnou.
Peněženka + kosmetická taštička
Peněženka + kosmetická taštička, růžová. Nová, nevhodný dárek z dovolené.