inzerce, prodej, prodám, bazar

Koš na pleny Tommee Tippee Sangenic Tec

Kategorie: Ostatní

Prodám designový koš na jednorázové pleny Tommee Tippee Sangenic Tec, který umožňuje bezdotykové zabalení použitých plen.

Výměnná kazeta s fólií obsahuje antibakteriální složku, která zničí 99% bakterií. Díky technologii TWIST-LOCK se plena v koši zabalí do fólie a s pomocí pístu je zatlačena do koše. Koš tak chrání dětský pokoj před zápachem i bakteriemi.

Kapacita jedné kazety je až 84 plen (vel. 5-9 kg), při spotřebě 3 plen denně tak jedna kazeta vydrží až jeden měsíc používání.

Díky tomu, že koš pojme cca 28 plen (vel. 5-9 kg), není potřeba jej často vynášet.
Koš na pleny Tommee Tippee Sangenic Tec
Podobné inzeráty
Tommee Tippee Koš na pleny Sangenic Simplee
Nepoužité, nové, bohužel lehce nedosedá uzávěr víka k tělu koše (viz foto, údajně vada výroby) - na funkci (zabránění zápachu by nemělo mít vliv - to zaručuje speciální fólie a zaklopka uvnitř víka). Šikovný kutil si jistě poradi s kouskem izolační pásky nebo něčím podobným. Dodám s jednou kazetou náplně. Koš na pleny s antibakteriální fólií Tommee Tippee Sangenic Simplee nabízí jednoduchý způsob, jak udržet v dětském pokoji čistotu bez zápachu. Jednoduché použití– otevřete vnější víko, protlačíte plenu sklopným víkem a uzavřete. Díky fólii i sklopnému víku chrání okolí před zápachem. Antibakteriální složka fólie zničí 99% baktérií. Koš není nutné často vynášet – pojme až 18 plen (vel. 2–5kg). Koš je vhodný nejen pro pleny, ale i další odpad. Zaslat lze přes zasilkovnu za 79 Kč.
Koš na pleny Tommee Tippee SANGENIC Twist & Click
Prodám koš na pleny Tommee Tippee SANGENIC Twist & Click + 3 kazety univerzální. Používaný krátce. Š 28 cm x H 25 cm x V 36 cm
Koš na pleny tommee tippee sangenic
Prodám velice pěkný bílý koš na pleny značky tommee tippee sangenic. Ke koši je náhradní kazeta, zbytek role náhradní fólie a válec k plnění kazety. Nejlépe osobní odběr v Ostravě. Po rozumné domluvě jsem ochotný zabalit a poslat třeba přes Zásilkovnu.
Koš na pleny Tommee Tippee Sangenic
- koš na pleny Tommee Tippee Sangenic - bez sáčků
Koš na pleny Tommee Tippee
Koš na pleny Tommee Tippee Sangenic Tec v zelené barvě. Koš je bez vad a v pořádku. Součástí nejsou sáčky (lze dokoupit samostatné kazety se sáčky, nebo je ekonomičtější variantou koupit pouze igelitovou náplň a tu ručně do koše vložit). Díky chytrému systému je každá plenka zabalená zvlášť a nedochází tak k šíření zápachu. Osobní předání na Praze 6, nebo zaslání přes zásilkovnu/kurýrem s platbou předem na účet (+ cena dopravy).
Tommee Tippee Koš
Nový, ekologičtější designový koš na jednorázové pleny Sangenic Twist & Click umožňuje bezdotykové zabalení použitých plen. Koš je vyroben z více než 98% z recyklovaného a recyklovatelného plastu. Výměnná kazeta, která je součástí koše, obsahuje 100% recyklovatelnou PE fólii GREENFILM™, vyrobenou z obnovitelného zdroje - cukrové třtiny. Nepropustná fólie GREENFILM™ ve výměnné kazetě obsahuje antibakteriální složku, která zničí 99% bakterií. Příjemná citronová vůně fólie přispívá k ochraně dětského pokoje před zápachem. Díky technologii Twist & Click se plena v koši zabalí do fólie a s pomocí pístu je zatlačena do koše. Plenu do fólie zabalíte otáčením mechanismu pod víkem, kliknutí indikuje úplné zabalení a pomáhá vám tak šetřit spotřebu fólie. Koš se stane nezbytnou součástí vaší domácnosti po celou dobu, kdy vaše dítě používá pleny. Nemusíte se obávat zápachu v místnosti, kde je koš umístěný, ani toho, že se do zkoumání použitých plen pustí vaše zvědavé batole či domácí mazlíček. Koš proto můžete mít s klidným srdcem umístěný vedle přebalovacího pultu v dětském pokoji, aby byl během přebalování vždy po ruce. V případě, že je dítě nemocné, nemusíte mít obavy z šíření bakterií z použitých plen na ostatní členy rodiny. Špičkový design koše skvěle doplní váš moderní interiér. Kapacita jedné kazety je až 84 plen (vel. 5-9 kg), při spotřebě 3 plen denně tak jedna kazeta vydrží až jeden měsíc používání. Díky tomu, že koš pojme cca 30 plen, není potřeba jej často vynášet a ušetříte tak mnoho cest k popelnici. Koš obsahuje jednu výměnnou kazetu s fólií GREENFILM™. Náhradní výměnné kazety se prodávají samostatně. Rozměry koše bez víka: Š 28 cm x H 25 cm x V 36 cm