inzerce, prodej, prodám, bazar

KORÝTKO, PÍTKO s růží

Kategorie: Umělecké předměty

KORÝTKO, PÍTKO s růží Vysochané z Hořického pískovce, dno natřeno vodoodpudivou ekologickou dispersí. Rozměry cca 50 cm x 50 cm váha 27 kg. . Podstavec, není součástí prodeje.
KORÝTKO, PÍTKO s růží
Podobné inzeráty
Kované pítko, zahradní dekorace.
Prodám nové kované pítko.Výška 1 metr,cena 3.700,-Kč.Pítko s ptáčkem 4.400,-Kč.N přání lze i jiné rozměry.Mám i jiné podobné inzeráty s dárkovým zbožím,mrkněte.Platné do smazání.Na SMS nereguji.
VÝPRODEJ - Výprodej ze zrušeného E-shopu Stříbrná růže
VÝPRODEJ! - Výprodej ze zrušeného E-shopu Stříbrná růže CENA POUZE 649kč!! Chtěli byste koupit něco unikátněšjího než jen kytnu z květinářství? A co takhle opravdovou růži, která je ponořena ve stříbře, která již nikdy nezvadne. Jedná se o opravdovou růži která prošla několikanásobným procesem konzervace až nakonec byla pokryta tenkoi vrstvou stříbra. Jedinečná růže v jedinečném dárkovém balení vhodná jako dárek: k výročí, ke svatbě, narozeninám, Valentýná, den matek, a jiné. velikost růže: cca 28 cm V dárkovém balení s certifikátem. Možnost osobního odběru nebo posílám poštou i na dobírku (zásilkovna, česká pošta) Kontakt email (davidaceka@) nebo telefon reaguji i na SMS Koukněte i na mé další nabídky Při větším odběru sleva možná
Obraz starožitný, Kytice růží, olej na plátně
Dekorativní, velice zachovalý obraz, kytice růží ve váze na stole. Jedná se o malbu na plátně, olejové barvy nanášené v hrubší struktuře. Malba i rám dokonale zachovalé. Rozměry jsou zdokumentovány na fotografiích. Obraz není signován, odhadem z let 1930-1950. *Cena v inzerátu je nabídková. Zvážím jakýkoli cenový protinávrh a odpovím. * Zájemce prosím o kontakt nejlépe TELEFONICKY nebo SMS, e-mailem * Zasílám poštou i zásilkovnou, dle rozměru. * Zboží možno po předchozí domluvě prohlédnout i vyzvednout v Brně.
Kovové růže
Zdravím, mám tu pro vás tyto ručně vyráběné kovové růže. Délka růží je 300mm. Možnost vyrobit i podle přání. Cena je uvedená za jednu růži. Cena srdíček se pohybuje od 25 Kč - 70 Kč.
Obrazy růží a krajiny
Prodám obrazy růží a krajiny. Oba dva obrazy mají krásné rámování a malby jsou krásné taky. Autorem malby krajiny je Münich A. S.
Zlatá Růže - VÝPRODEJ ze zrušeného E-Shopu
VÝPRODEJ! - Výprodej ze zrušeného E-shopu Zlatá růže CENA POUZE 999Kč!! Běžná cena v eshopech přes 2000Kč!! např. Chtěli byste koupit něco unikátněšjího než jen kytnu z květinářství? A co takhle opravdovou růži, která je ponořena ve 24k zlatě, která již nikdy nezvadne. Jedná se o opravdovou růži která prošla několikanásobným procesem konzervace až po pozlacení. Jedinečná růže v jedinečném dárkovém balení vhodná jako dárek: k výročí, ke svatbě, narozeninám, Valentýná, den matek, a jiné. velikost růže: cca 28 cm V dárkovém balení s certifikátem. Možnost osobního odběru nebo posílám poštou i na dobírku (zásilkovna, česká pošta) Kontakt email (davidaceka@) nebo telefon reaguji i na SMS Koukněte i na mé další nabídky Při větším odběru sleva možná