inzerce, prodej, prodám, bazar

Korbel Pivní otčenáš

Kategorie: Ostatní

Prodám korbel výška 14 cm, objem 700 ml, osobní odběr
Korbel Pivní otčenáš
Podobné inzeráty
Korbel Pivní otčenáš
Prodám korbel pivní otčenáš výška 27 cm - 3 l, osobní odběr
Starší pivní půllitry, pivní talíř, podtácky, láhve Svitavák
Prodám starší pivní půllitry a pivní věci, i jednotlivě. Starší basička a láhve Svitavák, Velkopopovický kozel, Radegast, Primus. Purkmistr Pivovar Domažlice. Podtácků Gambrinus mám víc, skládají se jako pazzle. Mám i jiné podtácky.Prodán stojánek Svitavák na podtácky a sklenice OPAT. Pivní talíř Pivní otčenáš - cena 90 Kč.
Dubový korbel na pivo - krýgl - půllitr s nerezovou vložkou.
Kvalitně propracovaný dubový krýgl 0,5 l pro skutečné labužníky Stylový dřevěný pivní půllitr s velmi pěknou vyřezávanou rukojetí obsahuje nerezovou vložku, ve které žádný nápoj nezteplá ani v parném létě. Půllitrový korbel pojme až 600 ml tekutiny, takže po nalití piva zůstane ještě cca 2 cm rezerva. Potěšte sebe či jiného milovníka piva zajímavým a originálním ručně vyráběným dárkem. Korbel může sloužit také jako stylový doplněk, dekorace, zkrátka nepřehlédnutelná ozdoba jak ve vaší kuchyni, tak v restauraci, pivnici, klubovně, chatě, chalupě nebo v pergole. Skvělý je i do terénu, na letní posezení v přírodě, u opékání nebo stanování, či při jiných outdoor aktivitách. Využít jej lze také jako neotřelé místo pro uložení tužek a propisek či jiných drobných předmětů. Kvalitní opracování Krásně vyřezávaná rukojeť pro pohodlné uchopení Povrch dřeva nainpregnován Vložka z nerezové oceli Praktické využití - půllitr na pivo či jako dekorace Vhodný do terénu - oproti skleněnému nerozbitný Ideální do stylových hostinců a gastronomie Perfektní nápad na dárek pro pivaře Fotografie produktu jsou pouze ilustrační. Jedná se o ruční práci, korbely se mohou lehce lišit např. barevným odstínem či kresbou dřeva. Každý kus je originál! Objem: 0,5 l Výška nádoby: 14 cm Výška včetně vyvýšené rukojeti: 15 cm Vnější průměr s dřevěným okrajem: 11,3 cm Vnitřní průměr nerezové vložky: 9,5 cm Šířka včetně ucha: 18 cm Váha: ± 573 g Návod k použití a důležité informace: Neumývejte v myčce na nádobí Nemyjte pod tekoucí vodou - horká voda či použití přípravku na nádobí může po čase způsobit obarvení dřeva od černé dekorační pásky, která je na korbelu na dvou místech, také může dojít k popraskání dřeva (přírodní jev surového dřeva) Korbel doporučujeme v případě nutnosti šetrně otírat vhlkým hadříkem a vložku vysoušet ubrouskem nebo suchou utěrkou. Máme prodáno mnoho kusů bez reklamací, stačí jen co nejlépe dodržovat uvedené pokyny. V případě poškození, prasklin aj. v důsledku nesprávného použití nemohou být reklamace uznány Dřevo je materiál, kterému nesvědčí vlhko nebo přílišné sucho, nevhodným skladováním se může korbel poškodit Jedná se o ruční práci a přírodní materiál, odstíny a kresba dřeva se proto mohou nepatrně lišit od ilustračních fotografií Osobní odběr (i o víkendu) v obci Lučina u Žermanické přehrady, v Havířově nebo Frýdku-Místku. Kurýrem platba předem +125Kč, dobírkou +154Kč. Parcelshop +105Kč, dobírkou 134Kč Zasilkovna 79Kč, dobírkou 104Kč. Balíkovnou 69Kč, dobírkou 84Kč. Nákup za 2 000 Kč a více přeprava zdarma.
Veliký luxusní porcelánový pivní Korbel svatební dar
Veliký luxusní pivní Korbel svatební dar Nádherný velký porcelánový pivní Korbel s cínovým uzávěrem. Motiv: svatba, svatební dar Značený: Alpina porzellan, munchen bavaria Obsah: 1l Výška: 32 cm Nepoužitý! Původní cena 198 euro
Korbel Pivní otčenáš
Prodám korbel výška 14 cm, 0,5 l, osobní odběr
Korbel Pivní otčenáš
Prodám korbel výška 17 cm, objem 1 l, osobní odběr