inzerce, prodej, prodám, bazar

Kontrolky, přepínače, vypínače, atd...

Kategorie: Veteráni

prodám jednotlivě, cena za kontrolku 199/kus. Některé jsou nové, jiné použité….
Kontrolky, přepínače, vypínače, atd...
Podobné inzeráty
Budíky tachometr palivoměr kontrolky škoda 105 120 130 rapid
Použité budíky mnoho druhů. např. ŠKODA 742 tj 105 120 130 rapid Garde. K dispozici už jen viz první dvě fotky a seznam: budík kontrolek hrubý rámeček 250kč Palivoměr bez kontrolky 350 Teploměr pryč Dva rámečky neprasklé - pryč Kontrolky zbytek 125kč kus kontrolky blinkrů pryč Kontrolka paliva pryč kontrolka dobíjení pryč kontrolka potkávacích světel pryč Kontrolka vyhřívání okna pryč Kabeláž budíku pryč Tachometr hladký černý rámeček bez denního počítadla - pryč Osobní předání možné ve Vysokém Mýtě nebo Balíkovna za 85kč Kontrolky do 2ks lze zaslat po domluvě v obyčejné obálce. Vše je řadu let uskladněno a prodej bez záruky samozřejmě, nemám to jak zkoušet. vše viz fotky. Prosím kontaktujte mě emailem. Na SMS nereaguji.
Dobové PAL přepínače a vypínače
Dobové PAL přepínače a vypínače škoda octavia, spartak, možná Š1202 nebo Š1203, Jawa, ČZ atd. Preferuji osobní předání. V případě domluvy ohledně zaslání Zásilkovnou, požaduji platbu předem na účet. Raději volejte, na emailu nejsem často a neuvádím ho pro špekulanty, diskutéry atd. Mrkněte i na moje ostatní inzeráty.
Dobové PAL přepínače a vypínače 1, Š1203, ŠKODA
Dobové PAL přepínače a vypínače Š1203, ŠKODA Preferuji osobní předání. V případě domluvy ohledně zaslání Zásilkovnou, požaduji platbu předem na účet. Místo prodeje :Opava
VW Chrobák/Brouk/Beetle - spínače/ vypínače/ prepínače
Predám spínače/ vypínače/ prepínače na VW Chrobák/Beetle/Brouk originál Nemecko. Inzerát platí do zmazania. vwbrouk@
ČZ 175 501 skútr, tatra škoda praga, nove kontrolky
Prodam originální nové nepoužité červené kontrolky dobíjení na cz 175 skutr prase hodinář, nebo různé vozy tatra praga škoda.. kovový rámeček, kytička.. připojení na šroubky nebo konektor Cena je uvedená za 1 kus Kontrolky novějšího typu, různé barvy. Cena stejná. Nebo za vše nižší cena.
Přepínače na audi 80 b3
Zdravím, rád bych koupil tyto přepínače pod volantem. Jedná se o přepínače z audi 80 b3. Předem děkuji za na nabídky. Foto je ilustrační.