inzerce, prodej, prodám, bazar

Kontejnerová doprava

Kategorie: Ostatní

Nabízím dopravu sypkých materiálů dopravu betonu,dřeva,odvoz sutě na skládku,převoz stavební techniky,přistavení a zapůjčení kontejneru,možnost dopravy o víkendu a státních svátcích dohoda.
Kontejnerová doprava
Podobné inzeráty
Zemní práce- Kontejnerová doprava-Pronájem kontejneru
Nabízíme tyto služby: Retenční nádrže - vodovodní přípojky- kanalizační přípojky bazény- terénní úpravy- dlazdičské práce- kontejnerová doprava- demolice budov vcetne likvidace odpadů. To vše provádíme na klíč!!Vše zařídíme, vymyslíme a přizpůsobíme dle Vašich představ a požadavků!!Veškeré materiály si dovezeme a odpady odvezeme..:) WWW.
Zemní a výkopové práce + kontejnerová doprava
Zemní a výkopové práce: Nabízím kompletní služby bagrem o váze 6tun s Powertiltem -Srovnání a úprava terénu -Výkopy pro vodoměrné šachty, jímky, bazény, jezírka, přípojky inženýrských sítí, vodovodních a kanalizačních přípojek a jiné -Demolice a bourací práce nejrůznějších objektů -Výkopy základů pro rodinné domy -Manipulace a stavby z kamenů rotačním drapákem -Kontejnerová doprava: -Nabízím dovoz stavebních materiálů, odvoz sutě, zeminy, odpadů a převoz strojů a veškeré techniky do váhy 6 tun. -Odvoz stavební suti z rekonstrukce či demolice, dřevních a ekologických odpadů, komunálního opadu. -Dovoz písku, štěrku, kačírků, dřeva a ostatních materiálů.
Kontejnerová doprava 5t
Nabízím kontejnerová dopravu.Přistavení kontejneru na suť či hlínu,dále dovoz písku,kamení atd.Brno a okolí
Zemní práce -  doprava
Zemní výkopové práce Doprava betonu - všech sypkých materiálů - odvoz sutě Drobná stavební činnost Demoliční práce Práce na klíč Zámkové dlažby Retenční nádrže Zastřešení bazénů a teras Stroje Minibagrem Kubota u10 ( Hydraulické kladivo - půdní vrták) Traktorbagrem JCB 4cx Smykový nakladač locust 752 Kontejnerová Avie Multicar M25 Dodávka s vlekem Více informací na tel
Zemní práce
Nabízím veškeré zemní a výkopové práce. Práce jsou prováděny stroji : JCB 3CX, Pásový bagr JCB 8050, Smykový nakladač Novotný 861. Doprava sypkých materiálů, Tatra 815 nosič kontejnerů (13t),kontejnerová doprava traktorem (10t), Tatra 8x8 (20t)+ Autovlek (15t)
Trezor (sejf) v knize
Prodám trezor (sejf) v knize, ocel, rozměr 24 x 16 x 5,6 cm. Nové, nepoužité, nerozbalené. Osobní předání v Brně, nebo Doprava Zásilkovna: + 79 Kč doprava + 23 Kč dobírka Doprava Balíkovna: + 65 Kč doprava + 19 Kč dobírka Doprava Chytrý balík: + 130 Kč doprava + 40 Kč dobírka