inzerce, prodej, prodám, bazar

Kontejner pojízdný se zásuvkami k pracovnímu stolu 999 kč

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám


i jednotlivě asi 5 kusů tyto použité, nepoškozené kontejner kancelářský značka TECHO na kolečkách se zámkem, ale od většiny není klíč - lze dodělat.

Barva světlá viz. foto a ještě mám několik kusů v barvě černo šedá antracit, totožná velikost a podobně vypadající šedé jen s jinými madly na zásuvkách.

Rozměry těchto na foto všh. cca. 60 - 43 - 60 cm.

Rozměry ostatních se liší o několik centimetrů.

Skříňka se zásuvkami dílenská, skladová, ukládací na drobné součástky, sbírka, hobby a další dle vašich potřeb.

Po zdemontování koleček jdou skříňky skládat na sebe a vytvořit sloupec zásuvek, jdou položit na ponk - pracovní, dílenský stůl či do ponku vsadit.
Prodávám více typů a velikostí různých kontejnerů, již od 500 kč, spoustu pěkného použitého nábytku a dalších zajímavých věcí.
Pouze osobní převzetí v Č.Budějovicích - nezasíláme.
Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Kontejner pojízdný se zásuvkami k pracovnímu stolu 999 kč
Podobné inzeráty
Prodám:zachovalou retro předsíňovou sestavu,5ks za 900 Kč
Prodám: SLEVA 5 dílnou předsíňovou sestavu, velká užitná plocha - s hodně zásuvkami na malé ploše (skříňka vysoká se 4 zásuvkami+lavice s polštářkem+čalouněný panel s věšáky+panel se zrcadlem+nízká skř. se 2 zásuvkami). Je vyčištěná, lze upravit podle potřeby (např. znovu přebarvit, případně vyměnit úchytky apod..). Prodám i jednotlivě: - skříňka vysoká policová se 4 zásuvkami za 600,- Kč - panel s háčky na kabáty za 300,- Kč - lavice s polštářkem za 300,- Kč - skříňka se 2 zásuvkami za 300,- Kč - zrcadlo za 150,- Kč Další fotky zašlu emailem. Lépe vidět osobně, Kopřivnice. Odběr všeho najednou cena 900 Kč.
Pojízdný kontejner se zásuvkami k pracovnímu stolu
Prodám kancelářské šuplíky rozměry 3x 60x43x55 2x 60x40x50 Skříňka se zásuvkami dílenská, skladová, ukládací na drobné součástky, sbírka, hobby a další dle vašich potřeb. Po zdemontování koleček jdou skříňky skládat na sebe a vytvořit sloupec zásuvek, jdou položit na ponk - pracovní, dílenský stůl či do ponku vsadit. Ideálně osobní převzetí v Havířově. Cena 1000kč/kus
Skříňka dřevěná na kolečkách se zásuvkami za 499 kč
Prodám POZOR...Sleva na polovinu na aktuálních 500 kč za kus...POHOV i jednotlivě asi 20 kusů tyto kontejner k psacímu pracovnímu stolu, skříňka na kolečkách se zásuvkami. Použité, nepoškozené, velmi pěkný stav. Materiál lamino v odstínu antracit, tělo šuplíků je kovové s kvalitními pojezdy. Rozměry všh. 60-55 - 33 - 60 cm. Uzamykatelné, ale od některých chybí klíče - lze dodělat. Ideální jak do bytu či kanceláře, předsíň, dětský pokoj, tak obytné, montážní auto - dílna, garáž, ukládání drobných věcí, součást montážního stolu, ponku, provozovna, opravna i jiné dle vašich potřeb. Mám na prodej ještě i jiné kontejnery, spoustu pěkného použitého nábytku a dalších zajímavých věcí v inzerátech na Bazoši - podívejte se.
Skříňka dřevěná se zásuvkami uzamykatelná za 999 kč
Prodám tuto skříňku dřevěnou se zásuvkami uzamykatelná, pojízdná na kolečkách, kontejner kancelářský k psacímu, pracovnímu stolu. Mám na prodej ještě i různé jiné typy a velikosti kontejnerů. Na Bazoši prodávám ještě spoustu dalších zajímavých věcí - podívejte se.
Skříňky dřevěné se zásuvkami na kolečkách za 700 kč
Prodám i jednotlivě 4 kusy tento kontejner k psacímu pracovnímu stolu, skříňka dřevěná se zásuvkami. Stáří asi 35 let, plně funkční, nepoškozené se zámky, ale nejsou klíče. Ideálně do garáže, dílny, provozovny, sbírka, drobné předměty a podobně. V tomto dekoru prodávám ještě dvoudveřové skříňky a dva psací stoly. Na Bazoši prodávám ještě spoustu dalších zajímavých věcí - podívejte se.
Pojízdný kontejner k psacímu stolu
Prodám pojízdný, uzamykatelný kontejner 3+1 k psacímu stolu. Velmi dobrý stav. K dispozici celkem 5 ks. Uvedená cena je za 1 ks a platí při osobním odběru. Jirous.L@