inzerce, prodej, prodám, bazar

Kontaktní čočky -1.25

Kategorie: Ostatní

Prodám kontaktní čočky (dioptrie -1.25). Balení obsahuje 87 čoček. Prodávám, protože jsem si koupila špatné dioptrie.
Kontaktní čočky -1.25
Podobné inzeráty
Roztok na kontaktni cocky
Roztok na kontaktni cocky AQPure. Neotevrena expidace kveten 2025. Dodam druhy baleni Gelone zdarma otevrena. Chybi asi jen 10 ml. Obem kazde 360ml. Místo peněz můžete nabídnout i něco výměnou.
Kontaktni cocky 6 kusu mesicni, -2.75 cena vc.posty
Nove kont.cocky, dioptrie -2.75. Objednane z , 6 kusu mesicni. Omylem jsem si objednala spatne dioptrie. Cena 422.- ale ja davam za 270 Kc i s postovnym do Zasilkovny, at mi to nelezi doma.
ZTYLUS METAL REVOLVER ČIERNY
ZTYLUS METAL REVOLVER ČIERNY Kompatibilita: Apple iPhone 6 Plus Apple iPhone 6S Plus Sada obsahuje - ochranný kryt pro iPhone 6 plus/6S plus s dvoupolohovým integrovaným stojánkem - výměnné objektivy Vysoce kvalitní sada objektivu s krytem, která promění váš iPhone ve fotografovací zařízení, které se vyrovná i profesinálním zařízením. Pouzdro vyrobené s kvalitního polykarbonátu a hliníku, které udrží váš iPhone v bezpečí. ZTYLUS přivádí spoustu inovativních prvků, které skloubí bezpečnost s elegancí. Pouzdro se skládá ze dvou částí, které do sebe perfektně pasují a není potřeba dalších nástrojů. Integrovaný hliníkový dvoupolohový stojánek. V pouzdře integrovaný stojánek vám umožní se pohodlně koukat na videa, fotografie,.. aniž by jste musel telefon držet, stačí ho jen položit na pevnou podložku. Revolver 4v1 sada objektivů Už jste vyčerpali všechny možnosti samotného smartphonu, ale nechce se vám tahat velký fotoaparát? ZTYLUS nabízí kompromis mezi výkonem a kompaktností. -Čočka má vícenásobnou antireflexní vrstvu pro nejlepší optické vklastnosti. Precizní zpracování a několikanásobná antireflexní vrstva Čočky jsou vyráběny z vysoce kvalitního optického skla, které je pečlivě broušené a vyleštěné s vysokou přesností. Každá čočka je uložena v pouzdru, které je vyrobené s hliníkové slitiny, vyrobené na přesných obráběcích strojích a následným elexováním se zvyšuje životnost. Jsou navrženy a testovány podle nejvyšších standartů, které zajišťují 100% kvalitu čočky. Širokoúlhý objektiv. Nabízí přilbižně o 20% více šírší zorné pole oproti čočce vašeho iPhonu. -Makro objektiv. Čočka s cca. 18mm ohniskovou vzdáleností pro zachycení detailů. -CPL – kruhový polarizační filtr CPL odstraňuje nežádoucí odrazy z nekovových povrchů jako je voda, sklo,… Umožňuje zlepšení barev pro lepší kontrast. -Rybí oko Objektiv pro zachycení 180 stupňového pole. Nové, zabalené. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Poštovné náklady hradí kupujúci. Pošta dobierka 180 Kč. Packeta (zásielkovňa) 120 Kč. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie.
Čočky pro mikroskop WF 10X Ø20
Čočky pro mikroskop WF 10X Ø20 Nepoškozené Nemám pro ně využití Odeslání následující pracovní den. Pečlivě zabaleno.
Microsoft LifeCam Studio - Q2F-00018
Prodám tuto kameru,dostal jsem ji jako dárek,tudíž pouze s mou 14-ti denní zárukou na vyzkoušení... Popis : Webová kamera LifeCam Studio se snímacem s vysokým rozlišením 1080p vám prinese špicková videa ve vysokém rozlišení. Skvelé video však nezávisí jen na rozlišení. Automatické ostrení vám zajistí ostrý obraz od 10 cm do nekonecna. Precizní sklenený objektiv kamery LifeCam vám umožní natácet širokoúhlá videa s vetší presností. A aby bylo vše ješte jednodušší, kamera LifeCam se muže pochlubit technologií TrueColor, která vám prinese jasná a barevná videa témer za všech svetelných podmínek, a technologií ClearFrame, která zajištuje plynulý a detailní obraz. Zárivé scény, barvy a realistické zvuky pomáhá spojit dohromady vestavený vysoce verný mikrofon. Širokoúhlý senzor se snímáním obrazu v HD 1080p Pro špickovou ostrost a kvalitu obrazu. Automatické ostrení Obraz zustává ostrý a vysoce kvalitní i pri detailních záberech. Vysoce presné cocky Vysoce presné cocky ze sklenených prvku Technologie TrueColor Automaticky produkuje jasné video s vysokou barevností za prakticky všech svetelných podmínek. Ostré video ve vysoké kvalite Technologie ClearFrame zarucuje plynulé detailní video Digitální mikrofón Digitální mikrofón s technologií potlacení okolního hluku vylepšuje díky krystalicky cistému zvuku kvalitu hovoru. Windows Live Movie Maker Vytvorte si vlastní film jediným klepnutím myši a poté své širokoúhlé video nahrajte na sociální síte. Fotogalerie Windows Live Snadno si nahrajte fotografii, kterou pak mužete upravit, oznackovat a sdílet s práteli a rodinou. Tlacítko hovoru Windows Live™ Videohovor lze zahájit stisknutím tohoto tlacítka a výberem nekterého online kontaktu.
Dětské dioptrické brýle Little Mole
Prodám použité krásné dětské dioptrické brýle s motivem krtečka na obrubě včetně pouzdra a čistícího hadříku. Obruba kovová (věk cca 4 - 7 let), brýlové čočky tvrzené, antireflexní, odpuzující prach a vodu: plast 1,5 AR Super Hydro. Pravé i levé oko + 2 ( korekce na dálku). Vhodné jako náhradní brýle, případně možnost výměny čoček za vlastní dle potřeby. PC: 3.268 Kč ( 1.890 Kč obruba, 1.378 Kč čočky)