inzerce, prodej, prodám, bazar

Konnwei KW208 (tester autobaterií)

Kategorie: Ostatní

Použito 1x - pouze otestováno (viz. obrázek)
- český návod

Bezzátěžový tester olověných auto/moto baterií.
měří napětí, startovací proud, celkovou životnost a nabití v procentech, vnitřní odpor
měří v normách CCA, IEC, EN, DIN, CA, BCI (rozsah měření v EN 100-2000A, DIN 100-1400A)
pro baterie zaplavené, AGM, AGM Spiral, EFB, GEL, Ca/Ca
měří pri startu min a max napětí, délku startu
meří při nastartovaném motoru dobíjení na volnoběch a v zátěži, zvlněné napětí

doprava (platba poštovného předem): Balíkovna: 85Kč (dobírka +25Kč), PPL: 85Kč (dobírka +25Kč)

kontakt e-mailem

videotest:
Konnwei KW208 (tester autobaterií)
Podobné inzeráty
Tester autobaterií - nabíječka
Prodám nový automatický tester baterií v originálním balení - byl jen rozbalen a vyzkoušen. Automatický tester 12V autobaterií KONNWEI KW510 se zátěžovým testem a pulzním nabíjením k opravě poškozených baterií. 【Nabíječka baterií typu vše v jednom】KONNWEI KW510 je profesionální tester baterií 3 v 1, nabíječka baterií, udržovač baterií (pulzní oprava), nabíječka a desulfátor baterií. Velký barevný LCD displej a funkce ovládané tlačítky. 【Přesný tester baterií】používáte baterii již léta, ale nemáte přehled o jejím stavu? Tester baterií KW510 12V vám poskytne celkovou analýzu stavu baterie tím, že zkontroluje její stav nabití, vnitřní odpor a poté vám řekne, zda je třeba baterii dobít nebo vyměnit. Tento tester baterií také provádí test startovací a nabíjecí soustavy a testuje nabíjení alternátoru automobilu. 【Plně automatická nabíječka baterií】 nabíjí baterie již od 2 V, maximální výkon 12 V 5 A. Nabíječka baterií KW510 vám nejen pomůže nabít baterie, ale také přizpůsobí nejnovější technologii pulzních oprav, opravu jedním kliknutím a automaticky rozpozná sulfataci baterií a rozvrstvení kyselin, aby baterie znovu ožily a obnovily svůj výkon. 【Univerzálně kompatibilní】KW510 dokáže testovat, nabíjet a opravovat všechny 12voltové 100-2000CCA olověné akumulátory včetně běžných zaplavených, plochých AGM, spirálových AGM nebo gelových akumulátorů. Ideální tester automobilových baterií pro diagnostiku baterií automobilů, člunů, sekaček na trávu atd. 【Nejvyšší priorita bezpečnosti】bezpečné nabíjení je nejdůležitější! Kromě inteligentní teplotní kompenzace, která se hodí do všech klimatických podmínek, a automatického přepnutí do režimu nízkého proudu po úplném nabití podporuje KW510 také až 8 druhů ochran, jako je přepólování, přetížení, nadproud, přehřátí, chladicí systém, nehořlavý materiál, ochrana proti zkratu atd. KONNWEI KW510 je výkonná 12V nabíječka baterií a opravárenský nástroj Podpora 8 jazyků: angličtina, ruština, francouzština, němčina, italština, španělština, portugalština, holandština.
Multimetr UNI-T UT505A tester
Zdravim prodam Multimetr UNI-T UT505A tester asi 3x použity takže jako nový Komplet parametry zde
AlcoHAWK PT500 Professional Edition
Alkohol tester disponující elektrochemickým senzorem (fuel cell). (Technologie využívaná i policií ČR - vysoká přesnost a dlouhá životnost) Tester je nepoužitý s nalepenými fóliemi. Původní cena 3 000,-
ESR01 Tester LCR + ESR meter
Automatický tester měřič RLC + ESR. Napajeni 5v microUSB nebo 9V baterie Max capacita měřeni 1000uF. Měři dobre male civky, odpory.
Tester kabelu
tester kabelů Basetech BT-100 Určen pro RJ-45, RJ-11
USB Tester Nabíjení pro Smartphony
Univerzální OLED displej USB Bezpečnostní monitor Napětí Proud Kapacita baterie Tester Vstup: DC3V-15V Proud: 0-5,1 A Tolerance: ±1% Kumulativní výkon: 0-999,99Wh Akumulovaná kapacita: 0-99999mAH Testovací rychlost: 0,5 m/s: Přibližně 0,5 krát / s Akumulovaný rozsah: 999 hodin Přesnost: 1 (úroveň A) Ochrana proti poplachu: Uživatelsky definované nastavení Tovární výchozí prahová hodnota ochrany alarmu: Napětí je nižší než 4,5 V ; Napětí je vyšší než 5,8 V ; Proud je vyšší než 5 A ; Číslo kapacity měřicího systému: x1,00 Napětí a proud: výchozí kalibrace (hodnotu můžete změnit podržením tlačítka a následným zapnutím do pozadí ). Funkční klávesy: Funkční klávesy: Klávesa: Postupně se zvětšující zobrazení proudu a napětí, kapacity baterie, vnitřní teploty, rozhraní displeje Home Dlouhé stisknutí: V domovské stránce zobrazení aftermarketu; ve zvětšené kapacitě elektřiny, která se má vymazat pod vlivem rozhraní Dvojité stisknutí: Kapacita vymazána Tři kliknutí: Výkon vymazán (výkon a kapacita s výkonem a pamětí) Čtyři kliknutí: Reset vymaže kumulovaný čas Pět kliknutí: Do nastavení doby vypnutí časovače nabíjení ( Po aktualizaci má toto nastavení ) Translated with (free version)