inzerce, prodej, prodám, bazar

Konig karaoke

Kategorie: Ostatní

Pc 1200
Jednou vyzkouseno


Karaoke mixpult + 2x mikrofon + příslušenství.
Vhodný pro párty s přáteli i s rodinou. Snadné připojení a ovládání. Dva mikrofóny.

Vlastnosti:
- 2 mikrofonní vstupy JACK6.35
- výstup a vstup na CINCH (2x L+R audio a video)
- echo
- napájení: 230V prostřednictvím adaptéru
- vstup pro hudbu: 500 mV/1V
- citlivost vstupů mikrofonu: 1 mV
- úroveň výstupu hudby: 2 V

Sada obsahuje:
1x mixpult, 2x mikrofón, 2x mikrofonní kabel (délka 3m), 1x napájecí zdroj, 2x kabel 3CINCH/3CINCH (délka 1,5m), 2x redukce 3CINCH/SCART.

Výhody koupě u nás:
1. K této sadě dodáváme podrobnější návod zapojení a zapnutí, který jsme sami napsali. Po letech zkušeností s prodejem víme, na co se nejčastěji při zapojování ptáte, s čím máte problém. Náš návod Vás provede zapojením krok po kroku.
2. V případě, že si neobjednáte k sadě naše DVD karaoke, přibalíme Vám DVD s DEMO písničkou.

Pro tuto karaoke sadu doporučejeme skladby ve formátu DVD video. V naší nabídce máme buď hotové kompilace, které jsou ZDE
nebo si můžete nechat sestavit DVD s vlastním výběrem skladeb. Jak na to popisujeme ZDE
Konig karaoke
Podobné inzeráty
40 cm vysoký bluetooth reproduktor
40cm velký párty reproduktor, bluetooth, FM rádio, karaoke mikrofon S přenosným párty reproduktorem máte hudbu ve svých rukou. Zabudovaná baterie s kapacitou 1800 mAh vám umožní uspořádat večírek téměř kdekoliv. K dispozici je FM rádio nebo připojení chytrého telefonu, počítače či jiného zařízení přes bluetooth. Prostřednictvím karaoke mikrofonu si tak můžete zazpívat vaše oblíbené písně. S led podsvíceným displejem a světelnými efekty si užijete tu pravou a nekonečnou zábavu. Součástí balení je také dálkový ovladač pro pohodlné přepínání hudby i během tance. Klíčové vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 4239 - TWS funkce – True Wirelles Stereo: možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo poslech - FM rádio - Party reproduktor s možností karaoke - Led podsvícení - LCD displej - Typ: aktivní - Výkon: 16 W - USB port, micro USB port, TF/Micro SD port, MIC, AUX - Velikost reproduktoru: 2x4 palce - Frekvence: 45 Hz – 18 KHz - Baterie: 1800 mAh - S/N: 50 dB - Napájení: DC 5V - Doba poslechu: 3-4 hodiny - Doba nabíjení: 2-4 hodiny - Váha: 1,7 kg - Rozměry: výška 40cm x šířka 17cm x hloubka 17cm - Barevné podsvícení během přehrávání: Bluetooth, flash karta, TF/Micro SD karta. Během přehrávání rádia podsvícení nesvítí Součást balení: reproduktor, karaoke mikrofon, kabel k mikrofonu, dálkové ovládání, popruh, USB kabel Možnost osobního předání v Ústí nad Labem nebo Teplicích nebo lze poslat.
Stolička pro hudebníky König & Meyer -
Prodám jen párkrát použitou stoličku pro hudebníky König & Meyer. Stolička v perfektním stavu kromě lehkého odření na fotce, které ale ničemu nevadí.
Osobní alarm Konig
Úplně nový, nerozbalený osobní alarm. Popis: Zajistěte svoji osobní bezpečnost, ať jste kdekoli. Při napadení jednoduše vytáhněte kroužek na klíče a spustí se siréna. Siréna určitě vzbudí pozornost a má odstrašující účinek. Osobní alarm Konig - Nedis. Osobní předání v Liberci, nebo poštou.
predam usb disk / profi karaoke songy/
predam Usb disk/ obsahuje profesionalne karaoke pesnicky so soft.prehravacom. /ukazky: , ...
Zapůjčím party reproduktor s KARAOKE
Zapůjčím party reproduktor GoGEN. Karaoke, zvuk a efektní podsvícení z něj dělají perfektního parťáka pro každou příležitost. Reproduktor se hodí nejen pro párty ale také na oslavy, posezení přednášky, schůze a vše ostatní co vás napadne. Cena za den: 590,- Cena za více dnů dle domluvy. Záloha: 3000,- Parametry a popis produktu:
Držák na kytaru
Prodám 2ks .. nový kytarový držák na stěnu ..KÖNIG & MEYER 16280... a 230,-....možno prodat po jednom cena včetně poštovného po dohodě mohu předat osobně Praha ,M"....Kladno, okolí