inzerce, prodej, prodám, bazar

Kompletní TAXI vybavení

Kategorie: Příslušenství

Prodám kompletní TAXI vybavení - zrcátkový taxametr Semitron P6S (nejnovější model), svítilnu HALE, tiskárnu a Bluetooth převodník.

Taxametr je jeden z nejlepších ve své třídě, jsem jeho prvním majitelem. K dispozici samozřejmě knížka a veškeré dokumenty. Kupován NOVÝ před cca rokem. Možnost připojení chytrého telefonu a ovládání taxametru i svítilny přes aplikaci.

Svítilna má gumové a výškově nastavitelné magnetické nožky, takže lze umístit kamkoliv na vozidlo tak, aby byla rovně a zároveň nepoškrábala lak.

Vše koupené přes dispečink Modrého Anděla, taxametr nový, svítilna a tiskárna použitá, ale v pěkném stavu.

Připraveno na montáž do vozu, můžete rovnou vyrazit do ulic.

Po Praze jsem ochotný osobně doručit.

Prosím pouze SMS. Zavolám případně zpět.
Kompletní TAXI vybavení
Podobné inzeráty
Transparent Taxi , magnetický , 12 V
Malé Transparenty TAXI , provedení Led diodové, 12 V , magnetické, svítící, uvnitř Led pásek 20 cm , voděodolný. Super kvalitní zpracování , větší magnetická síla. Rozměr transparentu 30 x 12,5 cm, výška 11 cm.Barva žlutá .Transparenty jsou osazeny kruhovými magnety průměru 8 cm, tloušťka 1 cm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Nápis TAXI - černá písmena TAXI nebo černý obdelník s výřezem TAXI. Možnost zhotovení nápisu na vaše přání. Bez ATESTU 8SD . Veškeré info na webu transparentytaxi.
Transparent Taxi velký , magnetický , 12 V
Velké Transparenty TAXI , provedení Led diodové, 12 V , magnetické, svítící, uvnitř Led pásek 20 cm , voděodolný. Super kvalitní zpracování , větší magnetická síla. Rozměr transparentu 35 x 15 cm, výška 11 cm. Transparenty jsou osazeny obdelníkovými magnety rozměru 7 x 10 cm, tloušťka 7 mm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Nápis TAXI - černá písmena TAXI nebo černý obdelník s výřezem TAXI. Možnost zhotovení nápisu na vaše přání. Bez ATESTU 8SD. Info na webu transparentytaxi.
Držák rám se svítící ceduli TAXI pro taxikáře
Prodám tento držák / rám se svítící cedulí TAXI. Dá se universálně nastavit a přidělat asi na určité typy aut - já využíval na Chevrolet Aveo. Značka BOHM - je z obou stran na zámek, nápis TAXI svítí. Dlouho jsem nevyužíval - proto nápis taxi přelepen samolepkou. Nyní prodávám. Převzetí osobně Praha 9.
TAXI cedule - TAXI transparent TAXI svítilna
Prodám nové, nepoužívané světlo TAXI na střechu. Ve dvou velikostech. Větší cca 35cm x 15cm x 11cm, menší 27cm x 13,5cm x 10,5cm. Magnet do 160km/h, samozřejmě vydrží víc. Cena 500kč malý / 750kč velký. Při odběru více kusů dohoda. Osobní setkání je možné v Praze. Mohu poslat.
VELKÝ TRANSPARENT -TAXI - LED.ŽÁROVKY 2 X MAGNET
Nabízím NOVÝ velký -pouze vybalený na vyfocení transparent TAXI -komplet s kabelem i led. žárovkami ,klasický tvar Rozměry cca - šířka 35 cm , délka 16 cm , výška 10 cm , Rozměr magnetu cca 30 cm x 10 cm Osobní předání možné na mé adrese, nebo poštou ,
Transparent Taxi
Originál transparent taxi s Německa. Krásný stav.