inzerce, prodej, prodám, bazar

Komoda

Kategorie: Ostatní

Komoda nízká – mobilní na kolečkách, vhodná do všech místností (obývák, ložnice, ale i přessíň). Součástí praktické zásuvky. Dekor buková dýha, rozměry: šířka 120 cm x hloubka 40 cm, výška 39 cm+10 cm výška na kolečka).
Komoda
Podobné inzeráty
Řeznický vál s komodou
Prodám nový řeznický vál s pojízdnou komodou. Řeznický vál a komoda je vyrobena z masivního exotického dřeva kaučukovníku brazilského (podobné vlastnosti jako dub). Vál a komoda má oblé hrany, žádné šrouby - vše slepeno na kolíky. Vysoké bočnice udrží velké množství masných produktů na válu. Vál a komoda je napuštěna rostlinným OSTROPESTŘECOVÝM OLEJEM určeným k ošetření dřeva, které je ve styku s potravinami. Olej zabrání vsakování tekutin a prodlouží životnost výrobků ze dřeva. Komoda má zásuvku s kováním Blum s tlumením a dojezdem. V zásuvce je protiskluzová podložka. Komoda je opatřena průmyslovými kolečky s brzdou. Do komody lze kamkoliv přišroubovat různé držáky na nože, utěrky, atd. Vál jde z komody kdykoliv sundat. Rozměr válu: síla dna: 2 cm síla bočnic: 2 cm výška bočnic: 15 cm venkovní rozměr: 80x60x15 cm Pracovní výška válu od země je 90cm. Pouze osobní odběr. Cena 10,- případně domluva. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
Dětský pokoj (postel,vytahovací stůl,komoda)
Bytelná postel a komoda. Pár kosmetických vad, ale nic hrozného, na dvou místech otlučené od hraček, jinak perfektní stav. Původní cena 30tis žádný šmejd že skonta... Klasický rozměr 90x200 Pro bližšího info volejte. Při rychlém jednání sleva...
Komoda zn. KENT
Prakticky nová komoda rustikálního vzhledu zn. KENT, pouze sestavena a nepouzivana, lamino potažené folií, dekor KAŠTAN, 5 zásuvek na válečkových kolejničkách. Povrch nepoškozen, zásuvky plně funkční, odvoz vlastní, sestavena. Celkové rozměry: 110x60x45cm.
set akvárium+komoda
set akvárium+komoda.Příslušenství:filtrace,krmení,řasobijec,hadice na čištění+kameny do akvária.cena 3000kč.
Maringotka 22m²
Prodám maringotku, k dispozici bude cca červen/červenec. 8,5 metrů dlouhá 2,7 metrů široká 3,5 metrů vysoká Rok a půl v ní žijeme na pozemku kde stavíme dům, až bude dům obyvatelný maringotku pošleme dál. Maringotka zateplená, plastová okna dvojsklo, vytápěná třemi infra panely na stropech, hodně úložného prostoru, sprchový kout, záchod, přípojka na vodu z řádu nebo ze studni, vývod kanalizace, 220V elektro, 200l bojler, kompletně vybavená! Veškeré vybavení necháváme, po připojení na elektro, vodu a kanalizací ihned k nastěhování. Po nekuřácích. Vybavení Ložnice - postel šíře 160cm i s matrací a úložným prostorem v posteli, šatní skříň, komoda. Koupelna - umyvadlo, sprchový kout, záchod, zrcadlová skříňka. Kuchyň/obývák - linka se šuplíky, dřez, horkovzdušná trouba, indukce, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka, velká lednice, rozkládací gauč. Chodba - botník a věšák Před maringotku v přístřešku máme pračku se sušičkou s připravenou vodou, odpadem i elektřinou. Možnost dát pračku i sušičku do vnitr když se zruší police jako špajz. Prosím pište/volejte jen vážní zájemci, zatím na to nespěcháme a když se domluvíme je možnost zaplatit zálohu a snížit s tím i cenu.
Komoda
Prodám 2 komody, jedna menší, druhá větší. K tomu je police a garnýž. Komody za 300 Kč jedna,police 150 Kč, garnýž 150 Kč.