inzerce, prodej, prodám, bazar

Komínová dvířka

Kategorie: Ostatní

Prodám nerezová komínová dvířka o rozměru 140x200 mm. Výrobcem dvířek je Upmann. Cena 1000,-Kč/kus. K prodeji mám i větrací mřížky stejného rozměru i výrobce, cena stejná jako u dvířek. Obojího mám více kusů.
Komínová dvířka
Podobné inzeráty
Komínová dvířka nerez
Prodám skoro nepoužitá nerezová komínová dvířka s vložkou - 320 x195mm. /ČSN EN 1443/ Osobní odběr.
Komínová dvířka
Nabízím komínová dvířka rozměr 200x300mm,cenu nabídněte,
Udírna - dvířka
Dvířka mají rozměr, délka - 33 cm, výška - 20 cm. Dvířka jsou z 3 mm materiálu a jsou ošetřena žáruvzdornou barvou. Rámy mají po stranách úchyty pro připevnění. Dvířka s regulací pro oheň jsou za 2000 Kč. Dvířka bez regulace jsou za 1800 Kč.
Udírna - dvířka
Dvířka mají rozměr, délka - 33 cm, výška - 43 cm. Dvířka jsou z 3 mm materiálu a jsou ošetřena žáruvzdornou barvou. Rám má po stranách úchyty pro připevnění. Vrchní dvířka jsou s regulací pro oheň a spodní dvířka pro vybírání popelu
Revizní dvířka pod obklad - nová
REVIZNÍ DVÍŘKA POD OBKLAD 400×400 mm (neviditelná) Varianta revizních dvířek s otevíráním tlačným způsobem KLIK do výšky křídla 400 mm je moderní a praktické řešení. Používá speciální konstrukci dvojitého pantu, která je chráněna Evropským patentem. Pant dvířka nejprve vysune a poté otevře. Jsou vhodná jak pro instalaci do sádrokartonu, tak i do vyzděné stěny. Otevírání tlačným (klik) způsobem .Systém klik řeší požadavky na konkrétní velikost obkladu možností jejich přesahu na rám dvířka (až o 20%) Vyrobeno z kvalitního ocelového – pozinkovaného plechu. Jsou vypáleny laserem a každý velikostní díl je naprosto stejný. Uložení je v pouzdrech, vyrobených z vysoce kvalitního Duralu, který je následně ručně lapován tak, aby chod těžkého křídla byl co nejsnazší. Křídlo dvířek je vyrobeno ze sádrokartonu.
kovana dvířka na udírnu
dvířka vyrobím v jakých rozměrech si budete přát. Dvířka jsou pozinkovaná. K dvířkám také mohu vyrobit dvířka na topeniště a vše co se k udírně a grilování používá např. jehla na rožnění v nerezi s motorem, krbové nářadí, koš na dřevo, okování pergoly (trámů, madla šuplíku, držák sklenic, panty dvířek) atd. cena dvířek v základní verzi je 4 900 Kč (to je v rozměru cca 45x60 cm, obyč panty a bez ozdoby dvířek na plechu.)