inzerce, prodej, prodám, bazar

Kominíček(1kg) Čistič komína, kotlů, krbů, Sadpal

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Kominíček. Čistič komína, kotlů, krbů Sadpal (1kg)


Sadpal používám a 100% funguje.
Krbová kamna bez dehtu a krásně čisté. Komín po koupi domu 2cm dehtu na stěnách. Po jednom roce používání sadpalu se vše oloupalo a zbytek se štetkou dočistil.


Čistič komína SADPAL je zelený, nevýbušný a nehořlavý mix anorganických solí, které se od 650°C rozkládají na látky, které mají katalytické vlastnosti. Saze a dehet v komíně se vysuší, odsypávají se a odcházejí spolu s kouřem. Působí jako prevence proti vyhoření komína.

Čistič komína a všech částí kotlů Sadpal 1 kg

Čistič komína Sadpal je směs neorganických solí, které podporují spalování sazí a organických látek (dehtů) při teplotách nad 600 stupňů celsia. Směs je nevýbušná a nehořlavá, nehrozí tudíž při skladování samovznícení a současně eliminuje riziko vzplanutí nahromaděného dehtu a sazí v komíně. Působí skvěle i jako prevence. V každém místě kotle nebo kamen (topeniště, spalovací komora, části kouřovodů) se aktivní složky rozptýlí a usadí se na vnitřní straně kamen a komína. Následně naruší strukturu dehtu, ten vysychá a stává se nehořlavý. Část vzniklých splodin odchází komínem, část padá do prostoru určenému k vymetání sazí. Dochází k rozkladu na oxid uhličitý a vodu. Díky pravidelnému používání SADPALU nebudete muset mechanicky kartáčem odstraňovat usazený dehet a saze z vašeho komína, váš komín bude bez nežádoucích usazenin a topení bezpečné.


Díky pravidelnému používání Sadpalu se snižuje:

nutnost častého mechanického čištění kotlů a krbů od sazí a usazenin
spotřeba uhlí a dřeva
četnost vznícení sazí v komínech
emise oxidu uhelnatého do atmosféry
vyšší aromatické uhlovodíky, PAU typu 3,4-benzopyren
emise síry do atmosféry
rychlost koroze ocelových konstrukčních materiálů, roštových topenišť kotlů a kouřovodů – což má za důsledek prodloužení životnosti kotlů a krbů


Použití:

Do rozpáleného topeniště nasypte vrchovatou polévkovou lžíci Sadpalu (k dávkování použijte plastovou nebo papírovou lžičku).
V případě potřeby (je-li třeba zhruba po 30 minutách přidáme stejným způsobem druhou dávku Sadpalu.
Případným použitím většího množství přípravku nevzniká nežádoucí předávkování.
Při pravidelném systematickém používání vám postačí vrchovatá lžíce do 3-6 kg žhavého dřeva nebo uhlí. Spalovací procesy jsou v každém kotli a krbu jiné, a proto i intervaly přidávání Sadpalu mohou být odlišné.
Obecně je lepší dávat méně a častěji, dokud se nenajde optimální dávka výrobku a časový
úsek mezi těmito aplikacemi.
Pro suchá paliva (uhlí, dřevo a piliny) lze použít menší dávku, v případě mokrých paliv s nižší výhřevností se používají vyšší dávky přípravku (v průměru 1,5-3,0 kg na 1 tunu uhlí, popř. ekvivalentní množství dřeva).
Kominíček(1kg) Čistič komína, kotlů, krbů, Sadpal
Podobné inzeráty
Sadpal 1kg čistič komínů, kominíček
Katalyzátor pro spalovaní sazí SADPAL 1kg Prodam přebytek, celkem 24 balíků po 1kg, standardní cena na e-shopu je 140kc prodam za 125kc , osobní předání nebo Zásilkovna není problém Čistič komína a všech částí kotlů Sadpal 1kg Kominíček SADPAL je zelený, nevýbušný a nehořlavý mix anorganických solí, které se od 650°C rozkládají na látky, které mají katalytické vlastnosti. Saze a dehet v komíně se vysuší, odsypávají se a odcházejí spolu s kouřem. Působí jako prevence proti vyhoření komína. Zrychlení mědi v soli způsobí vyčištění komína a prodloužení životnosti všech částí kotlů, krbů a kamen. Bez povinností volání kominíka nebo mechanického čištění. Vše s pozitivním vlivem na životní prostředí a se sníženou spotřebou paliva. SADPAL neničí rošt pece a odvody spalin - naopak, prodlužuje se jejich životnost. SADPAL poskytuje také atraktivní vizuální efekt v barvách ohně (žluté a modré plameny). Aplikuje se ca 100 g na 20 kg paliva. Není třeba se obávat předávkování. SADPAL snižuje: Spotřebu uhlí v závislosti na jeho výhřevnosti 12-20% Hromadění sazí v komíně Úroveň znečištění ovzduší sazemi (černý kouř) Emise oxidu siřičitého do ovzduší o asi 10-12% (z důvodu úspory spotřeby uhlí) Koroze kovových částí - konstrukce kotlů, zplynovací komory, rošty, kouřovody Povinnost mechanického čištění kotlů od sazí Emise benzenopyrinů Emise oxidu uhelnatého do ovzduší Při odběru většího množství (nad 20kg) cena dohodou
Spalovač sazí
Spalovač sazí (SPALSADZ) zlepšuje účinnost krbů, kamen, kotlů ústředního topení. Odstraňuje saze (dehtové usazeniny) tím, že je vysuší a vypálí. Nespálené uhlovodíky se spalují spolu se sazemi.  Použití přípravku má za následek: - čištění povrchů kotlů - zlepšení spalovacích procesů - snížení koncentrace pevných částic a oxidu uhličitého ve spalinách .  Používání SPALSADZ v poměru 1-2 kg na 1 tunu uhlí eliminuje usazeniny na stěnách kotle a v komíně. Dávkování: 100gr. na hořící palivo. Po použití SPALSADZ - v důsledku vyhoření pojiva, saze (dehet) mění svou strukturu, vysychají, uvolňují se a padají. stěny kotle a komína zůstávají čisté. Tím nachází široké uplatnění u kotlů na uhlí, koks, dřevo, pelety, hnědé uhlí,  Výrazně zlepšuje účinnost kotle tím, že udržuje stěny kotle (komína) čisté. Každý milimetr usazeniny na stěně kotle zvyšuje spotřebu paliv o 10 %. Použití Spalovače sazí umožňuje ušetřit až 20% nákladů na palivo !! Komín zůstává čistý (od dehtových usazenin). Cena za 1kg. Osobní odběr od 1kg na trase Liberec, Turnov, Ml.Boleslav, Praha.
Spalsadz (kominíček) katalyzátor spalování sází
Katalyzátor spalování sazí SPALSADZ se vyznačuje nízkou teplotou spalování 400 °C, díky čemuž je na rozdíl od jiných prostředků vhodný jak pro katalýzu spalování dřeva, které má nižší spalovací teplotu, tak pro katalýzu spalování černého uhlí. SPALSADZ zlepšuje životnost a účinnost kotlů, krbů, kamen ústředního topení. Nespálené uhlovodíky, včetně benzopyrenu, se spalují spolu se sazemi. Oxid uhelnatý se oxiduje na oxid uhličitý. Použití SPALSADZ způsobuje: čistící účinek povrchů kotlů zlepšení spalovacích procesů snížení koncentrace nerozpuštěných látek a oxidu uhličitého ve výfukových plynech snížení emisí SO2 snížení vysokoteplotní a nízkoteplotní koroze, snížení prašnosti. Systematické používání SPALSADZ v poměru 1-2 kg na 1 tunu uhlí odstraňuje usazeniny - usazeniny v topeništi a otopném systému a zachovává jejich účinnost během topného období. Díky tomu je prostoj na čištění topeniště krátký a zahrnuje pouze čištění popela ze zadní části topeniště. Praktický kbelík s kapacitou 5 kg Uvedená cena 95kč je za 1kg přípravku. Prodávám pouze po celém balení 5kg.
Kotel na uhlí a pelety NOVÝ
OPOP H845-AP Automatický kotel na tuhá paliva Automatické kotle se zásobníkem nové řady H8-AP svým uživatelům šetří čas, životní prostředí a jsou symbolem pohodlného vytápění.Kotel lze doplnit o moderní doplňkové příslušenství, které zvyšují komfort z vytápění. Velmi malý půdorys sestavy 0,9m2 automatického kotle se zásobníkm lze umístit i do velmi malých kotlen. Palivo: hnědé uhlí-ořech 2, dřevěné pelety 6-8 mm Výkon 12-45kW Emisní třída: 4.na uhllí / pelety; 5. třída H824-AP Energetická třída: A+ SVT kód H845-AP 21441 Komfortní obsluha automatických kotlů Možnost doplnit automatické kotle o GSM a internetový modul pro ovládání prostřednictvím mobilního telefonu nebo PC Snadné ovládání řídící jednotky automatických kotlů Zásobník vydrží v zimě až 3 dny bez nutnosti doplňování paliva Ekonomický provoz automatických kotlů Úsporné vytápění - účinnost až 92,8 % Nízká spotřeba paliva a elektrické energie automatických kotlů Šetrný k životnímu prostředí Automatické kotle splňují podmínky 4 nebo 5 emisní třídy a můžete na ně čerpat dotaci. Dlouhá životnost automatických kotlů Litinová retorta hořáku 5 let záruka Cena s DPH vč. faktury
Plynový kotel Mora-Top 18 KT 5108.1002
- starší plynový kotel Nástěnný plynový kotel typ 5114-5117 Nástěnné plynové kotle MORA-TOP jsou vhodným řešením pro vytápění rodinných domků, bytů a nebytových prostorů a zároveň ideálním zdrojem teplé užitkové vody. Mora nabízí nespočet variant kotlů určené pro vytápění verze "SOLO" pod označení SK a ST, které jsou se zabudovaným měděným výměníkem s mokrou spalovací komorou, tak i kombinované kotle verze "KOMBI" s možností ohřevu TUV vestavěným hydroblokem, jehož hlavní část tvoří sekundární nerezový výměník a 3 stupňové oběhové čerpadlo Grundfos. Dále je kotel vybaven ovládacím panelem, kde je zabudovaný přehledný digitální displej, který je chráněn vysouvacím předním krytem před vnějšími vlivy a před zásahem dětí do ovládacích prvků. Nabízené varianty nástěnných plynových kotlů MORA-TOP jsou taktéž dle požadavku na jejich umístění a možností odvodu jejich spalin. Jsou to kotle verze "KOMÍN" s napojením na komínový průduch a jsou závislé na přisávání vzduchu z místnosti. Kotle verze "TURBO" lze instalovat bez nutnosti napojení na komín přímo přes obvodovou zeď nebo rovnou přes střechu a kotle jsou zpravidla nezávislé na přisávání vzduchu z místnosti. Odvod spalin a přívod vzduchu je řešen pomocí koaxiálních i dvoutrubkových odtahů. Při konstrukci kotlů MORA-TOP byl kladený důraz na bezpečný a hospodárný chod, a ten je zajištěn řadou bezpečnostních a regulačních prvků. Plynové kotle jsou po stránce technické a rozměrové naprosto odlišné od dříve vyráběných kotlů MORA. Z tohoto důvodu je k dispozici sada komponentů, které usnadní náhradu starších modelů. jednoduché a přesné ovládání elektronické zapalování s ionizační kontrolou plamene plynulá regulace a autodiagnostika standardní vybavení ekvitermní regulací - tepelná pohoda snadná instalace a záměna za starší typy kotlů MORA moderní design Ovládání kotle kotel pracuje bez zapalovacího plamínku, díky tomuto systému regulace spotřebovává jen tolik plynu, kolik je právě potřeba požadovaná funkce se nastavuje pomocí ovládacích tlačítek režimů na ovládacím panelu vestavěná autodiagnostika informuje o provozních stavech kotle teplotní čidla řídícího systému přesně měří teplotu na výstupech topné i užitkové vody a plynulá regulace řídí průtok plynu úměrně nastaveným teplotám integrovaná autodiagnostická funkce v případě poruchy zobrazuje na displeji kódy poruch Vytápění ohřev otopné vody probíhá v maloobjemovém,měděném, primárním výměníku možnost použití pro klasické i podlahové vytápění řízení kotle prostřednictvím ovládacího panelu, prostorového termostatu nebo venkovní sondy Ohřev užitkové vody ohřev užitkové vody probíhá v nerezovém deskovém výměníku tepla, který zajišťuje dokonalý přenos tepla a tím rychlý a efektivní ohřev užitkové vody s vysokou účinností nastavovaná teplota užitkové vody je zobrazována na zabudovaném displeji teplotu je možné nastavit na jednotlivé
Rotačný čistič komína
Predám nový rotačný čistič komína sada na 14 metrov-2230kč,Sada 13 metrov-2134kč,Sada 12 metrov-2040kč,Sada 10 metrov-1897kč,Sada 8 metrov-1802kč,Sada 7 metrov-1707kč,Sada 6 metrov-1615kč.V ponuke aj samostatná náhradná hlavica 356kč.Samostatný nádstavec 1m.-143Kč/ks. Pohodlné, efektívne, rýchle čistenie. Sada obsahuje: potrebný počet tyčových ohybných nádstavcov o dĺžke 100cm,prenosné rýchlo uzatváracie púzdro, hlavicu s nylónovými štetinami o hrúbke 2,5mm pre komín vnútorný priemer(šírka) 10cm až 45cm,rýchlo upínací nádstavec do vŕtačky(postačuje aku vŕtačka) ,kľúč, hubku na čistenie,pogumované rukavice, návod. HLAVICA JE ROZOBERATELNA, možnosť vymeniť nylonové lanká, možnosť zámeny za oceľové lanká, struny, retiazky... Komín čistenie sadze Inzerát AKTUÁLNY do zmazania. Video tu: