inzerce, prodej, prodám, bazar

Komerční sušička prádla primus 10,5kg

Kategorie: Ostatní

Prodám 2 kusy sušiček prádla značky Primus. I jednotlivě. Sušičky jsou na plynový ohřev. Můžou být na zemní plyn nebo LPG. Možnost na připojení láhve s plynem LPG nebo NG. Podle potřeby zákazníka. Potřebná přípojka energie je 220V 10A jištění. Velmi dobrý stav. Cena bez dph 22000 Kč. V případě zájmu poskytuji i servis.
Komerční sušička prádla primus 10,5kg
Podobné inzeráty
Pračka Primus FS23 na 23kg prádla
Prodám komerční pračku prádla značky primus na 23 kg suchého prádla. Pračka je ve velmi dobrém stavu bez závad. Ovládání elektronickým programátorem grafitronic. Pračka má elektrický ohřev vody. Rok výroby 2014. Cena je 135 000 Kč bez dph. V případě zájmu poskytuji i servis. Rychlé jednání sleva.
Pračka Primus FS16 na 16kg suchého prádla
Prodám komerční pračku na 16 kg suchého prádla. Pračka je v bezvadném stavu bez závad. Pračka má elektronický programátor easycontrol. Pračka je s elektrickým ohřevem vody. Cena 70000 Kč bez dph. Rychlé jednání sleva.
Prodej, komerční/ostatní, 461 m2, Pražská 1645/2, 26801 Hořo
Prodej, komerční/ostatní, 461 m2, Pražská 1645/2, 26801 Hořovice, Beroun [ID 45717] Nabízím k prodeji dům pro komerční využití v Hořovicích. Dům se nachází v centru města, přímo na „komerční ulici“ Pražská. Ideální místo pro jakýkoliv podnikatelský záměr. Dům byl využíván jako prodejna potravin. Vchod do komerčních prostor přímo z hlavní ulice Pražská. Dále je možnost parkování na vlastní pozemku ve dvoře. Je zpracována studie na rekonstrukci jako komerční prostory a bytové jednotky. Celková plocha pozemku 602 m2, z toho zastavěná plocha 285 m2. Podzemní podlaží cca 84 m2, přízemí a první poschodí každé cca 200 m2, podkroví 180m2. Dům je částečně podsklepen a je napojen na všechny inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn). V domě jsou částečně vyměněná okna (směrem do ulice Pražská) a střecha. Prostory uvnitř jsou v původním stavu. Doporučuji osobní prohlídku. Tato nabídka je umístěním nemovité věci zcela ojedinělá. Možnost zajištění financování koupě. Cena: Info u realitního specialisty Typ domu: patrový Velikost domu: atypický Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Podlaží: 3 Užitná plocha: 461 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: 1 Výtah: Ne Datum nastěhování: 14.11.2022
Skotnice Skotnice na prodej komerční objekt - investiční pří
Reality Holding plus Vám nabízi Naše společnost Vám nabízí k prodeji s velkou slevou komerční objekt v obci Skotnice, nedaleko komerční a průmyslové zóny Mošnov. Nemovitost leží na oploceném pozemku o ploše 3.112 m2. Předmětem prodeje je nemovitost se dvěmi NP – stavba občanského vybavení. Nemovitost je komerční objekt – restaurace + ubytovací zařízení + 2 bytové jednotky. Původní zděná nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2000. V I.NP je společenský sál s restaurací a barem, prostor pro recepci,velkokapacitní kuchyně, kanceláře, sklady, technické místnosti, sociální zařízení, zázemí pro zaměstnance. Ve II.NP jsou dva byty, 2+kk s lodžií a 1+kk, a 6 pokojů pro hosty s vlastním sociálním zařízením, technické a skladovací místnosti . V současné době probíhá rekonstrukce II.NP na 8 samostatných bytových jednotek 1+kk k pronájmu. Nemovitost je částěčně podsklepená. Předmětem rekonstrukce v roce 2000 byly mj. následující úpravy - rozvody vody, odpady, kompletní elektroinstalace , rekonstrukce prostor v I.PP, I.NP a vestaveb ve II.NP. V objektu je rovněž garáž pro 2 vozidla a dílna. Nemovitost má vlastní ČOV. Vytápění a ohřev TUV je plynovými kotly. Objekt je vybaven kamerovým systémem. Pozemek je rovinatý, oplocený a na pozemku je parkování pro 20 vozidel. Nemovitost je nedaleko letiště Mošnov a Průmyslové zóny Mošnov. Nemovitost je vhodná jako ubytovací a stravovací zařízení, sídlo firmy, zdravotnické zařízení, rehabilitační a wellness centrum, případně na bydlení jako nájemní dům. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této komerční nemovitosti. Pro více informací kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 137616 Kontakt: .
Sušička prádla
Prodám sušičku BEKO DPY 8506 GXB1 ve třídě A+++. Sušička je na 8 kg prádla a je v top stavu, používaná pouze minimálne. Produkt byl vítězem roku 2021. Sleva možná.
Sušička prádla
Nepoužívaná sušička prádla, u mne nevyužitá, cena 1000,-Kč,při rychlém jednání sleva 100,-Kč. Osobní převzetí.