inzerce, prodej, prodám, bazar

Kombucha

Kategorie: Potraviny

Nabízím kombuchu k výrobě kvašeného nápoje, který má mnoho prospěšných účinků na zdraví. Obsahuje cenné živiny, probiotika a látky s detoxikačními a antioxidačními účinky. Podporuje trávení - vhodné při zácpě. Podporuje tvorbu červených krvinek a vstřebávání železa. Pomáhá při migréně, menstruačních bolestech, pro lepší spánek při psychickém vypětí a další... Včetně návodu na snadné pěstování. Pouze osobní odběr - nikam neposílám. Možné předání Blovice, Přeštice a okolí, Plzeň - Olympia, Nýřany. Podívejte se i na mé další nabídky.
Kombucha
Podobné inzeráty
Kombucha, Jun, Tibi krystaly. Red Rumi
Prodám kombuchu klasik (černý čaj nebo zelený) cena za 1 kus 100kč,kombucha Jun (zelený čaj nebo bílí čaj s medem) cena za 1 kus 200kč.Komuchu Red Rumi c(červený čaj Ibišek/Šípek) cena za 1kus 200kč. Tibi krystaly (malina) 200kč. Posílám zasilkovnou, poštou,osobní odběr...
Kombucha
Nabízím kombuchu k založení vlastního fermentovaného černého/zeleného čaje. Pouze osobní předání ve Vratimově, konkrétně v Horních Datyních. Kombuchu předám zavřenou ve sklenici 0,75l s částí nálevu. Ideální je pak kombuchu co nejdříve naložit do vychladlého čaje s cukrem a nezapomenout přidat i část původního nálevu. Např. do třílitrové sklenice dávám 2,5l černého/zeleného čaje, 250g cukru a 0,3l nálevu z předešlé várky. Sklenici překryjeme plátýnkem, aby mohla houba dýchat a zároveň je tak chráněna před hmyzem. Kombucha má ráda přítmí a pokojovou teplotu, nejlépe chutná zhruba po 5-7 dnech (dříve je příliš sladká, později má octovější chuť). Čerstvý nálev se tedy dělá cca jednou týdně.
JUN Kombucha do zeleného čaje
Mám čerstvou líheň, tak se nestyďte ozvat! Fermentování je zdravé a zábavné. Osobní vyzvednutí nebo přes zásilkovnu.
Kombucha
Prodám houbu Kombuchu. Sdělte mi adresu, následně zašlu č. účtu. Posílám poštou od PO-ST (obyčejně 60Kč, kdo chce doporučeně 90Kč). Osobní předání v Hr. Králové možné od PO-NE.
Kombucha na pěstování
Daruji plnou sklenici hub kombuchy na pěstování. Vyzvednutí v Jablonci ve Mšeně poblíž ZŠ Arbesova. Komunikuji přes email nebo WhatsApp.
Tibetská houba (mléčný kefír) a Kombucha
Nabízím tibetskou houbu na domácí mléčný kefír či kombuchu na fermentovaný mikrobiotický nápoj. Budu vděčný za nějaký příspěvek na studentský život. :-) A, Jedna lžička tibetských houbiček (dávka na jeden hrnek, víc - po domluvě). B, Jedna vrstva kombuchy. Osobní předání ideálně Brno-Královo Pole, Husitská, popř. někde v centru Brna