inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolodium - mokrý proces

Kategorie: Ostatní

Predám set na mokrý proces na báze kolódia. Preferujem predaj SPOLU a z dôvodu veľkosti, váhy a citlivosti na prevoz len osobné prevzatie v Banskej Bystrici. Platba v hotovosti na mieste. Len predaj a osobné vyzdvyhnutie v Banskej Bystrici, ignorujem ponuky s možnosťou poslania kuriérom, poštou a podobne!!!

Set obsahuje:
chémia 6/2022 ()
- dusičnan strieborný 1l
- kolodium LILIANA cca 1dl
- vývojka MD-9 cca 4dl
- ustalovač cca 4dl
- 7 plechov s fóliou 13x18cm
- tank na scitlivenie + drziak na plechy
(fotil som len na plech set je pripravený na fotenie)
Blesk HENSEL 1800Ws pilot 650W + reflektor a beauty dish
Chémia a pomôcky na mokrý proces. Odmerky ,box,podložky,čelová lampa,vyvalávací podnos,misky,podstavec na plechy atď.

Cena za všetko spolu 12000 Kč (500 eur)
V prípade záujmu ma kontaktujte na fotosuchy @
Ďakujem

Fotoaparát, objektív, kazety a odrazka z fotografie už predané.
Kolodium - mokrý proces
Podobné inzeráty
Kolodium - mokrý proces
Predám kompletný set na mokrý proces na báze kolódia. Preferujem predaj SPOLU a z dôvodu veľkosti, váhy a citlivosti na prevoz len osobné prevzatie v Banskej Bystrici. Platba v hotovosti na mieste v eurách alebo Kč. Set obsahuje: chémiu () - dusičnan strieborný 1l - kolodium LILIANA cca 1dl - vývojka MD-9 cca 4dl - ustalovač cca 4dl - 7 plechov s fóliou 13x18cm - tank na scitlivenie + drziak na plechy (fotil som len na plech.set je pripravený na fotenie) Blesk HENSEL 1800Ws pilot 650W + reflektor a beauty dish Chémia a pomôcky na mokrý proces. odmerky , box, podložky, čelová lampa, vyvalávací podnos, misky atď. Cena za všetko spolu 14900 Kč V prípade záujmu ma kontaktujte na fotosuchy @ Len predaj a osobné vyzdvyhnutie v Banskej Bystrici, ignorujem ponuky s možnosťou poslania kuriérom, poštou a podobne!!! Fotoaparát, objektív a kazety sú už predané.
Masáže Access Bars
Hezký den všem Také vás už nebaví ten shon a zrychlená doba? Cítíte potřebu relaxace a srovnání myšlenek? Máte pocity které jsou nepříjemné a brání vám v radosti? Máte časté migrény, bolesti zad a pocit únavy? Objednejte se u mne na Access Consciousness terapii, vyberu pro vás nejvhodnější proces, tak aby jste se uvolnili, odpočinuli. Po těchto procesech jako například: Access Bars Tato jemná neinvazivní technika pracuje na uvolnění jak fyzických, tak psychických bloků uložených v těle a pomáhá facilitovat větší lehkost v různých oblastech života Tělesný proces Legendy El Dorado Odstraní bolesti těla a nebudete muset nadále brát léky které vás jen oblbnou a neléčí, jen zatěžují vaše orgány, ale i psychiku. Tělesné procesy Trojnásobných sekvenčních systémů Odstraní to vše špatné co jsme do sebe nabrali už od narození a překáží nám to v našem životě, strach, ublížení které už dávno není pravda, ale v nás to zůstalo jako uležený program který už nepotřebujeme. Tohle vše a mnohem víc umí procesy Access Consciousness. Sám těmito procesy pravidelně procházím a výsledky jsou bezvadné, už od svých 24 let jsem žil ve velkých bolestech jelikož mi diagnostikovali Bechtěrevovu nemoc, tak že samé léky které oblbovali můj mozek abych necítil bolest na plno, ale léčení jako takové 0. Po několika terapiích nemám téměř bolesti, moje ranní ztuhlost zmizela a vyjít schody nebo jít do kopce mi přestalo dělat problémy, dokonce spím celou noc a žádné bolesti mě nebudí . Netvrdím, že jsem úplně zdráv, to ukáže čas jak velkou účinnost Access procesy mají, ale věřte mi, že teď si to užívám naplno a ti co tuto chorobu mají a nebo znají, ví o čem mluvím. Jsem důkazem účinků procesů Access a velice se těším na další vývoj léčby mého těla, velice rád budu sdílet průběh a změny mého těla i nemoci. Neváhejte se u mě objednat na Access procesy na tlf: +420 124 051 Stanislav Sláma
Stroj na převíjení stretch folií / nový
Prodáme nový stroj na převíjení folie. Rychlost převíjení: 500 m / min. Maximální šíře folie 500mm, váha do 60 kg (JUMBO). Příkon max.....3,85 kVA Spotřeba tlakového vzduchu.... 1m3/hod Rozměry..... 1250x1200x1200 a váha 280 kg Funkce stroje: Mezi upínací kužele se uloží na jednu stranu velký JUMBO návin převíjené folie a na druhou stranu prázdná dutinka, na kterou se přichytí převíjená folie. Na malém OP se nastaví potřebná délka navinuté folie v metrech. Stroj se spustí tlačítkem Start a začne proces převíjení a děrování folie. Po navinutí zadané délky se stroj sám zastaví. Výhodou jsou náviny přesné délky v metrech, zejména při změně síly, nebo mechanických vlastností folie. Obsluha přeřízne pás navíjené folie, malý návin vyjme, vloží další dutinku a celý proces převíjení se opakuje.
Automatický rotační stůl pro 3D skener HP - nový
Prodám nový, nerozbalený, Automatický rotační stůl HP Turntable Pro, pro 3D skenery HP. Kód výrobku Y8C56AA. Kompatibilní s HP skenery nebo David skenery. Původní cena 25000Kč. Tento přídavný stolek se automaticky otáčí v rozsahu 360°, čímž velmi ulehčuje a zrychluje proces skenování a zarovnání dat. Připojení k PC pomocí USB. V software HP nebo David pouze zaškrtnete, že chcete používat připojený otočný stůl a zvolíte počet skenů na otáčku. Celý proces 3D skenování se takto zautomatizuje a výrazně urychlí. PARAMETRY Provozní napětí: 12V Vstupní napětí: 230V Rozměry: 180x180x50 mm Hmotnost: 1,6 kg Materiál: hliník CE certifikát návod například zde:
Krém-LA ROCHE-POSAY EFFACLAR A.I. 15ml
Prodám krémy 2ks-LA ROCHE-POSAY EFFACLAR A.I. proti nedokonalostem pleti pomáhá bojovat proti nedokonalostem pleti a aktivuje proces regenerace pokožky. Pomáhá zmírnit vzhled lokalizovaných nedokonalostí a pupínků. Niacinamid zastavuje vznik nedokonalostí. Kombinace Pirocton Olaminu a Glycacilu čistí pleť a podporuje vstřebávání nedokonalostí. Mikroexfoliační LHA a zklidňující Termální voda z La Roche-Posay aktivují proces regenerace v pleti. Navrženo speciálně pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Pro lokální nedokonalosti pleti. Nové, nerozbalené z lékárny. Vhodné pro citlivou pleť. Snadná aplikace, rychle se vstřebává. 2ks za 390,-Kč
Svatební závoje
Prodám dva svatební závoje. Kratší je úplně nový a delší jsem měla na své svatbě je vyčištěný a vpořádku. Osobní odběr Mokrý Lom u Římova popřípadě občas České Budějovice.