inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolo na veterana

Kategorie: Veteráni

Stav a rozměry viz foto
Kolo na veterana
Podobné inzeráty
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Prodám kolo z veterána
Prodám kolo z veterána (tatra, škoda, adt.) rozměr viz foto. Cena 1 kus 400 Kč. Tel.
Zadní + Přední kolo na NSU 251 OSL Veterána
Prodám Zadní + Přední kolo na veterána pro motorky z před válečné doby ,pro motorku NSU 251 OSL kola osazená rozetou i dokonce náhon tachometru. Prodám pouze komplet celou sadu. Kola jsou v perfektním stavu na to že jejich stáří je více jak 80-100let. IHNED k odběru/zasílám i poštou + cena poštovného.
Kolo - ráfek na veterána a nějaké drobnosti
Prodám ráfek na veterána. Podle toho co jsem dohledal by se mělo jednat o kolo na Jawa kývačka půlbuben - ČZ 125 ccm typ 351 nebo 150 ccm typ 352. Stav viz foto, na renovaci. Ráfek má 36 děr na špice + 1 díra na ventilek, šířka ráfku je cca 6,7cm a průměr ráfku je cca 43cm. Dále je k ráfku soubor dílů, kde je například výfuk rybina, stupačka, plovák do karburátoru, páčka plyn a brzda nebo spojka, přepínač světel, náhon tachometru a nějaké další komponenty. Nevím, jestli všechny díly patří na moto jawa kývačka, ale možná by mohly být také na moped stadion nebo něco podobného. Předání osobně nebo poštovné 150,-Kč - 200,-Kč.
Kolo disk na veterána
Prodám kolo na veterána.Volat SMS.
Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem
Prodám originální Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem. Stav viz foto.