inzerce, prodej, prodám, bazar

Kohouti vlaška exchequer

Kategorie: Drůbež

Prodám loňské kohouty vlaška exchequer vhodné do chovu. Osobní odběr obec Hostišová okr. Zlín, nebo Rokytnice - Kochavec (Slavičín).
Kohouti vlaška exchequer
Podobné inzeráty
násadová vejce Vlaška Exchequer
Prodám násadová vejce Vlaška Exchequer, cena 20Kč/ks. POUZE VOLAT tel.: RADEK.POSTOU NEZASILAM! NEREAGUJI na SMS ani email-kontakty pod inzerátem pouze zadavatel. INZERAT PLATI DO SMAZANI
Vlaška exchequer- násadová vajicka
Beru záznamy na násadová vajíčka Vlašky Exchequer.- nepříbuzný kmen. Možno domluvit termín od půlky února do května. Osobní odběr v ČB nebo zaslání na dobírku/platbě předem - možnost zabalit za příplatek do speciálních proložek na NV(10ks-40,-). Baleno spolehlivě- nejlepší zkušenost s ČP jako balík EMS, ale volba dopravce na Vás. Cena za kus 25,-
Kohouti VLASKA EXCHEQUER
Prodám 3 kohoutky. Narozené 10/2022. Jsou ručně odchovaní, takže jsou krotcí a hodní. Cena 200 Kč. Osobní odběr u nás 7km od Přerova. Kohouty prodáváme k ochraně slepic ne na maso.
kohout Vlaška perlová oranžovokrká
Nabízím loňského kohoutka Vlaška perlová oranžovokrká, kroužkovaný. Kohoutka křížence matka Maranska černá stříbrokrká kroužkovaná, otec Vlaška perlová oranžovokrká kroužkovaný. Kohoutci kokrhají, jsou zvyklí na výběh a ostatní slepice a kohouty. Odchováni přirozeně pod kvočnou, ostražití na dravce. Neagresivní, klidní, nelétají. Vhodní i k nosným hybridům.
Kuřata
Nabízím nesexovaná kuřátka dvorkového mixu líhnutá 15.2. V hejnu Maransky, Greenshell, Vlaška koroptví, Leghorn. Kohouti Vlaška, Maransky.
Vejce násadová
Prodám čerstvá vejce k líhnutí, jedná se o mix plemen, předpoklad dobré líhnivosti, mám 4 kohouty, Vlaška koroptví a Exchequer, Amroks a mix.