inzerce, prodej, prodám, bazar

kocourek Šíma 7 měsíců starý velikánský mazlík

Kategorie: Kočky

čistotný,odčervený kastrovaný,testovaný felv/fiv-negativní.Hledá domov do rodiny kde již kočička je.Liga na ochranu zvířat.
kocourek Šíma 7 měsíců starý velikánský mazlík
Podobné inzeráty
Nemocný kocourek Pepíno hledá nový domov
PEPÍNO, kocourek, starší, (ev. číslo 2023/01/02), kastrace v plánu, č. mikročipu ............... Kocourek byl nalezen v Kamenici nad Lipou. Pepíno je starší kocourek, životem celkem poznamenaný. Kocouří šarvátky mu přinesly nejen natrhaná ouška, ale i nemoc zvanou FIV. Je to sice neléčitelný problém, ale spoustu kočiček s touto diagnozou žijí roky, je to v podstatě obdoba lidského HIV - více o této nemoci se můžete dočíst zde - Pepíno je kocourek vděčný za pohlazení a plnou mističku. Bude moc rád součástí Vašeho života v bytě, kde už si bude jen užívat dostatek všeho a hlavně pohodlí. Náročný kočičí venkovní život už si zažil. Domov hledá pouze v bytových podmínkách buď jako jedináček nebo ke kočičímu kamarádovi se stejnou diagnózou. Kontakt pro zájemce - (Jindřichův Hradec)
PAN BOUŘKA-KOČIČÍ OSOBNOST
,,Dovolte mi, abych se vám i já představil – Pan Bouřka – jméno mé. Asi si budete lámat hlavu nad tím, proč mi teta vybrala takové jméno, ale zkrátka to ke mně prý sedělo, protože jsem velká osobnost a ta si zaslouží osobité jméno. Jsem 4letý zrzounek, který hledá svůj nový milující domov, na který už nějaký ten pátek čekám. Jsem pohodový kocourek, ale zpočátku si musím zvyknout na nové prostředí a nové páníčky, ale brzy se rozkoukám a stává se ze mě bezproblémový kočičí kámoš. Přijdu si k vám pro pomazlení, ale když už se všeho nabažím, půjdu si zas svojí cestou, najdu si někde pohodlné místečko a budu pozorovat dění kolem. U tety jsem s dalšími kočičkami, na které se ale moc netvářím. Budu tedy nejspokojenější, když bych byl jako jedináček, pejsků si nevšímám, tak nějaký hodný klidný pejsek by mi nejspíš nevadil. Pokud v novém domově budete mít zabezpečený balkon, nebo nějaký výběh, budu nejšťastnější kočičák pod sluncem, protože jsem většinu svého života strávil venku na ulici, a tak mě pořád venkovní prostor moc láká, ale samozřejmě musí být zaopatřený, abych se vám nikde nezatoulal. Jsem zdravý, pohodový a bezproblémový kocourek a čekám na svou novou rodinku, kterou bych si opravdu moc přál. Váš Pan Bouřka.“ Pan Bouřka je sedmikilový kocourek, kterému je cca 4 až 5 let. Hledáme pro něj klidný milující domov bez menších dětí. Do nového domova může jít pouze ke starším dětem, které vědí, jak se ke zvířátkům správně chovat. Zpočátku si musí zvyknout na chod domácnosti a na své lidi, ale pak je z něj klidný a bezproblémový kocourek, který si rád přijde pro pomazlení. S jinými kočičkami nevychází, a tak pro něj hledáme domov, kde by byl jako jedináček. Mohl by být i s hodným pejskem, těch si nevšímá. Ideální by pro něj byl dům se zahradou se zabezpečeným výběhem, či zabezpečeným balkonem, žil dlouhou dobu na ulici, a tak je zvyklý na venkovní prostor. Hledáme pro něj milující rodinu, která mu dá dostatek času na to, aby se v novém prostředí aklimatizoval, nebude na něj v ničem tlačit a díky správnému přístupu se z něj pak stává opravdu pohodový kocourek. Je 100 % čistotný. Návštěva možná po předchozí domluvě s jeho dočaskářkou, nachází se u Turnova. Pan Bouřka je očkovaný, testovaný, čipovaný, kastrovaný, odčervený. V případě zájmu napište více informací o sobě na email dipu@, nebo volejte rovnou jeho dočasné tetě na tel – 771156
Kocourek Red hledá nový domov
RED, kocourek, narozen cca v roce 2012, (ev. číslo 2022/01/03), KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020000773176 Kocourek byl nalezen ve Lhotě u Číměře koncem listopadu 2021. Red je bohužel FeLV pozitivní. Nicméně tato nepříznivá diagnóza mu neubírá na úžasné povaze. Je to veliký mazel a strašně přátelský kocourek, který vyhledává kontakt s lidmi. Je klidný, hodný, v bytě vůbec nic neničí, mazlí se, hraje si. Hledáme pro něj domov jako jedináčkovi nebo s jinou FeLV pozitivní kočičkou . FeLV pozitivní kočičky potřebují bydlet sami nebo s FeLV pozitivní kočičkou a samozřejmě pouze uvnitř. Na nikoho jiného nemoc přenosná není. A při dobré péči můžou dělat radost mnoho a mnoho let. Reda sice delší dobu trápil průjem, ale již jsme zaléčili a má bobek předpisový :-) Rád baští a chce se tak moc mazlit. Více fotek zde: Kontakt pro zájemce - (Jindřichův Hradec) Více informací naleznete na našich stránkách nebo FB.
Mainský mývalí kocourek s PP
Nabízím kocourka Chucky Bobo Viktoria Pride,CZ .Kocourek je narozený 28.10 2022 . Kocourek vypadá že bude velký kocour.Kocourka nenabízím na budoucí chov (kastrace). Barva červená kouřová .Testovaný chov. Kocourek je 2x očkovaný , odčervený , čip,PP , kupní smlouva. Chovatelský servis samozřejmostí. Více info po tel.
NESMĚLÝ KRASAVEC JURÁŠEK HLEDÁ DOMOV
Jurášek je dvouletý kocourek, kterému umřela panička a zůstal v opuštěném bytě spolu s mamkou Macinkou, taťkou Mikešem a sestřičkou Rozárkou.Příbuzní o kočičky zájem neměli a tak se všechny dostaly k nám do útulku. Bělounký Jurášek je nesmírně hodný, submisivní a jemný kocourek. S každým v útulku se snese, s nikým nemá problém, nikdy se nepere a ani na člověka nikdy neútočí, neseká, neškrá to ale takový malý moula, bojácný a nesmělý. Pořád se hlavně drží poblíž členů své původní rodiny, především na tátu Mikeše se vyloženě upíná.Kdyby mohl do nového domova odejít s ním, byla by to ideální volba. Výhra pro kocourky i pro majitele, protože pozorovat ty dva je lepší než program v televizi.Nebo by mohl odjet do nového domova s mourovatým kamarádem Drápalíkem, s kterým jsou velicí kamarádi. Pokud by však někdo měl velké srdce jenom pro Juráška, musel by ho hodně hýčkat, aby ustál rozdělení od ostatních. K zabydlení by určitě pomohla domácí hodná kočička či kocourek, Jurášek by rozhodně nemohl být kočičím jedináčkem, to by se asi ustýskal. Je to čistě domácí kocourek, vždy žil jen v bytě, ven nikdy nechodil a proto ho nabízíme opět jen do bytových podmínek.Jurášek je úplně zdravý, kastrovaný, očkovaný a vzorně čistotný. email: cetlova@, tel.
Bengálská kočka - koťáta s PP
Nabízíme k předběžné rezervaci úchvatná koťátka Bengálské kočky s PP z CHS SelimBengal ze zdravého chovu po testovaných rodičích. Jsme malá rodinná chovatelská stanice a jsme registrováni u mezinárodní chovatelské organizace TICA. Narození 03.03.2023. Rodiče koťatek jsou velice kontaktní a mazliví. Oba rodiče jsou u nás k vidění. Rodiče koťatek jsou pod pravidelnou kontrolou veterináře, řádně očkovaní, odčervení, testovaní v laboratoři Laboklin PKDef. N/N, PRA N/N. Dále jsou vyšetřováni na HCM(ročně), PKD, FIV a FELV - vše N/N. Dbáme na zdraví a povahu našich odchovů. Proto si od nás odnesete plně odčervené, plně očkované, čipované s petpasem a zcela vymazlené a socializované koťátko s výbavičkou, chovatelským servisem a kupní smlouvou. Koťátka jsou vzácné stříbrné barvy a stříbrné sněžné, vynikají nejen krásným vzhledem, ultra krátkou srstí s krásným glitterem, velkými clouded rozetami, ale i svou zvídavou a milou povahou po svých rodičích. Genetickou výbavu mají skvělou, nesou sněžný gen lynx, možná melanistik, charcoal. Nabízíme koťátka jako luxusní mazlíčky anebo jsou také vhodní do chovu. Kocourci budou úspěšný na výstavách. Koťátka: 1. Seal Silver Lynx Spotted Tabby kocourek (stříbrný sněžný rozetový kocourek) 2. Black Silver Spotted Tabby kocourek (stříbrný rozetový kocourek) 3. Seal Silver Marbled Lynx (stříbrná mramorová kočička) Prosím – aby se ozývali pouze seriózní, vážní a zodpovědní zájemci! Další informace sdělím po telefonu. Více fotografií CHS na FB profilu CHs SelimBengal - Bengálská kočka cattery CZ