inzerce, prodej, prodám, bazar

Kocour nar. cca 2021

Kategorie: Kočky

Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Heřmánka
PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ!

Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00.

Heřmánek je mladý kocourek, spíše pubertální kluk, který pochází z lokality v Harrachově, kde se kočičky přemnožily. Zprvu se bojí, ale je moc hodný, trpělivě se nechá pohladit i od malého dítěte. S laskavým přístupem z něj bude mazlíček. S kočičkami vychází dobře, je čistotný.


Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocour nar. cca 2021
Podobné inzeráty
Bengálský kocour - krytí
Nabízím : Bengálský kocour chovný, s PP Nabízím krytí . Kocour je mazlivy , přátelsky , krásný
Kocour nar. 25.5.2022 Buzz
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Buzze PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Černý kocour to je štěstí do domu! Buzz potřebuje štěstí kopu a neváhá se vám odvděčit, když si ho získáte :) Je zprvu bojavý, potřebuje ukázat, že budoucnost bude už jen laskavá. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Černobílý kocour Bohuš hledá domov
Dobrý večer, jsem Bohuš, kocour Bohuš. Mám asi 2-3 roky (nar. 2020) a krásný černo-bílý hebký kožíšek. Jsem klidný mazel s krásnou nekonfliktní povahou. Miluji lidi i ty malé, hodné děti, kočičky a dokonce i pejsky. Rád bych šel do velké rodiny lidí i zvířátek, kde budu nejspokojenější a mohu bydlet i v bytě, protože jsem čistotný kocouří chlapeček. Jsem zdravý, očkovaný a kastrovaný. Pokud chcete hodného mazlíčka, tak si pro mě přijeďte do útulku do Zlína. O jeho adopci nám pište do zpráv na Facebook Dobré ruce – kočičí útulek Zlín nebo volejte na telefon .
Geňa a Nina k adopci
Nina (nar. 4/2021) - nyní je to rok, co se vrátila z adopce. Geňa (nar.10/2021) k nám přijel s partičkou pouze na hlídání a už nám tu zůstal. Geňa původně absolutně nekontaktní kocourek udělal obrovský pokrok, našel si k nám cestu, chodí si pro pohlazení. Nejvíce si ale zamiloval Ninu , vyhledává její přítomnost, je jí stále na blízku. Víme, že to bude těžké, ale pokud jen trochu půjde, rádi bychom jim našli společný domov... Pohodáři, trošku při těle , příjemní společníci na gauč. Nina megamazel, Geňa potřebuje více času. Oba jsou zvyklí na psa v domácnosti. Oba jsou kastrovaní, několikrát odčerveni, přeočkovaní, testy FELV a FIV negativní.  Rádi bychom, aby po zvyknutí mohli chodit ven. Nachází se v dočasné péči u Dobříše, do adopce půjdou po podpisu adopční smlouvy a uhrazení adopčního příspěvku 1000,-/oba. Více infa na tel: . NEKUPUJTE, ADOPTUJTE
Kocour nar. 14.5.2021
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Alberta PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Albert je kocourek, který se narodil mamince Apolonii, která je též v nabídce k adopci. Apolonia porodila koťátka venku na statku, kde si jich všimla hodná paní a poprosila nás o pomoc. Apolonia je FIV, FELV, i na panleokopenii negativní. Albert je komunikativní, přijde sám, nebojí se a chce se mazlit. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kocourek hledá domov.
Claud Krásný, velký kocour Claud, cca rok starý, se od podzimu potloukal v našem okolí a přiživoval se, kde se dalo. Protože asi vyrostl venku, bez lidského kontaktu, byl divoký a nakonec byl odchycen a dali jsme mu jistotu domova a pravidelné kvalitní stravy. Jeho pozdrav a poděkování zní pokaždé jako nepřátelské syčení a výpady, ale přitom vždy kouká, zda zase dostane tu dobrotu, na kterou čeká. Zprvu se počůrával strachy z neznámého prostředí, ale záhy, když zjistil, že mu u nás nic nehrozí, se naučil chodit na kočičí záchod a nyní již pokaždé trpělivě čeká na svůj příděl dobrého krmení a lžičku tvarohu jako zákusek. Claud potřebuje klidné a pohodové prostředí, kde bude moci žít a mít střechu nad hlavou, kde mu bude hodný člověk pravidelně připravovat jídlo a jistě se za čas z něj stane dobrý společník někde u domečku, kde bude mít své zázemí a nebude se muset strachovat o další žití. Claud asi vyrůstal sám a byl nucen se protloukat tak, jak se dalo, zažil jistě spoustu bojů o svůj život a potravu a proto bychom mu moc přáli, aby získal pochopení hodných lidí, kteří by se o něj chtěli postarat a získat mu důvěru ve své lidi. Nebude to lehké, ale moc bychom mu to přáli, protože je to krásný velký kocour, ale moc lásky mu nebylo dopřáno a tak bude hodně záležet na nových osvojitelích, aby mu tu jistotu dali. První krok již udělal, naučil se chodit na kočičí záchod – a ví, že může být lépe, než tam venku, tzn. že nemusí mít strach o hledání si jídla. Další kroky může udělat jen při pochopení hodných lidí a třeba i časem zjistí, jak je krásné a příjemné pohlazení lidskou rukou. Zatím se o to pokoušíme v rukavici, doposud to bere jen jak nucený dotyk a komentuje to svým výhružným syčením a uhýbáním, ale občas je vidět, jak přivírá oči a užívá si to. Je velice smutné vidět takového krásného kocoura a nemoci si ho pochovat v ruce a podrbat na uchem. Ale pod dobrým a trpělivým vedením se i z takového „divočáka“ může za nějaký čas stát domácí přítel, sice plachý, ale věrný. Claud je již kastrován, ošetřen proti vnějším parazitům, očkován proti kočičím nemocem a je velice trpělivý a čeká na svou příležitost. Moc bychom mu přáli nový domov u lidí s domečkem, kde by mohl chodit ven a domů. Kočičí depozit Václavice.