inzerce, prodej, prodám, bazar

Kocour ke kryti

Kategorie: Kočky

Nabízím britského mladého kocourka ke krytí bez PP. Je čistotny, žije v bytě, je očkovan a pravidelně odčervovan. To samé požadujeme od kočičky. Ubytujeme ji u nás, a postaráme se aby se cítila dobře.
Kocour ke kryti
Podobné inzeráty
Britský modrý kocour ke krytí
Britský kocour ke krytí - 18.12. - 20:01 Nabízím zkušeného britského modrého kocourka ke krytí. Kočičku ubytujeme u nás doma, postaráme se o ni a budeme vás o všem informovat. Cena krytí je 2000kč
Bengálský kocour - krytí
Nabízím : Bengálský kocour chovný, s PP Nabízím krytí . Kocour je mazlivy , přátelsky , krásný
Britský kocour ke krytí Praha
Nabízím ke krytí mladého čokoládového britského kocoura od rodičů s PP, kryje spolehlivě, mívá početné vrhy /viz fota posledních vrhů/ a typová koťátka (mohutná podsaditá postava, kulatá masivní hlava a krátký čumáček) /viz fotky koťat/. Kocourek ke krytí je moc hodné povahy, je mazlivý a čistotný - viz odkaz, to byl kocour ještě kotě Ke kočičkám se chová jako pravý britský gentleman. Vaší kočičku u nás ubytujeme a o všechno se postaráme. V případě zájmu nás PROSÍM KONTAKTUJTE TELEFONICKY. PS.: pouze kočičky s očkovacím průkazem
Britský kocour ke krytí
Nabízíme ke krytí ročního kocoura ke krytí, v barvě tmavá čokoláda. Bez PP, po rodičích s PP. Kocour je zdravý, očkováný, odčervený. Má přátelskou povahu. Praha 13.
Mainská mývalí kocour KRYTÍ
Nabízím čistokrevného mainského mývaliho kocoura bez PP ke krytí.Kocour Fox je zdravý stále pod veterinárnim dohledem..Testovaný na FIV to velký mazel,má 2 roky a je mohutný,dlouhý,velký tak jak má být..rodiče mohutní.Prosím požaduji od Vás kočičku k připuštěni pouze zdravou s pravidelným odčervením.Přidány fotky koťátek od Foxe.danuskape@ nebo mob. Lužná u Vsetína.
Krytí
Nabízíme krytí kocourem Mainské mývalí kočky,3 letý zkušený kocour nabízí své služby kočičím nevěstám. Kocour je zdravý, očkovaný,odcerveny. Má velmi klidnou povahu.v případě zájmu mě kontaktujte na emailu. Krycí poplatek se skládá při příjezdu kočičky.