inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočka ke krytí - mainská mývalí kočka

Kategorie: Kočky

Mainská mývalí kočička hledá ženicha. Bez PP ani nepožaduji.
Kočka ke krytí - mainská mývalí kočka
Podobné inzeráty
Krytí mainska myvali
Nabízíme krytí našim kocourem Mainská mývalí kočka, kocour již aktivně kryje a jsou po něm krásná koťátka. Cena za krytí je 2000. V případě zájmu mě kontaktujte.
Krytí Mainský mývalí/Main coon/Mainská mývalí
Nabízím Ke Krytí kocourka narozeného 11.11. 2021. Čistokrevný kocourek mainský mývalí bez PP. Zbarvení srsti má komínově šedé. Rodiče jsou velký, krásný. Jestli budete mít zájem psát na email: Fotky rodičů a další fotky kocourka pošlu na email.
Hledám kocoura Mainské mývalí kočky na krytí
Pro naší 3 letou kočku, Mainská mývalí kočka.hledám kocoura na krytí.Odměna dle domluvy .Jsme z Klášterce nad Ohří přijedu do 100km... spěchá
Mainská mývalí kočička - kotě s PP
Chovatelská stanice nabízí kočičku jménem Heaven plemene mainská mývalí kočka (mainecoon) s PP v barvě modrá želvovinová mramorovaná. Je to něžný obřík s mazlivou, veselou, přátelskou povahou a předpokladem velkého vzrůstu po rodičích. Je dcerou krásných, výstavních, zdravých a geneticky testovaných rodičů. Je socializovaná, naučená na wc i škrabadlo, kompletně očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná a do nového domova bude odcházet s kupní smlouvou, rodokmenem, s malou výbavičkou a tištěnými radami k péči o kočičku do začátku. Návštěvy po domluvě vítány. Více fotek a informací najdete na našich stránkách Jsme i na Facebooku. V případě vážného zájmu nám můžete psát na kamos@ nebo volejte na .
Mainská mývalí krytí
Dobrý den, nabízím ke krytí ročního téměř 10kg čistokrevného kocoura plemene mainské mývalí.V žádaném modrém zbarvení bez PP.Kocourek je úžasné mazlivé povahy a neznačkuje.V krytí je zkušený a je testovaný. Rádi přivítáme zdravou a očkovanou kočičku.
Mainská mývalí  krytí
Dobrý den, nabízím ke krytí ročního téměř 10kg čistokrevného kocoura plemene mainské mývalí MCO.V žádaném modrém zbarvení bez PP.Kocourek je úžasné mazlivé povahy a neznačkuje.V krytí je zkušený a je testovaný na fiv a felv. Rádi přivítáme zdravou a očkovanou kočičku.